Hirdetés

Aktív témák

  • dh66e

    veterán

    válasz nightshadow #16448 üzenetére

    Jól emlékszel,de azt később megoldották egy frissítéssel,de az igazi hiba az az ingyenes és kódolt földi adások együttes vételénél bukkant ki-nálam tavaly ősszel.
    A szervizben azt mondták hogy a LE6xx sorozatot Japánban gyártják a hátlapján is ott vírít a felirat és az összeszerelés minősége is erre utal viszont nem voltam ott amikor hajóra pakolták. :) A tv képileg viszont tényleg jó, nekem a design is bejön
    Az LE632 csak a DVB-S2 tunerrel tud többet mint a 630-as.A 6xx sorozat a philips és a sharp csere egyezményének a terméke.
    A design ill a SW biztos hogy philips,de azért ebbe minimálisan belenyúlt a sharp mert bár a menü egy az egyben ugyanaz mégis egy két funkció másként üzemel.Philipsnél van EPG-ből felvétel ennél a sharp sorozatnál viszont csak time shift van-igaz az 2órát engedélyez.Ami meglepett viszont az a támogatás eddig 2 frissítés érkezett az egyikben egy hibát orvosoltak a másikban meg plusz funkciót adtak és már kezeli a dts-t is a lejátszója.
    A sharpnál és a philipsnél is támogatott a külső usb-s egér és billentyűzet a net+ alatt viszont a you tube-ot csak a sharpnál tudod jelenleg külső usb-s eszközzel használni a philipsnél nem.Azért az érdekes amikor ezekkel az "érdekes" távokkal megpróbálsz egy videót bepötyögni. :W Jó mondjuk van virtuális billentyűzet mindkettőnél-a sharpnál biztosan-de az is csak egy fokkal jobb.
    Szóval az a meglátásom hogy a sharp kényszerből fuzionált a philipsel ennél a sorozatnál (középkategória),ez volt nekik a legolcsóbb megoldás.A belépő szinten elég sok tv-t hoztak ki-bár ettől függetlenül LG-t és Samut nem hiszem hogy veszélyeztetik-ott akarnak egy kis piacot szerezni ill.most a nagy képernyőkkel akarnak valamit a piacon.Kell is nekik mert a tavalyi 6% részesedésükkel le vannak maradva még a toshiba és a panához képest is.Későn kapcsoltak japánban, hagyták a kijelző gyártást is(ezt azért én nem bánom) és nem figyeltek oda arra ami a koreaiakat előbbre vitte(SW). Viszont ami érdekes és még lesz hullócsillag miatta az a kínaiak nyomulása:34%.
    Szerintem rossz irányba indultak el(mi is lett ugye a philips sorsa) és az eladási statisztikáik biztos megmutatják majd.
    Most jött ki a 7xx sorozat kíváncsi vagyok azzal tudtak e újítani.Mondjuk abból a 70"- al ellennék. :)
    Sorry ha hosszúra sikeredett. :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák