Hirdetés

Aktív témák

  • kriszwells

    aktív tag

    12105: Hd Ready miért felejtős? Ezzel azt akarod mondani hogy mindenkép Fulld Hd-st vvegyen valaki ha akar? akarom mondani vegyek már akkor ha elhatároztam, hogy tv-t veszek?

    Az én gondom LG 22"-os tv/monitort néztem illetve egy Samu 32"os volt a választható ami belefért a dologba.
    a 32"-os 70k ért lett volna a felé jobban hajlottam, de azt mondták a szülők szerintük nem éles a kép (nemtudom csak mert boltba kitezsik ahogy gyárból kijön ) vagy amúgy ha beállitom se lenne jobb. Tény picit én is láttam h néha kockás... (BR HD filmen persze jó volt) csak többi tv csatorna... Viszont külső vinyóról nem játszott filmet, ami meg jó lenne

    A 22"-os monitor tv közl egyikben scart nem volt, dvd lejátszót nem tudom rákötni ellenben játszik külső winyóról, a másikon van scart de külsőről nem viszont szebb volt a képe... és csak 50k volt.

    Így döntés híján elnapoltam a dolgot, míg jobbat nem találok. Bár még meggondolom hogy tv vagy tv tuneres monitor is elég-e, igaz főleg tv-zésre kell (vagy csak arra)

    Core i5 10400F, Lenovo T32h-20, Nikon Z Fc, Pocketbook Sense 630, GIGABYTE GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 , https://www.youtube.com/channel/UC9JycGJu4WSrta7RomJtinA

Aktív témák