- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
Heca, Xin topon és jungleben is jó. Illetve Morde jó midre is topra is. Maokai ő inkább csak top, de vannak ad carry Maokaiok is. Mondjuk még suppolni úgy ahogy lehet vele tanky supp ként.
Rumble is inkább topos csak. Én őket ismerem jobban. Biztosan fognak a többiek is mondani valamit.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Nem vagyok egy mechanical god, úgyhogy általában arra szoktam menni, hogy másoknak segítsek carryz-ni. Topon Shen, Renekton, Lulu, miden Cho, Lulu (bár ez nehezebben megy), Zed. Jungle-be gyakorlatilag bármit el lehet vinni, de a solo queue top tier jelenleg körülbelül Rengar, Kayle, Nidalee, Gragas, Yi, Shyvana.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
bluefire55
csendes tag
Mid-re minden gömbös karit ajánlok (orianna, syndra) még ami nagyon jó cassio
Toppon kicsit jobban otthon vagyok mivel main lane Cho gath az egyik legjobb pick hiába unalmas. Rengar ha tudsz vele, esetleg egy wukong az ulti miatt mindenképp hasznos leszel, és viszonylag jó kis dmg-el is rendelkezik.
Persze mindenkinek más az ízlése ilyen téren
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz bluefire55 #38803 üzenetére
Wukong nagyonjo,es nem csak az aoe ulti miatt,hanem van egy menekulo skillje, van gapcloser is.
az elejen beugrasz,q ,es ha megvan ket autoattack anelkul,hogy a minyonok szetvernek teged,akkor kozel fel hpn van az ellenfel.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
RangerFox
veterán
Szia!
Topra akiket szoktam vinni: Rumble (nehéz ellene játszani, nagy dmg, tankos mage), Gnar (idegesítő, nehéz vele megtanulni játszani, de ha megtanulsz, nagyon durva, full tanknak jobban megéri építeni, ha csak nem vagy nagyon elfeedelve), akkor ott van Kha Zix, Rengar, ők assassinok, és lehet jungliba is vinni őket.
Jungle: Rek'Sai-t mondanám, szerintem nagyon jó, jól lehet vele gankelni, erős, hasznos ultija van. Aztán Udyr, ő jó amúgy is, ha ap kell akkor nida/Elise.
Mid: Azirt szoktam vinni, nem könnyű vele játszani, nemrég nerfelték is, de még mindig jó. Esetleg Lissandra, ő is teamfightos mage, akárcsak Azir.
Ezekkel simán lehet carryzni, szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
AZ lenne a kérdésem, hogy szerintetek Karma mennyire válalható supportnak? Mert szerintem nagyon jó, de gondotlam megkérdezek tapasztaltabbakat is
Samsung Galaxy S23+
-
kenwood
veterán
Karmaval az a jo,hogy az elejen sok damaget tudsz tolni az ellenfel adc-be,es siman ki lehet szedni a torony alol is.
Ha a te adc-d az elejen begyujt par killt ,meg nyugodtabban tud farmolni,akkor konnyen le is hozhatja a meccset.
Teamfightra viszont van rengeteg konnyebben jatszhato support,ezert ha nem sikerul megnyerni a lanet,akkor a tobbiekre vagytok utalva,vagy sokkal tobb skill kell,mint mondjuk egy leonahoz.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
yabba
aktív tag
válasz Dani_kp #38800 üzenetére
"Since this is the first time we've done something so dramatic with story and theme, we're commemorating the event with the Captain Gangplank skin depicting the dread pirate from before the events of Bilgewater: Burning Tides. All players who own and play (or have already played) an entire matchmade game as Gangplank during the event will receive the Captain Gangplank skin for free."
-
TBT
addikt
Arcade Riven:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
CanibelZ
aktív tag
Nálatok is összeszarta magát a játék? Meccsbe léptünk volna be öcsémmel és kilépett mindkettőnknek, visszalépésnél meg crash-t dob...
-
hugi0
őstag
Soraka first pick, beirja: jungle (smite).
Master YI masodik pick, beirja: jungle (smite)
Ashe harmadik pick, berakok egy smite ot en is "ha már lúd legyen kövér".
Vayne negyedik pick, beirja top.
Kata otodik pick, mid.Buzditottuk katat es vaynet, hogy smite fast drake, de nem hajlottak ra.
A jatek ugy kezdodott, hogy yi es vayne gromp, en sorakaval enemy red.
Kata lement bot-ra, igy en maradtam miden, soraka lement katahoz.
lvl4 master yi es en - soraka lvl3 -> drake.Mindez silverben este 21:30 utan amikor mar nincsenek "kisgyerekek".
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Cyberneko
tag
Csak tudnam, hogy miert soraka_troll a kep neve.
A leirasod szerint, a partyban 2 troll volt, yi, meg te.
Soraka csak valami nem "yay de meta!" dolgot akart kiprobalni, aztan vagy tudta volna hogy mit csinal, vagy nem.
De a ket troll magasrol tett a tobbi jatekosra, es nem kileptek, vagy alkalmazkodtak volna, ugyan dehogy...Egyebbkent, nyertetek, szoval, itt az uj meta
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Na akkor szoktam agybajt kapni,amikor lejon valami hasonlo agyhalott kombo botra (pl vayne+ trsitana, vagy blitz+tresh),vagy duo topot hoznak jungler nelkul,es megis mi veszitunk.
meg ugy is elmeny kikapni,hogy az ellenfelnel vagy egy lvl 1-es offline.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Nem tudom ritónál ki találta ki ezt a fiora reworköt de a ütném amíg mozog. Ekkora nerfet hogy a fenébe kaphatott? Full useless. Mi az, hogy csak 1-et dashel. Az e-n csak 2 ütésre van as buff. Eddig simán bevittem 6-8 ütést míg tartott a buff. De a legnagyobb meglepetésem akkor volt, mikor a tower alatt elnyomtam az ultit és nem történt semmi. Nem vált targetelhetetlenné. Azon kívül meg megjelölte a célpontot, de mivel csak 1-et tudtam dashelni, a közelébe sem jutottam.
Jungleben majdnem megölt a blue. Eddig úgy ahogy lehetett vele junglerben mászkálni, de most simán levernek. A hárítást szokni kell. És ha jól érzékeltem, addig míg az effekt tart nem tudok bevinni más attackot. Ami 1-2 hosszú másodperc.
Mi ez a fos amit fiorával műveltek? Ráadásul az alap sebzése is mintha gyengébb lenne.
Ilyen brutál nerfet már rég láttam.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
gali777
őstag
válasz Lokids #38827 üzenetére
Hol volt ez brutál nerf? Ugyanolyan erős, ha nem erősebb mint volt. Passzív true dmg, a q is skillshot lett, a w-vel most már stunolni is tud, ha olyan cc-t hárít el vele. Az ultija meg csak 500-1000+ hp-t tölt vissza szinttől, attack dmg-től függően 5 mp alatt, ha rástackeled mind a 4-et vagy megölöd az enemyt, ja tényleg fos lett...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mi a fene miatt 1st-2nd ban Yasou?
6-ból 5x. Miért?Black Market mód.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
VitaD5
tag
válasz kenwood #38826 üzenetére
Azért, ha az az agyhalott kombó nyer, vagy a dou top, esetleg a AFK-os team, nem véletlenül nyernek ők.
Erre van egy személyes példám is:
A mid-es és a top-osnál volt a kill-ek kb. 80%-a, és amikor a 15. percben egyszerre mennek AFK-olni... Felejthetetlen... Érdekes módon mi hárman egyszer sem próbáltuk feladni, végig küzdöttünk egy Normal meccsért. A matchup alapján a hajadat tépnéd, hogy Vi support-tal carry-ztem.
Szerintem, ha van egy ilyen lane és nyerésre állnak az azért van, mert ők jobban használják ki a champ-ek készletét, és ti nem tudjátok kihasználni azok gyengeségeit. Mi végig kihasználtuk a lehetőségeinket. Amíg nem voltak a többiek full-on, addig mindig vettek Vision-t, Eve/Rengar counterel-ve + ott volt a double vision. Ashe instant nuke-ot kapott. Azir-tól meg megvédtem az ADC-t.
Lokids (#38 827): Akik nagyon megszokták a régi egyszerűségét, azoknak nem lesz könnyű megszokni az újat. Ez a Fiora tényleg duel-re született. Lategame-re meg ott van az ulti, ha a minimum igényét kitudod használni.
[ Szerkesztve ]
Yar Har fiddle di dee
-
Lokids
addikt
válasz gali777 #38828 üzenetére
Nem tudom, az az ulti nem töltött vissza semmit. de még sebzést sem produkált. Azon kívül, hogy megjelölte az ellenfelet nem történt semmi. Aztán meghaltam. Sima low hp-s ellen megölt tower alatt, mert arra számítottam, hogy targetelhetetlen leszek. De nem.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
-
Beni97
őstag
válasz Lokids #38833 üzenetére
Én még csak egy meccset mentem fiorával. Nekem tetszett. Csak 1/6-ba raktam magam. A q-ja... hát... nem tudom. Ha eltalálsz vele valakit akkor 60%-al csökken a cd, ez akár jó is lehet. De ha nincs a közeledben semmi enemy target akkor 0. A W jobb csak tudni kell használni. Eddig fiora gyengesége szerintem az volt ha lefogták. Ez már nem jelent gondot, csak ha 5 cc megy feléd 5 oldalról(nem tudom, ha egy oldalról megy feléd több stun akkor mindet kivédheti talán?). Az E egy fos. Az ultija meg nem tudom. Egyszer nyomtam el azon a meccsen és kész. Játszani meg nem játszottam ellen
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz hemaka #38830 üzenetére
A nagy Yasuok világát lehetne romba dönteni, hogy ha saját maguknak kellene pl. a tornádóval egy jelzőt rárakni az ellenfélre és csak utána mehetne rá az adott illetőre az ulti akin ez a jelző rajta van, de ameddig egy blitz, tresh hook is elég neki az ultihoz komolytalan számomra az a champ. Szerintem az embereknek az elenyésző részére ugrik rá Yasuo pusztán önerőből az ultival.. inkább pickelnek egy malphot, chogathot meg hasonlókat és várnak a csodára, addig meg autoattackolnak és próbálnak a critre játszani..
[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
Most, hogy így 30 napon belül megszunik a barátok meghívásáért járó jutalom, be kéne gyűjteni azt a két skint és 5k IP-t. Kéne még nekem 4 ember, akikkel csinálnánk egymásnak 1-1-et. Akit érdekel, az írjon privátban!
-
VitaD5
tag
válasz D1Rect #38831 üzenetére
Valószínűleg a Lulu ulti reakciója miatt. YouTube link
Illetve a Reddit-en még olvastam egy olyat, hogy a kínai szerverről is azért van kitiltva, mert valahogy képes sebezni a Fountain-ből is. Reddit poszt
Yar Har fiddle di dee
-
hugi0
őstag
válasz Cyberneko #38842 üzenetére
Soraka elment junglebe.
Akkor master miert pickelt junglet ?
Igy en ugy gondoltam, ha lud hat legyen kover.
Igen trolkodtam, mert meg buzditottam a tobbieket is a smite-ra.
De magat a jatekot nem trollkodtam.
- es vegul a sosaraka sem.Es meg hozza teszem, abban a hitben voltam, hogy ranked game.
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
yabba
aktív tag
válasz Beni97 #38835 üzenetére
Mentem egyet én is Fiorával.
A Q-t akkor tudod jól használni, ha véletlen feléd néz a gyenge pont. Nem ez a jellemző. Teamfightban meg mire megfelelő pozícióba kerültél, már rég meghaltál. Az ultit max arra érdemes ellőni, akit amúgy is megölnek a csapattársak, mert 4 irányból bevinni 4 támadást szerintem esélytelen. Egy CC (jó, védd ki az elsőt, akkor 2) és meghaltál. Az E tényleg nem ér semmit.
Vagy csak sokat kell gyakorolni...
-
kenwood
veterán
[link]
if im gonna die,im gonna go on like a hero[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest