- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Még mindig fos... Nem akar a rito csinálni valamit?
-
Kanczy
Topikgazda
Ilyenkor utálom a játékot...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
bucketb0b
őstag
válasz ∂яσнυη #38759 üzenetére
"Végén" a spawn idő miatt elég 2 jó ace aztán ki is kapott a csapat. Teamfightokon dőlnek el a körök nem feltétlenül azon, hogy valaki 0-3ba van, mert kikapni ki lehet a lanen valakitől, de ha teamfightban meg a jó helyezkedés, focus egyéb miatt ezeket visszahozod az mutatja meg az igazi skillt nem az, hogy 2-0ra vezetsz 20 perc alatt egy lanen.
-
Kanczy
Topikgazda
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Dinter
addikt
Egy gyökérrel kevesebb. Belenéztem a streamjébe, tipikusan az a fajta, aki agyonjátssza magát, utálom ezeket.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Dinter #38765 üzenetére
Soha nem néztem a streamjét, de inkább játssza agyon magát és legyen szórakoztató. Semmi baj nincs azzal, ha valaki karaktert generál magának az ilyesmihez
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
Sztem mokas ha van valamiplusz.
en mar gondolkoztam rajta,h lehetnenek sajat streamereim.
fullos ,lengen oltozott kiscsaj,aki incselkedik a nezokkel allandoan.
Holland raszta,aki minden game elott csinal egy iszonyatos blantot
Ha sikerul jo arcokat talalni,siman megelek belole ugy,h meg nekik is tudok csepegtetni a zsetonbolMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
MODERÁTOR
válasz Dinter #38765 üzenetére
Annyira magasan van már az ingerküszöb, hogy nehéz átugrani azzal, ha csak jó játékos vagy. Kenyér és cirkusz kell a népnek. Szép lassan már ott tartunk, hogy élő streamen fog lolozni valaki miközben a kisablakban a csaja cidázza.
És minél nagyobb bohócot csinál magából az ember, annál több hülye fogja biztatni.
Két dolog jut eszembe (illetve három).
1. Hofi mondata: Legközelebb ha unatkozol pubi, hát mindjárt ott a jobb kezed.
2. South Park - Alacsonyan van a léc epizódja.
3. Öregszem basszus.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Kanczy
Topikgazda
-
Beni97
őstag
Nem is tudom milyen volt ez a meccs. Könnyű vagy nehéz. Mert igazából simán megöltünk bárkit mivel szépen taktikázva kerültük a teamfightot és csak 3v3-ba nyomtuk. Mondjuk a Diana az már olyan erős volt hogy neki majdnem ment az 1v3. A nehéz része az volt hogy Ahri kb. 25 percig afkolt a Vayne meg mivel idióta volt és folyamatosan rambozott, kapott egy kis szidást a supp-tól és ki afkolt kb a 10. percbe. Szóval 15 percig 3v5 volt és nem tudták lehozni. Én meg még fel is akartam adni. Mivel ez a 2. meccsem Elissel így nem tudom mire kéne építeni, én tankra akartam és kék jungle itemet venni, de mivel a midesünk afkolt azért vettem lilát és vettem ap-s cuccokat.
lehet nem érdekel senkit de ez nekem nagy élmény volt
-
kenwood
veterán
Yellowstar eleg durvakat tol a Trundle support-al.
Az is csak most esett le,mennyire durva az a nickMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Evil Snowman
őstag
válasz kenwood #38778 üzenetére
Nem tudom miért kell különböző, egyszerű dolgokba rasszizmust meg "a jajj szegény zsidók, mindenki utálja, meg bántja őket" hülyeséget belevízionálni. Valamelyik interjuban elmondta, hogy a Yellow nem meglepő módon az ázsia vonatkozására utalás. A Star-t meg találjátok ki.
Pont leszarta, hogy a II. vh alatt a bibsiket sárga csillaggal jelölték meg a nácik.
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Lehet, hogy sheriff volt
(#38779) Evil Snowman: mindenbe belebeszélnek mindent ha "nevén nevezel" bárkit akkor az rasszista, holott lehet tényleg zsidó, vagy feka
vagy ha egy matyóhímzést látok és úgy jelölnek meg akkor zokogjak, mert rasszistával van dolgom?amúgy ez a vicc jut eszembe erről:
A repülőgép légörvénybe kerül, kigyullad az egyik motor. A repülőgép szép lassan elkezd veszteni a magasságából. Mivel az óceán felett repülnek, a legközelebbi leszállópálya több órára van, így a pilóta ezt mondja az utasoknak:
- Hölgyeim és uraim! Sajnos le fogunk zuhanni, amennyiben nem szabadulunk meg egy kis túlsúlytól. A stewardessek már kidobtak minden felesleges tárgyat, de ez is kevés volt, így az utasok közül is fel kell áldoznia magát néhányuknak. Van önkéntes jelentkező?
Néma csend.
- Akkor valamilyen tulajdonság alapján kell választanunk. Mivel szeretnénk elkerülni a rasszizmus látszatát is, ezért ABC sorrend szerint fogunk választani. Kérem, álljanak fel az afro-amerikaiak!
Nem áll fel senki.
- Akkor kérném a barna bőrűeket!
Ekkor egy kis színes bőrű fiú megkérdi az apját:
- Apa! Én eddig úgy tudtam, hogy mi afro-amerikaiak vagyunk. A bőrünk is barna, miért nem jelentkeztél?
- Kuss, kisfiam! - mondja az apja. - Mi itt most niggerek vagyunk![ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Garen valtoztatas erett mar.
LCS-en nem nagyon lehetett latni,de solo q-ban egy carrynek kb. semmi eselye elmenekulni elole.
Gyorsabb mindenkinel,egy porges+ q+ ulti pedig 100% hp.
Lenyegeben kijossz a bazisrol 2 metert ,es meg a flash sem biztos,hogy eleg a szokeshez.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Evil Snowman
őstag
válasz bucketb0b #38780 üzenetére
LOL.
Ez a legnagyobb bajom nekem is. Mi az, hogy bizonyos népet/népcsoportot nem lehet nevén nevezni, mert rögtön rasszistának titulálnak? Ha valaki cigány, miért nem mondhatnám rá, hogy cigány. Zsidó esetén ugyan ez.
Bezzeg, ha egy cigány le gádzsózik vagy egy zsidó le gojozik, akkor kussoljak ugye? Gyűlölöm a kettős mércét, meg ezt a tetves álliberalizmust, amit itt erőltetnek egyes csoportosulások/néprétegek. Btw. tudtommal szólás szabadság van kis hazánkban papíron. Bezzeg a gyakorlat már mást mutat.... -
Kanczy
Topikgazda
Na srácok, ezt most fejezzétek be pls. Ez a topik nem erről szól, ha akarjátok, beszéljétek meg privátban. Szociálisan érzékeny téma, és még a közelében sincs a LoL-nak.
-
hugi0
őstag
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Dinter
addikt
Mouz kiütötte a G2-t Kíváncsi leszek a meccsekre, most fogom megnézni
-
yabba
aktív tag
Az Captain Gangplank skinhez elég a botok ellene egyet játszani Gangplankkel?
-
yabba
aktív tag
válasz Ryder1 #38787 üzenetére
Köszi.
Most játszottam egyet intermediate botok ellen, és 1,5 év után sikerült veszteni... Volt egy AFK, két 5. szintű és egy 1. szintű. Először játszottam Gangplank-kel, egyedül voltam boton. 5/5/1-re álltam amikor feladták (3-1 arányban) úgy hogy semmivel nem álltak jobban a botok, csak Ők meghaltak fejenként 10 körül, és ezért feladták. Felemelő érzés volt. -
-
killer095
őstag
(magán vélemény következik)
Aki a ritonál kitalálta hogy a fiora rework által mostmár sokkal balancoltabb lesz annak a kisbuksiát egy széles betonszegényhez csapkodnám.
100ról 1200healel az utijával "skillesebb lett".
És most jöhetnek a noobvagy kommentek,saját vélemyény szerintem op-b mint volt előtte.ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
kenwood
veterán
válasz killer095 #38790 üzenetére
Csak annyira op,mint egy yi,vagy trynda.
Hoznak egy tankos topot ellene,egyutt megy a csapat,es semmit nem er.
Nincs stunja,nem tankos,nincs escape skill.
LCS-en nem is fogod tul surun latni.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz bluefire55 #38793 üzenetére
Nem lattam az osszes fnc meccset,de a Trundle supp utan mar semmin nem lepodok meg
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
hemaka
nagyúr
válasz bluefire55 #38793 üzenetére
Nem volt Fiora pick egyszer sem. [link]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz hemaka #38796 üzenetére
Így van, ráadásul az még egy másik champion volt, szóval amúgy sem számítana. Én még nem játszottam ellene lanen, szóval személyes tapasztalatom csak ez van
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Szokasos "plan to extend champion pool" @reddit szintu poszt kovetkezik
ADC-kent kezdtem de mostanaban kezdek elpartolni tole, sajnos ugy erzem hogy ok vannak most a legnehezebb pozicioban es a befektetett "munka" csak keves haszonnal jar altalaban. Szoval elkezdtem mast is jatszani. Supportolni nagyon szeretek de szoktam kozepre es a dzsungelbe is menni. Viszont ha nem ADC-rol vagy Supportrol van szo akkor hianyos a champ poolom. Kozepre jelenleg csak Annie-t tudom vinni, Jungle-be Voli-t topra pedig szinte senkit. Topon szoktam legkevesbe menni, de a napokban ezt is probalgatom. Naut top, de ugy erzem, hogy ennek SoloQ-ban nem sok ertelme van illetve nagyon szituacio fuggo, hogy mikor lenne tenyleg hasznos egy Naut top. Voli-val meg csak annyi a bajom, hogy sokszor ugy erzem hogy szukseg lenne egy olyan jungleresre aki kepes magabol damage-et is kitolni. Illetve azt szeretnem elerni, hogy minden poszton legyen 2 champ akit pickelni tudok mielott elmegyek rankedezni.
ADC, Supp pipa. Kozepre es top-ra jo lenne egy ChoGath de azzal nem tul izgi a jatek
Otletek?
Udv
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest