Hirdetés

Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz hamikike #12193 üzenetére

    Igen lefelé kompatibilisek és a kisebb verzió szerint müködnek.
    Mehet akár az 11.jele 1.4-be és viszont csak pl nem fogja az 1.1 felismerni az 1.4 funkcióját,hanem az 1.1 szerint fog müködni,pl csak a DD és DTS megy át,1080p-vel..
    A kábeleket több kategóriába sorolják és ez többször változott jelenleg 5 kategória van: normal,High speed,normal with ethernet,high speed vith ethernet és autóipari.
    Létezik HDMI osztó. Árgép. De aktivat vegyél,igaz drágább de ha passzivat használsz, bezavar ha egyik is,másik is (tehát mindkét kimenő) be van kapcsolva. Nem igaz hogy nem kell aktiv mivel 5 voltos vezérlőjellel mennek és gond van ha ütköznek. Ezzel a következő kérdésedre is választ kaptál. pl.ilyen már megfelel. De létezik Házimozi erősitő is,pl Onkyo,Pioneer,Denon modellek amelyeknek 2 HDMI out-juk van.
    Az irány nem mindeyg! csak jelölt in-és out-ra szabad kötni
    Minél nagyobb a kábel verziószáma,annál jobb és nincs "visszapofázás",CEC van,HDCP van,szaladgáló digitális jelek vannak,és ha jó az összeköttetés,és az elosztót jól választod meg (csak aktív a jó,ha mindkettőt egyszerre üzemeltetnéd)) akkor müködö készülékek vannak.
    A házimozi erősitő topikban is megkérdezheted ott is van olyan aki ismeri a HDMI-t.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák