- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
Én sem értem
http://www.surrenderat20.net/2013/04/41-pbe-update.html
Jó feature, csak ez is már megvalósult, a Riot ezt is "lopta". Nekem már régóta bent van az Enigma Item Changer, a LOLReplay-t is lemásolják hamarosan. Azért kicsit sajnálom akik ezeket kitalálták.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Kanczy
Topikgazda
P*csába... egy unofficial penta és egy quadra
Akarnék már egy igazi pentát
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
hugi0
őstag
válasz D1Rect #15304 üzenetére
Es most lesz Deny Itt is ?
- ezt en orommel veszem.Nagyon hianyzott dota utan.
Majd bot-on lesznek erdekes dolgok, ha supp is neki all deny-zni, felertekelodik a ranged support.
En szoktam olyat sorakaval, hogy ra"heal"elek az ucso pillanatban a creepre, ha epp ugy hozza a helyzet, hogy ne legyen last hit adc-nek.
- ez foleg torony alat jon be.A dolog hatranya, hogy nagyobb lesz a kulonbseg a jatekosok kozt.
- aki nem tudot lasthit-elni az deny-zni sem fog.Ha edig csinalt 10 perc alatt 50-et ezekutan 30 lesz neki.
Az autoatackrol nem is beszeljunk.
Dotaban volt olyan, hogy az elso 3-4 sort ledenyztem (esetleg 1-2 kimaradt).
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
n a x v i L
aktív tag
Nem voltam egy hétig. Történt valami érdekes?
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
hugi0
őstag
válasz n a x v i L #15309 üzenetére
Akcios a runepage.
- ha neked szamit.Nekem mar csak 600 ip kell
Pentek este meg csak 2012 volt."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
kexksz
addikt
Valaki nem tud K9 Nasus szerezni? Fizetnék érte persze.
-
n a x v i L
aktív tag
Valaki nem tudja, hogy melyik külfödli oldalon lehet lol accountot árulni?
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
reflxx
aktív tag
-
ClydeBeka2
őstag
válasz n a x v i L #15315 üzenetére
-
mandin
senior tag
-
WinnerB0Y
senior tag
Már 3 napja ha elmegyek játszani, szinte állandóan van egy afk...
Már idegesít hogy 2 winem van 20 játékból.
Csináltam egy új accot és abban ha játszok 15/14 win mert nincs afk. Miért képzelik 25 szintén hogy bármikor leléphetnek?EUNE: iNeeko
-
Volgafan
senior tag
HY!.segítség kellene.1 ideje nem tudom meglesni a replayemet,mert azt írja a replay frissebb,mint maga a játék......próbáltam a lolt újratenni,de ugyanaz a helyzet...valakinek ötlet?
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Dani_kp
addikt
Mi a véleményetek erről a support build-ről? Csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy ilyesmire építek supportokat.
szerk.: Utolsó item egy Rabadon's Deathcap lett volna. Valamikor meg egy Locket of the Iron Solari-t veszek.
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
LLaci89
tag
válasz Dani_kp #15325 üzenetére
Nekem az a legfurcsább, h egyik supportodnak sem veszel Sightstone-t .
Plusz azt se értem h erre a "support" buildre hogy volt pénzed( valószínűleg nem vitted túlzásba a wardolást, de ez csak tipp ).Gyors számolással, kb 18 wardot vettél ebben a 40+ perces meccsben, ami szerintem egy supporttól édes kevés. És a 18al 0 vision ward fér bele a pénzbe.
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz LLaci89 #15326 üzenetére
Továbbra is hasztalannak tartam, bár még sosem vettem...
Azért az a 26 assist illetve 5 kill, amiből 2 500 gold-ot adott elég sok mindent tudtam venni.
Mellé tippeltél nem számoltam, de 5 vision ward és 20+ ward-ot vettem. Ha jó helyre teszi az ember a ward-ot, akkor kb. mindent lehet látni a mapon.Továbbá a Shurelya's Reverie igen csak end game-re pakoltam össze...az is adott 1k. gold-ot.
#15327 BoneDragon: a support "itemek" több mindentől függenek, de ebbe nem kívánok belefolyni, mert már nem egyszer lettek tisztázva. Mindenkinek van egy stílusa és egy kedvenc felépítése az adott hőshöz/hősökhöz. Nekem ilyen, ez van.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Dani_kp #15328 üzenetére
WIN
Solo QueueSummoner's Rift/Normal
Wed, 03 Apr 2013 01:34:29 -0700
Level 18, 19 green, 1 pink wards
XP +0, IP +113Nekem ezt adta ki a http://quickfind.kassad.in/. De akkor lehet bugos.
[ Szerkesztve ]
-
LLaci89
tag
válasz Dani_kp #15328 üzenetére
Én csak az itemeid értékét kivontam a pénzedből, abból jött ki. 20-25 ward az kb arra elég h wardold a baront és a dragont, ami pont semmi visiont nem ad.
A haszontalan sightstone pedig a HP-n kívül további 475 goldodba kerül, ami 6 ward ára...... Azaz 9 perc alatt visszahozta az árát. Szóval hasztalan ?
ClydeBeka2: Ha kiszámolod hogy mennyi pénze volt és mennyi iteme, akkor nem vehetett annyi wardot amennyit írt.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Vman kapott egy permabant Igazából nem is ez a lényeg, hanem a kommentek, popcornt érdemes bekészíteni!
-
Volgafan
senior tag
nekem senki se tud segíteni?ötlet?Amúgy Kpnek a 3 gold rúnáját is beszámítottátok? Meg lehet eleinte volt fearja is...mit lehet tudni?
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
LLaci89
tag
válasz BoneDragon #15331 üzenetére
Igen ilyenkor mindig megbizonyosodok róla, h tényleg mindenki ott van ahova való .
Ha próbálsz tanácsot is adni, nem nagyon érdekli.Volgafan: Most arról a külső LOLReplay alkalmazásról van szó?
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz ClydeBeka2 #15329 üzenetére
köszi! nekem múltkor nem működött az oldal. Beírtam a nevet és csak gondolkozott, lehúztam tálcára és játszottam egy párat, de kb. 1 óra múlva sem adott ki semmit.
Vagy csak már az én memórián bugos .
#15330 LLaci89: számomra akkor is hasztalan, illetve ez is inkább helyzet függő. A jelenlegi meccs, amit linkeltem, ott például értelmetlen lett volna. Mivel fel voltak tolva a lane-k inhibitorig, így inkább vettem 5 ward-ot, amit az enemy jungel-be szétszórtam. Ezt eljátszottam 2x utána már nyertünk is.
#15331 BoneDragon: igazad lehet, de azért megkockáztatok még egy felvetést...nem az itemtől függ egy support, hanem, ahogy játszanak vele. Tehát hiába full-os a build-je, ha nem tud vele mit kezdeni...
De ha nem erre gondoltál, akkor tényleg hagyjuk.szerk.: csak nálam kezdettel vacakolni a ph?
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
-
hugi0
őstag
Support itemek sorban:
Philosopher's Stone
Kage's Lucky Pick
Sightstone
Boots of SpeedSablonosan ez a negy item amit megveszek, es ebben a sorrendben.
- ma mar arra is odafigyelek, hogy egyedul sosem megyek el vardolni, ha netan ugy hozta a jatekmenet, hogy "kihunyt" az elozo."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Mottie
őstag
4 game, 4 afk jungler.. mi a répakenőcs van?
Be Victorious!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Több féle Funko Pop figura eladó!
- Eladó DELL Latitude 5410 (i5-10210U, 16GB RAM, 256GB SSD) számlával és 1 év garival
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- Retro hangkártya Lan, modem, firewire gyűjtemény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs