Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Methionyl

    senior tag

    válasz saelin #45124 üzenetére

    Szerintem túl korán kezdted még. Kicsit több hős, minden lane-en legalább 2 hőssel viszonylag jól játszani persze kell lennie "main"-nek is, illetve az se baj, ha kicsit több normal game/win van a zsebedbe.
    Már csak azért is, mert úgy dob össze a rendszer. Tehát van különbség mikor pl van 500 wined normálba (és teszem azt 900 game mert a másik részét vesztetted), és úgy kezdesz el először rankedozni jobb játékosokkal dob össze illetve magasabb ligába is dobhat.
    Így csak félve is attól kapod a bronze/silver játékosokat majd örülve talán bedob silver III-V között ha meg nem akkor bronze de onnan meg tényleg tudni kell, hogy ki gyere mert ott másra nem, csak magadra számíthatsz :D .

    Illetve mamár az időzítés is fontos, hogy mikor játszol. Én pl.: hétköznap este 16:00tól éjfélig nem rankedezek. Miért? Mert minden "gyerek" akkor játszik, sz*rnak a házira és kockulnak persze. Péntek este pedig a legrosszabb. Hétvégén meg csak reggel érdemes délig kb. amíg nem kelnek fel.
    Ez lehet viccesnek hangzik de a tapasztalat ezt bizonyítja. :U

    They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.

Új hozzászólás Aktív témák