Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Jaaj skacok, hát mondom megpróbálok már abba a fránya gold5-be feljutni, kb 4 meccs kellett volna hozzá S1 60LP körül voltam, de ez a SMURF parádé ami megy ebben a játékban egyszerűen kiábrándító...

    És nem, nem arról van szó, hogy buktam pár meccset, mert már tartok ott, hogy tudok veszíteni, ezzel nincs is semmi baj, de az ember kedvét veszi el az egész játéktól az, hogy nem tudja befolyásolni a meccseket....
    De tényleg, 4 meccsem volt, mind a 4 smurf parádé és azon múlott a győzelem vagy vereség, hogy kinél van több/nagyobb smurf.. kész vicc ez így.

    És ezek nem úgy smurfok, hogy na ráfogtam, hanem ők maguk is bevallották, tehát teljesen egyértelmű volt.

    Talán a 3. meccsemen pl. 2 smurf is volt ellenem: Akali plat mid volt (igen s1-ben jampiskodik grat neki ezúton is), hát had ne részletezzem, 20 perc alatt valami 177 farmja volt már stb. + ugyanazon a meccsen egy lolnexus szerinti gold3 Trundle is volt még az ellenfélnél (nálunk mindenki silver). Meccs végén beírtam nekik, hogy ez oké elfogadom, de nem fair így a játék hogy Akali plat és Trundle gold3. Erre a Trundle csak annyit írt, hogy ő nem gold3 (azt hittem elkezdi majd tagadni vagy ilyesmi), hanem másik accján ő is plat szóval ne minősítsem goldnak... kedves vicces gyerek. Quadrákat szórta rendesen a meccsen... inkább játszana a saját ligájában.

    Utolsó meccsemet nyertem ugyan, de azt sem jó szájízzel, mert ellenfélnél szintén smurf Fiora volt, ott is 25 perc alatt a 220 farm befigyelt stb. iszonyat jól reagált a ripostal meg ilyenek. Viszont nyertünk mert nálunk még nagyobb smurf volt, egy diás Draven képében, aki valami nemtudom 33-5-10 körül csinált és még a Fiorát is le tudta nagy nehezen 1v1-ezni! Na az pl. igazi csemege volt, halottként a bázisról figyelni hogy ők hogyan harcolnak 1v1-ben: mindenki mindent kihasznált/elhasznált szép párbaj volt, de végül a Draven ulti elsült és így egy dodge után low HP-val betudta fejezni a Fiorát. Teljesen más szint volt, mint bármilyen silveres 1v1 harc.

    Szóval ti hogy vagytok ezzel? Engem bevallom eléggé visszavetett most ez, hogy úgymond csak szemlélője vagyok a meccseimnek és nincs kihatásom a végeredményekre. Persze annyi, hogy nem feedelem agyon az ellent, illetve az utolsó meccset is azzal nyertük, hogy a menekülő ellenfél csapat elé beTP-ztem így feltudtam őket tartani amíg a Dravenék odaértek és így már letudták chaselni őket, így nyertük meg, de más dönt a győzelemről vagy vereségről és ez elég kiábrándító így. Én személy szerint megtiltanám, hogy 1 felhasználónak több accja legyen ugyanúgy, mint pl. egy Fifában, hogy mindenki kénytelen legyen ott játszani ahová jutott, ne lehessen 0-ról kezdeni. Fifában nagyon jó vagyok ott is megcsinálhatnám ha engedné a rendszer, hogy ú acc és szét alázom a div 10-ben játszókat div1-es ként.. de szerencsére ott ezt nem lehet.

    Köszi aki elolvasta, ez nem rage komment vagy ilyesmi egyszerűen kicsit tanácstalan vagyok most, mert ez a smurf probléma teljesen tönkreteszi a játékélményt. Egy Doommal sem játszok a legnehezebb nightmare hell fokozaton, ahol egy halál instant teljes újrakezdést eredményez ,mert nem az én szintem és szeretnék a lollal is így lenni, ennyi az egész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák