-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok .
Tegnap raktam fel a gamét teljesen új vagyok. csak két egyszerű kérdésem lenne.
- lvl 5 ös vagyok és látom unlock lett 1db Glyph és 2 dc Seal runa hely - mit lehet ezekkel kezdeni : - és van 997 pontom gondolom ezekből lehet majd karaktereket venni ? vagy ha nem akkor hol tudok venni karikat ? ( champion ) menut megtaláltam de ott csak megnézni tudom őket.Előre is thx
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Látom kihalt a forum ezen része .
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
sasa311
veterán
válasz AlyArkhon #301 üzenetére
2 módja van a rúna és karakter vásárlásnak
1., Játszol és kapsz IP pontokat, amikért megvásárolhatod őket
2., Befizetsz RP pontokat (sms-ben, kártyával, playpallal) és azokból szintén vásárolhatszÉn a helyedben először karaktereket vásárolnék és majd 20+ szinten a 3. fokozatú rúnákat vásárolnám meg azokhoz a karakterekhez, amik szimpatikusak. Mivel az alacsony szintű rúnákat nem lehet "upgradelni" magas szintű rúnákra, ahhoz meg drágák, hogy több készlet rúnát tudj venni mire 30as leszel.
szerk:
A főoldalon találsz egy kis kosárkát jobb felül, azzal belépsz a "shop"ba. Itt van champion fül, ott tudsz vásárolni.[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Iron Funeral
őstag
válasz Mooka-Miki #300 üzenetére
Practice gameket nem számolja bele
US szerveren van néhány elvetemült 1800+ winnel is
(#303) sasa311: Azért tegyük hozzá, hogy RP-vel IP boostot tud vásárolni, és nem közvetlenül rúnákat.
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
sasa311
veterán
válasz Iron Funeral #304 üzenetére
És tényleg!
Akkor pénzből csak skint és karaktert lehet venni meg a boostokat.
-
AlyArkhon
őstag
Hol tudom megézni, hogy mely karik a leg közkedveltebbek ?
-
Mooka-Miki
senior tag
De hogy is nem tudja: LoLbase.net
Különböző szempontok szerint lehet rendezni a sampionokat, mint népszerűség, hatékonyság, dps, stb.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Mooka-Miki #308 üzenetére
Mintha kicsit out of date lenne a táblázat (Patch v1.0.0.87)
Én pl. kb. minden 50. meccsben találok egy Olafot, de Ashe sem sokkal gyakoribb szóval szerintem ez nem mérvadó. Már. MF/Morgana/Shen trió a legtöbbet játszott mostanában, de Malphite is egyre gyakoribb, nem ok nélkül Ami azt illeti Eve is egyre gyakoribb, mint couter-jungler Hja igen, Gragast majdnem elfelejtettem
-
pachito
őstag
válasz Iron Funeral #309 üzenetére
Azért ezzel nem teljesen értek egyet, Ashe az egyik leggyakoribb champion, Mordekaiser ( ), Tryndamere és Malphite ( ) mellett. Garen is viszonylag sokszor van, és Cho'Gath ( ) is egyre gyakrabban szerepel, ahogy néztem.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz Iron Funeral #309 üzenetére
Pont ugyan ezt akartam mondani - Olafot nem láttam kb. 30 meccs óta, ashet is csak kétszer, abból 1x én játszottam vele
Azt meg szinte hihetetlennek tartom, hogy pont a SORAKának van a legjobb win aránya. Én 400 meccs alatt csak 1 jól játszó sorakát láttam, a többi mind csak feedelt...
-
Iron Funeral
őstag
Nem mostani az a lista, de Sorakáról igaza van, mielőtt lehúzták volna eléggé durva support champion volt (durvább mint most egy Janna+Sona kombó...), akkoriban az Innervating Locket meccseket nyert önmagában, de ez még jóval réggebben, a poke+heal metagameban volt. Azóta mindegyik le lett húzva, bár a Locket egész jó még most is. Nem sokat játszanak vele a nerfek óta, tehát nem romolhatott az átlaga
(#310) pachito: Nem tudom melyik szerveren játszasz, hányas szintű vagy, de az US szerón majdnem teljesen kikopott Ashe, max. akkor játsszák ha a többi ranged carry banolva van (ebből következően normal játékban sem túl gyakori). Mordekaiserre nem értem a dolgot, egy pusher karakter, az egyik legkönnyebben meggankelhető mivel a stílusa azt kívánja meg, hogy told a lanet sé toronytól toronyig azért van hely a csapkodására. Cho meglehetősen balanszos karakter, ha bármi problémád van vele kérj segítséget Poppytól
Malphite sem OP csakps. az előző hsz.-ben Eve counter-jungler, nem couter akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
válasz Iron Funeral #312 üzenetére
EU-n játszok, valahogy nincs kedvem 1-200-as pingek mellett játszani. 500 win körül járok, fix csapattal játszok (rankedet és normalt egyaránt), és szinte kivétel nélkül van egy Ashe minden meccsen. Mordekaisernek pedig hiába nincsenek cc képességei, nevetségesen sokat sebez egy tankhoz képest, ez még nem is lenne gond, de akkor ugyan ne jöjjön már be turret alá full hp-n és ne b*sszon már meg 2 sec alatt (szintén full hp-n), és lazán kisétál háromnegyed hp-val...nem egyszer-kétszer fordult elő, nem túl balanszos énszerintem.
-
Iron Funeral
őstag
-
nepszter1
addikt
Trynda-t miért nem lehet nerfelni ? örökéé endless rage nem lehet megölni marhára idegesítő 2percel cd-t rá lehetne rakni minimum.
-
sasa311
veterán
Malphite sokkal idegesítőbb, mint a morde, a NUKE képessége is jóval több (1kt simán belenukeol 1 mp alatt egy papírba), van egy rakat CCje (attack speed csökkentés, AOE feldobás, lassítás, ami ráadásul őt gyorsítja....)
Passivja is nagyon fain.
Lanebe is nagyon erős, harassolni nehéz a passzívja miatt, Brutal Strikes passzívja miatt tankhoz képes nagyon jól farmol (pl. egy rammusnál/mumunál sokkal jobban)
Csak kevesen játszák pedig erős nagyon.
Mordét össze kell pakolni lvl 10 alatt 3x és akkor annyi volt a móka mára, zárul Miki móka tára... Taktikai is ez a játék, nem csak izom vs izom.
Mi mostanában a ward + teleport gankekkel szórakoztunk, minden lane-be tettünk le bokorwardot, mind az 5 embernek teleport és a lane fázisban lehet 4-5öt gankelni. Egész jól működik.
-
sasa311
veterán
Engem nem maga a sebzése vagy az ulti mehanizmusa idegesít, hanem az, hogy túl hosszú. Annyi CC nincs a világon amivel ki lehet ennyi időre vonni a forgalomból és papírból kettőt is összecsuk ennyi idő alatt.
Olyan 3 mp körül reálisnak tartanám az ultiját. Az pont elég arra, hogyha menekülni kell átpörögjön egy falon illetve ha be kell fejezni egy ganket az sikerüljön.
Vagy maradjon ahogy van de ne lehessen silence / stun alatt elnyomni, ahogy semmi mást sem lehet a játékban...
-
Iron Funeral
őstag
válasz nepszter1 #320 üzenetére
6 sec az endless rage.
Egyébként teamfightoknál /ignore, jó lesz ő utoljára is, sőt addig amíg nem került számbeli hátrányba hozzá se nyúljatok, a passzívja nagyon jól muzsikál az ultijával, de ezt gondolom észrevettétek ti is. Lane taktika meg, harass+harass+harass, ha nem hagyjátok farmolni akkor nem lesz erős, ranged karakterek kiválóan alkalmasak a buzerálására (személyes tippem Zilean ).Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
kovsol
titán
válasz Iron Funeral #322 üzenetére
személyes tapasztalataim alapján Teemo és Twitch is szépen tudja szívatni és méreggel az arcában az Undying Rage se olyan jó móka, de ettől akkor is az egyik legerősebbek közt van és 1350 IP csak
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
sasa311
veterán
válasz Iron Funeral #322 üzenetére
Ezért kell tryndával dzsungelezni, mert lvl 6 alatt szinte bármi agyoncseszteti lane-be.
-
Faber
csendes tag
Sziasztok!
Kis csapatunkhoz (jelenleg 3-an játszunk, de 5v5 ranked volna a cél...) keresnénk még 2 jelentkezőt - EU szerveren. (Mindhármunknak elege lett a solo que szenvedésből)
Nagy elvárásaink nem volnának:
- TS (jó, ha beszélsz, de ha gyors- és gépíró képesítésed van és inkább írnál....nos, azzal sincs gond!)
- stabil internet és olyan gép, ami nem fagy le, kacspol ki, kezd el füstölni, esik szét, robban fel félóránként
- lvl 30 (nem kell pr0-nak lenni, ezer éve játszani, de rankedelni 25-össel nem fun)
- legalább 2-2-2 dps/ap/tank champion, amivel tudsz elfogadható szinten játszani...ha a kedvenceid bannolják, ne állj ott tehetetlenül
- a legfontosabb: CSAPATSZELLEM...legyél értelmes, komprpmisszumkész és rugalmas...ha 4 champion ki lett választva és mondjuk nincs tank, ne akarjál mindenáron Evelyn-el lenni 5. championnak, mert hogy azzal milyen durva vagy....ha Twitch-ünk már van, ne Shaco-val akarj mindenkép stealtheskedni...stb....
- életkorban jó volna a 18+ (mi is 20-30 vagyunk), de ha 18 alatt vagy és nem hisztis 12 éves, aki két halál után elmegy inkább Pokemont nézni, korod miatt nem fog diszkrimináció érni...de ha még azon a szinten vagy, hogy anyu rádparancsolhat, és akkor vacsorázni kell menni, akár ranked mecs közepén is...akkor kérlek ne keress!Ha érdekel a dolog, és nem kéthetente egyszer érsz rá, akkor keress meg msn-en vagy mailben: emilfabrice@gmail.com-on (mindkettőre használható) (ne itt írj kérlek, mert az itteni üzeneteket csak hébe-hóba olvasom...)
Üdv,
F. -
AlyArkhon
őstag
Én meg olyan emberkék visszajelzését kérném akik fun szinten tolják a gamét hozzám hasonlóan , napi pár meccs főleg délután .
Most kezdtem a gamét lvl 6 os vagyok , ugy érzem kis szinten még elég sok előnyt élvez az ember pár évnyi dota után. Sokkal lassabb a játék menet sokkal átláthatóbb ( nekem ). Épphogy párszor játszottam még online emberkék ellen ( 3v3 ) de egy kivételével mindig a nyertes csapatban voltam és nem 0/15/0 ás stattal hanem néha 10/1/5 kb ..Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Keljetek fel emberek
-
AlyArkhon
őstag
Ha nem veszel pénzért cuccokat, akkor ugy fel lehet venni a versenyt a pénzes emberkékkel ? vagy esélytelen ami = a negatív balanceal
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz AlyArkhon #331 üzenetére
A befizetés csak annyit jelent a játékban, hogy gyorsabban jutsz el oda, hogy megvegyél egy új hőst vagy egy győzelemért több pontot kapsz, illetve E-Peen növelésre skineket.
Játékon belül nincs jelentősége.
-
AlyArkhon
őstag
Na akkor ez tényleg egy jo game Kár hogy nincs valamiféle magyar League oldal ahol a hősökről lehetne olvasgatni magyarul ugyebar . pl képességek
-
pachito
őstag
-
AlyArkhon
őstag
Öcsém ez nagyon király kerestem már de amiket találtam weboldalakat ott nem voltak leírások . Unokatesóm is csak azért nem játszik (játszorr eddig) mert n em tud angolul , de most már királyság van . thx
-
sasa311
veterán
beregeltem egy új accot, hogy kipróbáljam mennyire gyengék a low lvl emberek.
Hát ez nagyon meleg.
Rúnák nélkül lvl 1-en 14-4-2 statot csináltam mordéval úgy, hogy 2 leaverünk volt kb 10 perc után (és 2-2 feed után), a másik 2 ember pedig félelmetes 1-17 (vlad) és 2-14(master yi) statokat csináltak.
A legmelegebb, hogy volt egy quadra killem úgy, hogy megpróbáltak 4en legenkelni a jungle-ben
-
sasa311
veterán
Muhahha hát ez állati mókás, esküszöm a botok pl. ügyesebbek, mint a Nunu aki velünk volt
Mostmár tudom, hogyha kikapok 3x egymás után leaverek és ragequiterek ellen akkor belépek majd ezzel az accal, itt egyedül is nyerek Ja és 2x Nashor ölt meg, egyszer meg a végén a phew phew lézer a kezdőhelyen.
Azért az itembuildek se semmik
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
Értelme 0.
Csak Epeen és igazából kikapcsolódásnak hihetetlenül vicces
De pár meccs után megunja az ember, de akkor nagyon jó, mikor felszívom magam azon, hogy már a 3. meccset bukom amiatt, hogy XY direkt feedel, warwick meghal kék gólem ölése közben és ragequitol, agyhalott gyerek szerint rossz a team setup azért kiafkol, stb.
-
forguet
senior tag
Hát nemtom nekem tököm tele a matchmakinggel.
1350-ről 1150-re estem kb 1 hét alatt mert akkora lámákat dobott a gép mellém, h sírni tudtam volna.
Főleg itt 1200 alatt vicces a helyzet, mert nem az a gáz, h jó az enemy, hanem hogy a szövik még ostobábbak, mint az ellenség. Mindezt lv30-on - komolyan érthetetlen.Ékes példám erre, hogy a minap Garennel voltam, velem együtt Ashe egy lane-en.
Én csináltam 20-3 -at, Asheunk meg 3-20-at meg még mellé volt egy másik hasonlóan tehetséges yi-nk.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
sasa311
veterán
Ez a peccs mekkora egy szutyok bughalmaz...
Az addig oké, hogy szarrá nerfelnek mindent ami teljesen jó volt és nem nyúlnak hozzá ahoz, amit nerfelni kéne.
De az, hogy délután játszanék, kifagy a játék mikor végeztünk és 2 óráig nem lehet belépni újra... Aztán mikor végre sikerül mondom jó, játszok egyet fiddle-el mert az mókás. Erre a drainje minionokon működik de championon NEM HEALEL... Persze ez csak akkor tűnik fel mikor kijövök dzsungelből gankelni... És megöl egy singed. Mondom a singed poison 70et tickel, hogy a francba nem felfele megy a HP-m? Ja, hogy nem healel.... Zseniális peccs, komolyan mondom.
Fossák magukból az új hősöket teljesen feleslegesen, a játék meg egy bughalmaz a PVPnettel kezdve. Ezeket a gondokat oldanák inkább meg....
[ Szerkesztve ]
-
Mooka-Miki
senior tag
Teljesen igazad van. Elolvastam a patchnotes-t és... hajam téptem. Már régóta jóformán csak full TANK csapatokkal lehet tolni, most még inkább igaz lett ez. ("Kicsit" unom már, hogy ennyi a választási lehetőségem: Shen, Cho-Gath, Gragas, Mundo.)
Ugyanakkor írják, hogy a cél a túl erős AOE sebzések legyengítése. Nem látom: Ryze ultiját hol gyengítették? Már jó ideje csak hibát hibára halmoz a RIOT, nem csoda hogy haverokkal már inkább Warhammerezünk...
-
nepszter1
addikt
Kezdem unni a riotnak a szarságait igy semmi értelme nincs kellen egy ember mint dotában icefrog. Trynda-t nerfelni kellet volna . Ezreal olyan gyenge mint a harmat . Semmi értelme az azgész játéknak .
-
sasa311
veterán
válasz Mooka-Miki #345 üzenetére
AOEkkel szerintem nincs különesebb baj (max Galio ultija meleg egy kicsit, mert a flash + ulti kombót csak cleansel vagy a cleanses itemmel lehet counterelni....).
Nagyobb gond az, hogy egy nem tolószékes morde a csapatban = instant win, ha nem tök béna csapatod. Vagy, hogy rammus bepörög lvl 6-on bejön torony alá, taunt, def. curl, ulti és 3 sec alatt megöl egy DPS-t úgy, hogy lövi a torony és 70% hp-n elgurul. És még sorolhatnám.
Mondom ezt úgy, hogy mindkét karakterrel játszom rendszeresen, tehát nem a QQ, hogy jajj megöltek, hanem ezeket én is simán megcsinálom.
Meg kéne erősíteni a tornyokat, hogy ne lvl 3-ig legyen védő szerepe, hanem legalább 13-14es szintig.
Kompenzálni kéne, hogy egy tank ne toljon jobb DPS-t lvl 13 alatt, mint egy pure DD kaszt amellett, hogy nem tud megdögleni csak ha 3-an genkelik.De nem, inkább új troll champion meg bug hegyek, ez kell a népnek.
Én nem is értem, nincs egy tesztelő csapata a RIOTnak? Hogy adhatnak ki úgy egy peccset, hogy nem 1-2 véletlen hiba van benne, hanem HEMZSEG a hibáktól? És ezt minden áldott hónapban eljátszák. Nem fussa 10 egyetemistára, akik tesztelnék a patcheket?
-
Mooka-Miki
senior tag
Részben egyet értek veled. Annyit fűznék hozzá, hogy szerintem Mordét is simán le lehet ütni. Nem szabad creepelni hagyni az elején és kész. Persze nem egyszerű, főleg ha nem solo lane-en van, de megoldható.
Rammus tényleg bosszantó tud lenni, de mivel elég kiszámítható, hogy mit lehet vele csinálni ezért ha odafigyel az ember és a Rammus lane-én rendesen mondják a miss-t akkor van idő visszavonulni.
Ami abszolút jogos az a tornyok bénasága. Szerintem még level 18-on is kéne, hogy érjenek valamit.
Az új bugokról meg nem nyilatkozok, mert nyomdafestéket és biteket nem tűrő, az ingerküszöbömet erősen meghaladó szófolyam kerekedne itt.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Mooka-Miki #345 üzenetére
Valahogy Ryze-nak nem hiányzik egy nerf, különösen, hogy pl. Kassadin vagy Annie az év összes napján jobb választás. Vlad ult nerfet nem értem, szerintem sokkal nagyobb hatással van a játékra/meccsere egy megállíthatatlan kődarab ami felüt mindenkit és stunol is, vagy egy részeges hordódobáló, meg nem vágom, hogy a Warwick nerfnek mi köze van az AOE metához (ha csak nem azért, hogy nerfeljék a junglingolást... de azt nem WW-vel kell megcsinálni). Vagy a CC-t vagy a sebzést kellett volna nerfelni pl. ezeknél, és akkor tényleg kapott volna egy ütést az AOE metagame de ez a "nesze semmi fogd meg jól" kategória. Tank teamek tényleg erősek... most ért el ez az EU szerverre úgy tűnik, counter? Twitch+heavy support/tank.
Amikor elkezdtem játszani ezzel a játékkal, nem értettem, hogy miért hasonló a ranged és melee karik movespeedje, de végül is nem nem volt probléma megszokni, a lizard slow tweaket jogosnak érzem, mondjuk én lifestealre is penalty-t adnák minden ranged karakternél.(#348) sasa311: Galio ultiját a Merc. Treads is kiiktatja, hiszen a taunt hamarabb lejön rólad, onnan meg annyi dolgod van, hogy kigyalogolj a körből és nem fogsz dmg-t kapni. Ez eddig nekem működött mindig. A torony AI meg egy *****, lövi a köcsög miniont miközben a a jóembert megvágják torony alatt. Kérem, ha champet érzékel a torony, és éppen szétveri a delikvens arcát, akkor váltson már rá a minionról mert ez így nagyon retardáltan hat ki.
(#349) Mooka-Miki: Rammus jungle verziója az igazi, nála jobban senki sem gankel, és ha perma-mia akkor nem tudnak szólni a lane emberek
Bugokról meg annyit, hogy az EU verzió klasszisokkal rosszabb mint az US tehát ez nem (teljesen) globális probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen SSD-t vegyek?
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest