Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz vlevi #14912 üzenetére

    Úgy írogattok a felhősödésről, mintha minden LED-es tévé szenvedne tőle, a CCFL pedig nem. Idén már jelentősen több LED-est láttam teljesen jó háttérvilágítással, többet mint 2-3 éve CCFL-t, amik úgy fénylettek a sarkokban, mintha elemlámpával világítottak volna bentről :) . Tény, hogy tavaly rengeteg LED LCD Samsung volt használhatatlanul felhős, de ebben is fejlődnek a gyártók.

    (#14903) Atlantis

    Egyetlen egy esetben javalltabb, ha a tévét sokrétű médialejátszóként is akarod használni semmilyen más esetben nem. Mindkét gyártónak van az alsótól az elit szériáig jó, és kevésbé jó készüléke.

    (#14910) Quentin

    Az értelmesebb vásárló nem név szerint vásárol tévét, hanem szemrevételezés és olvasás után. Ha (márka)név szerint kéne vásárolnom, akkor Samsung tévét soha nem vennék. Azért néha ők is eltalálnak 1-2 sorozatot.

Aktív témák