Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz yabba #52902 üzenetére

    Menet közben senki nem látja át a teljes harcot szerintem, ahhoz nagyon profinak kell lenni, hogy mindent követni tudj. Az a fő, ahogy írták fölöttem, hogy a saját dolgoddal tisztában legyél, és azt végrehajtsd. Már töltőképernyőn láthatod ki az akiket egy nagyobb csapatharcba eltudsz (vagy el kell) kapni, illetve mely hősök lehetnek problémásak (cc-k vagy exhaust, és hasonló miatt). Szerintem igazából sok gyakorlással lehet fejlődni TF-eket illetően, előbb-utóbb ráérez az ember, a fő, hogy gondolkodj előre, ne ész nélkül ugorj be a harcba.
    Most ennél a videónál is, az Ekko zónázás nem cassionak szólt, azért került ilyen mélyre, hogy ha menekültek volna akkor is benne legyenek (avagy csak előre tudjanak kijönni belőle). Az, hogy a cassio is benne ragadt a saját hibája volt, az a flash pedig értelmetlen volt tőle, ha eszébe jutott volna, hogy Camille ulti még benn van, és az exhaust miatt úgyse tudta volna lefutni (csúszni ;] ) őket, nem nyomta volna el, pánik flash volt.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák