- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Ühm szóval ez kell egy S+ hoz supportként
Azir meg Gnar mindent megtett a csapatért csak sajnos az nem a miénk volt amelyiket segítette majd szidta a junglest, mert kikapott 1v1ben renektontól, oké ..[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Minek? Lvl9ig elvagyunk boton utána meg trinket update így is én wardoltam a legtöbbet, nem volt sötétség a pályán hidd el
azt a 10 percet meg lehozom skillből damagere mentem mivel eleve nem tanky support, másrészt a bronz2!? ezreal meg benyögte az elején, hogy 1st time... meccs végig azon múlott, hogy azir meg gnar képesek-e felvenni a meccs tempóját és jól játszani, de aztán csak sikerült nekik. -
Cyberneko
tag
válasz bucketb0b #37657 üzenetére
Es a sighstone-t is, igaz? Meg semmikeppen sem a ad/ap carrynel lett volna jobb helyen az a 186cs...
Szepen lehoztad a mecset, de:
ha valaki Brand supp-ot pickelne, reszemrol reflexbol reportolnam - leszamitva, hogy inkabb leavelnek a karakter valasztonal.
(De, elmagyarazhatod nekem, hogy Brandot melyik kepessege teszi jo supportta.)Es ezekutan kijelenteni, hogy S+-os support... szivbol remelem, valojaban csak trollkodtal. -_-
Megjegyzem, a masik oldalon az a Sona talan meg a Brand supp-nal is nagyobb szegyen. (itemeket meg a kill/dead/assist aranyt nezve. ) Ize, ez wood5 mecs volt, vagy mi? Mert bronzban ennel jobbak szoktak lenni. Komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Nem mindegy? Ez csak normal game, fun.
Amúgy Brand supportot valaki játszott a kinai LCS-ben. Szóval....
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Cyberneko
tag
válasz ClydeBeka2 #37659 üzenetére
De, valojaban mindegy. Leszamitva, hogy azt eloadni, hogy "es akkor ez a S+ support" elegge... bah, hagyjuk.
-
Lokids
addikt
válasz Cyberneko #37658 üzenetére
Én meg Velkoz supportot szoktam tolni. Azért is flamel mindenki. Pedig elég szép sebzést kitolok. Persze elején szükségem van arra, hogy a saját tornyunk alatt játszunk, mert az SS-t csak egy minimal ap után szoktam megvenni. Addig csak 1-2 ward. Kivétel, ha az adc nem képes felfogni, hogy ne tolja be az enemyt. akkor szükségből rusholok a Sightstonera.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
kenwood
veterán
válasz Lokids #37661 üzenetére
Jogosan panaszkodnak.
Ha a ket csapat jatekosai azonos szinten vannak, es az egyik csapatban velkoz,a masikban leona,tresh,blitz,janna a support,akkor ott fixen a masodik nyer.
Barkivel lehet menni supportra,en veszitettem mar ugy is gamet,hogy ashe-vayne jott ellenem boton.
A lenyeg az,hogy ezekkel a troll supportokkal akkor nyersz,ha a masik csapat rosszabb, es kb. 4v5-ben is vinnetek.Vel koz egyebkent miert jobb support, mint egy Katarina, vagy Evelynn?
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
RangerFox
veterán
-
kenwood
veterán
válasz Kanczy #37665 üzenetére
Ha valamit konkretan cafolni szeretnel,tedd meg.
Az ilyen semmitmondo postfarmolo trollkodastol kimelj meg.
Koszonom.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Cyberneko
tag
válasz kenwood #37662 üzenetére
Velkoz a true dmg miatt jobb support, mint egy Kata, vagy Eve.
Vel'koz-nak raadasul elegge szep cc-je van, szoval, az pont egy olyan hos, akit nem utasitok el reflexbol, mint supp. (fuggetlenul attol, hogy nem minden oszeallitasba mukodik, de van, amikor jo valasztas.)
A emlitett S+ Brand supportnal az en osszes bajom az, hogy az ott egy full ap carry, semmi tobb. Ha a masik oldalon az a Sona tudja a dolgat, eselyuk sem lett volna.
De ahogy ClydeBeka2 megjegyezte, ez csak egy normal. Ertelme annyi mint kirakni a netre a grundfoci eredmenyeket, hogy milyen jol elvertuk Béláekat a 4b-bol.Kanczy, Vel'kozt tudom miert, de Brandot?
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Cyberneko #37668 üzenetére
Azért, mert magasak a base damage-ei, akárcsak Vel'koznak (nem a true damage a lényeg). Azaz viszonylag kevés gold kell hozzá, hogy hatékony tudjon lenni. A support mindig attól support, hogy nem kell neki sok pénz ahhoz, hogy tegye a dolgát - ez lehet CC, damage, tankyness, bármi.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
válasz Kanczy #37667 üzenetére
Tehat ha van ket csapat,amiben a masik 4 role balanszolt,te Leonaval mesz,a masik supp velkoz ,vagy brand (skillben nagyjabol azonos veled aki pickelte), akkor van eselyuk, hogy megnyerjek ellenetek?
Nem tudsz annyi pluszt hozzarakni a gamehez, hogy a 4v4 balance a ti iranyotokra forduljon 5v5ben ?Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
zeli
aktív tag
válasz kenwood #37662 üzenetére
Velkoz support kb ugyanaz, mint az Annie support, csak erősebb, mert nem kapott nerfet. Én is toltam egy darabig, általában annyi damage-et kitoltam vele, mint az adc. Ha rossz az adc a csapatban, akkor tudod vele ellensúlyozni. A backline-t egy q ultival ki lehet nullázni.
Lane-en pedig ha ügyes vagy, a Leonát kikergeted a világból mire el tud kezdeni kombózni. Ha elkap, akkor viszont sanyi van.
[ Szerkesztve ]
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Solad
addikt
Oke, de egy sona ugyanezt csinalja. Siman tudja outdmg-elni az egesz csapatot, csak van mellette heal, shield, movespeed, bonusdmg es aoestun. Nem mondom hogy szar a velkoz supp, sot mokas is, de nehezebben ervenyesul.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
LLaci89
tag
Sona és velkoz megint 2 teljesen más support. Velkoz összes képessége damage, nagy range, kis mana költségek, alacsony cd-k. Sona: 1 igazi damage képesség, és sok utility. Kettejüket így összehasonlítani olyan mintha leonát hasonlítanád Namival, mert mindkettőnek van cc-je .
Ha már Velkozt hasonlítom, akkor inkább Zyra szerű, iszonyat nagy damage, és iszonyat könnyen meghal .
-
bucketb0b
őstag
válasz Cyberneko #37658 üzenetére
Megyek sorba
- nem vettem SS-t, mint korábban is írtam feleslegesnek tartom egy ap carry supporton.
- 186 cs egy "ap carry" supportnál rossz kezekben van? Ezt nem az első 20 percben farmoltam össze hanem egész kör alatt a jungle, wave clear és split push alatt. Baj lenne? Én nem hinném, bár csak szaros silver4 vagyok aki mit sem tud a játékról
- te az alapján döntesz, hogy épp mi a meta? Ha már valaki nem azt hozza amit te elvársz egyből report meg leave vagy akár flame? Nem ez a jó hozzáállás megsúgom. Ugyanannyi esélyem van "megnyerni" a lanet az adc-vel karöltve, mint bármelyik más körben, 50%. Ha hülye akkor egy másik supporttal talán kicsit jobban tudom segíteni ez igaz (pl. egy morgana snare/spell shield, vagy sona heal), de alapjáraton nem feltétlenül ez fog dönteni. Miért választottam brand supportot? Nem azért, mert itt ott amott játszatják, hanem, mert én szeretem és egész elfogadhatóan tudok vele játszani (és igen van, hogy elvernek vele, mert jobb az ellen) Na szóval miért is választottam? Kibaszott nagy damaget tol alapból, van stunja és jó ultija
- nem trollkodás volt, egy full komoly kör volt amit szerintem nem is basztam el.. továbbra sem értem miért trollkodás egy brand support, kérlek fejtsd ki.
- igen, wood5 volt, ott a helyem azokat tudom csak elverni.
-
bucketb0b
őstag
válasz Cyberneko #37660 üzenetére
Support voltam, hogy máshogy adjam elő? AP carry mid vagy mit írjak be? Esetleg top? Vagy troll support?
(#37662) kenwood : hülyeség, miért kapnátok ki biztosan egy olyan enemy ellen amilyet pl. te felsoroltál? Ha tudsz játszani bárki verhető szerintem. Ha meg az adc fogyatékos azon egy leona suppal sem tudsz segíteni.. (felesleges push, poke ami inkább káros, mint hasznos)
(#37668) Cyberneko: bocsánat nem tudtam, hogy itt nem lehet tryhard normal köröket linkelni
(#37669) Kanczy. talán a 2. ember aki megértette a brand supportomat
(#37673) Solad: igen nehezebben, de valaki szereti a kihívásokat és nem feltétlenül elégszik meg azzal, hogy Q+autoattack (amihez hatalmas tehetség kell jegyzem meg csendben..), mert szerintem kicsit balanszolatlan az a sona karakter jelenleg, bár könnyen kiszedhető, ha elkapják.
(#37674) LLaci89: itt jegyezném meg, hogy a lux, zyra és veigar supportom folyamatosan le van ugatva bárhová megyek (jaj mit fogok itt is kapni )
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz bucketb0b #37676 üzenetére
De .. javitsatok ki ha tevedek
"nem vettem SS-t, mint korábban is írtam feleslegesnek tartom egy ap carry supporton."
Akkor mi miatt voltal support? De tenyleg, egy supportnak a szo szeles kozonseg altal elfogadott ertelmeben azt tartjuk, aki gondoskodik arrol, hogy a jungle rendesen el legyen latva wardokkal. Illetve, hogy eleget peel-eljen az ADC-nek, hogy a vegjatekban az adc minel tobb damage-et tudjon kitolni magabol. Ez azert van mert az ADC-k ugy lettek tervezve, hogy az elejen nehezen tudnak egyedul ervenyesulni, ezert szukseguk van egy supportra akik gondoskodnak a biztonsagukrol
- wardolassal
- azzal hogy az enemy bot lane-t megakadalyozzak a farmolasban
- gyogyitassal
- lassitasokkal etc.Szoval te miert gondolod, hogy Brand-el support voltal? Szerintem csak siman egy AP mage...
+ nem epitettel egyetlen egy olyan itemet sem amivel azt sugallnad, hogy te supportoltad az ADC-t vagy a csapatot.
Felre ne erts, nekem nincs bajom azzal hogy megosztottad a kepet, csak ne azt irtad volna, hogy S+ support, mert te minden voltal csak support nem. Egesz egyszeruen egy olyan bot lane voltatok ahol volt egy ADC meg egy Mage, megosztottatok a CS-t es neked jol ment, majd a vegen kaptal S+ -t. Story over, gratula hozza
Udv
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
Elején ketten a free wardból megoldottuk mivel viszonylag értelmes volt az adc és nem ment feleslegesen előre mikor mondtam neki, így is egy lane freeze-zel megoldottuk majd utána kombó és eltűnt az enemy, majd utána upgradeltem a trinketet. Enemy le volt szedve a laneről mivel szét lettek szedve a kis damagemmel, healelni sajnos nem tudok branddel, bár szerintem más sem Torony leszedése után mentünk a többi lanere, jungle clear is volt, hol nekem hol neki. Szóval összegezve:
- wardolás? elején nem túl sok, de okos játékkal megoldható és mivel nem volt betolva a lane sosem nálunk ezért nem kellett sok felé wardolni, erre egy 0,5 pontot adnék magamnak/magunknak
- bot lane farm megakadályozása? kereteken belül folyamatosan szedve voltak bár farmolni így is tudott valamennyire, majd meghaltak, szerintem ez belefér 1 pontot adnék
- gyógyítás? nem tudok, healt nem hoztam, itemből nem építettem, 0,5 pont jogos?
- lassítások etc.? van stunom az adc-re illetve nagy területi sebzésem, 1 pontot megadnámakkor 4/3? Ez rossz?
Nincs félreértés sem sértődés a részemről, csak kicsit értetlenül állok miért baj ez? Farmot nem vittem előle, a midgame után jungle clear volt illetve a feltorlódott minionokat elvittem ahol nem a mi adc-nk volt, ez nem hiszem, hogy baj, meg elmentem néha split pusholni ha láttam, hogy másra nincs esély, 2 wave megvolt, majd back a csapathoz ha lespawnoltak, felmanáztak stb. stb.. Folyamatosan wardoltam a körben miután megvolt a trinket upgrade egyébként. De akkor ha nem fogadjátok el, mint supportot akkor legyen bot ap carry, ezen nem múlik, szerintem ettől nem lesz kevesebb a teljesítményem vagy a megítélése annak, hogy nem telibe support karakterrel mentem meg sup itemekkel, ettől még lehetek support az elején ami kinövi magát egy jó early game-mel ap carryvé.
(#37680) Cyberneko: nem kell elfogadnod, egy tipp viszont: ha brand supportot látsz ne a dodge legyen az első dolgod, mert lehet jobban jársz vele, mint egy nami vagy más supporttal aki hiába visz sup karaktert, ha játszani nem tud alapjáraton
[ Szerkesztve ]
-
Cyberneko
tag
válasz bucketb0b #37677 üzenetére
Hivd mondjuk "ap carry a bot lane-n"-nek.
A ertekelo rendszer akkor szamol "supp"-pal, ha exhaustot viszel, mint idezo spell.
Te a bot lane-re vitt Brand-dal lehoztad ezt a normal mecset, de amit csinaltal, az nem support.
De ezen konkretan nincs mit vitazni, mert ugysem gyozzuk meg egymas. Es nem biztos, hogy miattad, egeszen egyszeruen en vagyok a tul makacs ahoz, hogy elfogadjam az allitasodat. -
Jim-Y
veterán
válasz bucketb0b #37679 üzenetére
Amugy en nem akarok veszekedni, mert meg ott van a tojashej a fejemen, szoval csak beszelgetesnek vedd kerlek
elején nem túl sok, de okos játékkal megoldható és mivel nem volt betolva a lane sosem nálunk ezért nem kellett sok felé wardolni, erre egy 0,5 pontot adnék magamnak/magunknak
En ugy gondolom, hogy Supportkent ha az elejen ilyen jol meg tudtatok oldani, akkor ez annyit kene jelentsen, hogy mondjuk nem first buy SS-t veszel hanem pl first buy boots es 2. itemnek veszed meg az SS-t, vagy ha tenyleg nagyon jol osszedolgoztok, akkor 3. itemkent, de mindenkepp venni kell, ez Supportnal nem olyan, hogy vagy veszek, vagy nem, hanem max az valtozhat, hogy mikor veszed meg, legalabbis szerintem Vagy akkor mar nem support vagy, hanem max support szeru.
bot lane farm megakadályozása? kereteken belül folyamatosan szedve voltak bár farmolni így is tudott valamennyire, majd meghaltak, szerintem ez belefér 1 pontot adnék
En elhiszem neked, hogy nem szedted el elole a farmot es tenyleg csak azon voltal, hogy "enemy CS denial", de akkor baromi rossz volt nalatok az ADC ha csak ennyit szotyizott ossze a vegere.
akkor 4/3? Ez rossz?
Nem, jo mage jatekot toltal. Supportoskent 0/4 ellenben. Az ADC sokszor halt meg, nincs SS, szar az ADC farmja es tul sok a killed.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Cyberneko #37680 üzenetére
"A ertekelo rendszer akkor szamol "supp"-pal, ha exhaustot viszel, mint idezo spell."
Az jó, mert én majdnem minden supportra ignite-ot viszek
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
bucketb0b
őstag
Az egész körben nem feltétlenül az a support dolga szerintem, hogy az adc-t mentse meg, van amikor az adc reménytelen. Egy supportnak az egész csapatot kell segítenie véleményem szerint, ha egy mid vagy top tol nagyobb damaget amivel megnyeritek a harcot akkor azt kell segítened elsősorban, mert ha feleslegesen mented meg az adc életét vagy feleslegesen segíted őt amivel leírod az összes spelled, de haszna nem volt akkor baszhatod, én ezt vallom. Mint írtam ha jól emlékszem egyébként b2 volt az adc aki beírta, hogy 1st time ezreal ráadásul.. innentől eleve úgy voltam vele, hogy a kör lényegi része rajtam fog múlni ott a bot lanen. Én a support részét teljes mértékben elláttam a kereteimen belül ott lent earlyben és a későbbiekben is. Az, hogy az adc szarul farmolt egész körben az már nem az én hibám, nem lehetek ott mindig mellette, hogy fogjam a kezét mikor hova menjen és mit csináljon, volt amikor a jungle-ben ölte a békát mikor 3 wave vitte a tornyot mellette.. erre nincsenek szavak, ez nem az én hibám, hogy nem látja át a játékot. Az, hogy sokszor meghalt már fentebb említettem, hogy nem feltétlenül volt mindig ő az elsődleges akit meg akarok menteni, mert pl. a gragasunk volt a csapatunkban aki talán egyenlő szinten volt velem (és nem nagyképűsködni akarok) és csinálta amit kell ahogyan kell, sajnos sem a top sem a mid nem volt az igazi, de a karakterük beérett és azir nagyjából jókor tolta az ultikat amit az én ultim követett, 2-3 ember ki volt szedve alapból a harcból (sona, twitch, karthus) renekton meg rammus a végére piskóta volt, nem tudtak mit csinálni.
(#37682) Kanczy: komolyan mondom neked velem kellene játszanod én eskü élvezném, én is szeretek ignite-t pickelni suppra
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz bucketb0b #37677 üzenetére
Nem biztosan kaptok ki,csak akkor ha az adott jatekos egy szinten van veled tudasban,vagy jobb.
Picknel arra nem epithetsz, hogy te majd skillesebb leszel, mint a masik csapat support jatekosa.Az adc Kennen is jo,mukodik,lehet is vele gamet nyerni,de azok a meccsek,ahol mindenki egy szinten jatszik,rajtad fognak elmenni.
Mert egy jinx,vayne,graves sokkal tobb single target dmget fog kiosztani.
Jo dolog az,amikor a Vel koz hatulrol elkezdi osztani a dmget,de leona kivesz 3-4 secre egy carryt, majd ratolja az ultit az egesz brigadra, sona aoe stunol,healel,gyorsit/lassit es meg a dmg is eros melle.
Szoval egy kiegyensulyozott csataban meg azelott meghal toletek 2 ember,hogy lenne ertelme ultiznod velkozzal.Shaco is ezert szar jungle.
Hiaba van durva dmg.Pillanatok alatt leszed szinte barkit,megolni se konnyu ...
Azonaban ha a masik team hoz egy amumut,akkor vagy nem tudnak jatszani,vagy minden teamfightot megnyernek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok! Erre a bizonyos csapathétre szeretnék embereket keresni,itt a nevem: Robeszkácskalínó.Ja ami még fontos nekem nincs mikoronom szóval a TS3 meg a skype kilőve
-
kenwood
veterán
válasz bucketb0b #37685 üzenetére
Normallal nincs gond,lehet kiserletezgetni,max beszolnak.
De rankeden igenis arra kell epiteni,hogy az ellenfel erosebb lesz, es olyan picket kell hozni,ami beleillik a setupba,esetleg counter ,es jol tudsz vele jatszani.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ProdiG
tag
Rankedre keresnék egy vagy több embert,akár csapatot is, akivel tudnék premade-ben nyomulni. Main toplaner vagyok, szóval duoQ-ra egy jungeles lenne a legjobb, de igazából bármi. Jelenleg Gold1-ben vagyok, 3hónap kihagyás miatt Plat4ből dobott le. Elsősorban platos illetőt/illetőket keresnék. Ingame: KLOFFOLÓ
-
Mottie
őstag
válasz kenwood #37684 üzenetére
A játék nem ennyire egysíkú..
"Jobb teamfight = win", hatalmas tévedés. Hány olyan meccset vesztettünk el, hogy kivétel nélkül minden teamfightot megynertünk, de a splitpusher ellen senki sem tudott 1v1-ezni ezért hiába ütöttük be 5v4-ben, vagy akár 4v4-ben az ellenfelet, ő 1-2 tornyot, inhibet, stb mindig elhozott.
Egyébként most akkor döntsük el melyik a jobb support:
1. AP Support (akire KELL sightstone!*) - pl Zyra, aki 1-shottolja az enemy ADC-t, APC-t, vagy az egész ellenfél csapatot leviszi 1/2 HP-ra egy jó engage-gel. De legrosszabb esetben vagy egy multi-root, egészséges DPS és egy nagy zoning ult.
2. Leona, Braum, aki kitol valamennyi CC-t (jó esetben elég sokat), felvesz egy csomó dmg-t, jó esetben peelel az adc-nek ha ez utóbbi tud rendesen helyezkedni.
-> Nem tudod eldönteni. Mindekettő jó, mindkettő más teamcompot igényel. A support lényege, hogy mivel (általában!) igen kevés a gold income-ja a többi lane-nel szemben magas base damage kell legyen a képességein ÉS/VAGY nagyon jó Utility (cc, buff, stb) kell (Jannával általában 5k alatt van a sebzésem akármilyen hosszú a meccs, mégis valahogy elég sokszor érzem úgy hogy az ultikkal/lassításokkal/shieldekkel egész teamfightokat hozok le).
Hogyan válassz hát supportot?
1. Mi az amivel tudsz játszani, illik a játékstílusodhoz?
2. Mire van szüksége a csapatnak? (CC, Dmg, Peel)?
3. Mi lesz erős az ellenfél botlane ellen?
4. Erre a szerepre melyik hős lesz a megfelelő?*Nekem így néz ki az item path 99%-ban egy AP supporttal (mivel erős a jungle és így általában később jön az 1. gank már nem 2 warddal kezdek az elején)
Start:
Spellthief's Edge - 3 HP - 1 MP - Vision Trinket1st back:
400-499 gold - Health Crystal + HP(amennyi belefér)
500-799 gold - Frostfang + HP(1-2)
800-899 gold - Sightstone + HP(1-2) + Sweeping Lens
900-1299 gold - Frostfang + Health Crystal + HP (1-2)
1300+ gold - Frostfang + Sightstone + HP (ez a sweetspot, 1 kill 1 assisttal meg szokott lenni általában)Ezek után pedig a csata alakulásától függően eljutok egy elég korrekt AP DPS buildhez
Frost Queen - Sightstone - MPen Boots - Rylais - Liandrys - Zhonyas - Oracle lens És mondja valaki azt, hogy haszontalan vagyok egy teamfightban Még ha full fókuszolnak is (gyakran megesik) akkor is mielőtt meghalok általában egy full E-W-R-Q-W rotációt ki lehet pakolni ami nagyon durván leszedi az ellen HP-ját. Ha van már zhonya akkor általában túl is lehet élni amíg a csapat odaér.Be Victorious!
-
bucketb0b
őstag
válasz ClydeBeka2 #37691 üzenetére
Én komolyan veszem mivel ott derül ki a karakter nagy része.. ha csak hülyéskednék trollkodnék mi derülne ki belőle és hogy vihetném el nyugodt szívvel rankedre pl.?
Mondjuk ahhoz képest, hogy senki sem veszi komolyan nem úgy néznek ki a fightok meg minden, hogy mindenki leszarja.. ha nyersz gg easy, ha vesztesz akkor meg felveted a másik szemére, hogy tryhard noob.. kicsit érdekes ez szerintem -
Evil Snowman
őstag
válasz Mottie #37690 üzenetére
A leírás nagyszerű, mondjuk én a jó öreg Chain wardent viszem lehetőleg mindenhova vagy Morgana-t. Annyival viszont kiegészíteném, hogy szerintem a Sight Stone egy supportnál nem lehet opcionális item, hanem minden esetben első item kell, hogy legyen.
Az oka igazán egyszerű (gondolom sokaknak nem lesz újdonság). Nagyon nagy szerepet kaptak az objective-k a játékban, ezért minél előbb kell, hogy legyen vision a drake pit-nél. Az ember nem alapozhat arra, hogy majd a saját jungleresed leszedi a crapo-t. Volt olyan meccsem, hogy az egész game alatt egyetlen egy alkalommal sem szedte le a saját jungleresünk egyik crapo-t sem (úgy látszik nem kellett neki a full free gold és health).
Emellett, függően a lane állapottól vagy a saját tri-bush-ba menjen mindig egy ward, vagy a river bush-ba, megelőzendő a gank-et.
Nálam így néz ki egy átlag Thresh game:
Kezdő Item-ek:
- Ereklye pajzs
- 4 süti
- 1 free ward (ezt is általában inkább a drake-hez dobom, ha eljött az idejeElső back (1300-1400 goldig mindig kinn maradok, addig safe play):
- Sight Stone
- Cipő
- Maradékből potiA többi meg már a helyzettől függ.
De ez csak az én véleményem, majd javítsanak ki a profibbak, akik jobban értenek hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
en suporttal eloszor legalabb egyet upgradelek a gold itemen,es csak utana sightstone.
addig ward+ trinket.
tobb gold,elobb lesz meg az aktivja a cuccnak.
aztan lehet,h a ss rush a jobb,de szerintem marginalis a kulonbseg.
Ha latom,hogy jon a "support" dorans ringgel, akkor imadkozom,h az ellenfelnel is legyen legalabb egy akkora retard.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
zeli
aktív tag
válasz kenwood #37695 üzenetére
Sightstone rush az alap supportnál. Sokkal jobban megéri, mint wardokat venni, vagy a gold itemet upgradelni. Ha pedig közbe ellenfélnek van egy sikeres gankje mert mondjuk nem tudsz rendesen wardolni emiatt akkor meg csak nagyobb hátrányba kerülsz.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Mottie
őstag
válasz Evil Snowman #37694 üzenetére
A leírásom csak az 1. backig terjedt, ha nincs meg az 1300 gold akkor azt jelenti hogy olyan korán visszamentem, hogy még úgyis mindegy. Frostfangon kívül mást sosem veszek SS előtt. Viszont az early dragon sz*rt sem ér (már bocsánat), inkább egy turret mint egy 1. dragon amikor összesen ad 6 AD/AP-t. Később persze számít, de már nem olyan fontos mint mikor ingyen 200 gold volt mindenkinek. Ettől még fontos a vision, de azzal vitatkoznék hogy az "early objective"-ek felértékelődtek.
Amivel kísérleteztem mostanában az pl Moranán Frost QUeen helyett talizmán és hasonló nyalánkságok. Nem tudom megéri-e a speed buff.
Be Victorious!
-
Mottie
őstag
válasz #53932800 #37698 üzenetére
És early gameben az körülbelül pontosan 6 ad/ap Írtam, hogy később az már számítani fog, de earlyben szerintem bőven megéri egy turret-dragon trade. Persze nem azt jelenti hogy ingyen oda kell adni a dragont, csak egyszerűen ott még nem jelent akkora különbséget, hogy ne érje meg egy ilyen.
Be Victorious!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- 6 gen i5 ös HP Prodesk 600-G2 MT
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest