Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Horytnica

    csendes tag

    válasz Beni97 #45956 üzenetére

    Ben ez két okból lehet.

    1. nem érted meg az AP Malphite működését. Ezért nem tudsz mellette adc-zni.
    2. még nem próbáltad ki.

    Az "új" metában a tankok kihalófélben vannak. Persze vannak kivételek de ők nem azért kivételek mert
    "tankok" hanem mert a riot agyon boffolta őket. Ilyen kivételek a Darius - Garen, ők a 140 ad-ból akkora sebzést varázsolnak elő amit egy 420 ad + armor penyás pl. Khazixal nem tudok az elszigetelt fejlesztett Q-val. Akkor van még a Voli, ő vele nem csináltak semmit, de mindig is erős volt, talán a harapását tolták fel.

    Más tankok, az az a konkrét supp tankok. Leona - Braum - Alistar - Blitz, ők tele vannak lassítással és stunnal, ők azért jó supportok. Ebből kiemelném a Blitzcrankot. Blitz az a hős akinek 0 ap-ja van és az ap-ból sebző képességek akkorát sebeznek mint a Malphite Q(kb.130 dmg lvl3-on + 70 varázssebzés.) ő sem azért op mert sok az ap-ja nem mert a riot fingott egyet és úgy gondolt a Blitz behúzás sebezzen 1231231-et. De ők is elolvadnak amint kiment a kombójuk hiába tankok... blitz/leona/braum csak egy kombós tankok utána futnak ők is.

    Tankot nem is érdemes játszani, ki ellen akarsz tankot vinni?

    Vayne? aki a 3. lövésből letépi az arcod?
    Jax? aki 70 milliót üt másodpercenként, és az életének 30% tölti vissza ütésenként minimum
    Yasou? Aki kétszer megpiszkál a kardal és garantáltan nincs meg a hp-d 50% megint?
    Fizz - Diana? Akik lvl6-ons akárkit eltüntetnek egy kombóból, mert balancoatlan a játék és nem tudom előny esetén sem kitermelni ellenük a megfelelő varázsellenállást.

    És persze meg kell azt is említenem hogy pl. találkoztam olyannal is hogy lvl 3-4-esen neki estem egy Leonának és nagyobb volt az autoattackja mint a Khazixomnak :D

    Tehát csak tankot vinni értelmetlen. Nem tudnak tankolni. Ott a fentebb említett hősök hiába van 300-350 armorod meg 3000+ életed úgy átütik mint cart... de ugyan ez a varázsellenállás is. Hiába van 200 mr-et ugyan úgy olvasztanak.

    A másik meg Bronzban és szilverben sok a ussles adc, így magnak tudod korrigálni a dolgot.

    Itt az élő példa:

    Az Ashe-n használhatatlan volt, nem tudott last hitelni, nem követte le a támadásokat, illetve olyankor is vissza jött amikor én csak feltartottam őket... 72x lepingeltem menjen vissza de amikor én viszsafordultam egy Q-ra akkor ő is, a 3 hp-jával, most ha nincs sebzésem akkor ebből hogy profitálok? Csak egy sebzés nélküli freekill maradok. Így legalább öltem kicsit. De persze itt is. Analfabéta volt az adc, amit a fent említett módon korrigáltam. Persze itt szívás volt mert feedet a jung+mid+top avval nem tudok mit cisnálni

Új hozzászólás Aktív témák