Hirdetés

Aktív témák

  • Cifu

    félisten

    breetai:

    Bwoaynak igaza lesz, valószínűleg ugyanolyan panel kerül az A656-os és A550-es szériában 32" képátlónál. :S
    Mivel az elektronika téged annyira nem érint, szvsz bőven elég az A550-es széria, a fennmaradó összeget áldozd akkor másra (egy jó kis hangfalrendszerre például ^^).

    lubee11:

    Igazad lesz. Ez esetben viszont nem rossz választás a 74x3 sorozat. :DDD

    marfoglalt:

    Az AV széria a legújabb, ha nincsenek extra igényeid, akkor ahogy Malacyka is írta, a C3500 vagy az AV500 között válasz. Ha általános célra akarod használni, akkor szerintem a C3500-as is megteszi. A TV hangszóróitól azért csodákra ne számíts. ^^

    breal11:

    A 80-as sorozít (R80, S80) tudja az 1:1PM-et gond nélkül, a 6-os szériát (S60) viszont kerüld szerintem. Ha választani kell, én inkább az R szériát javaslom viszont...

    gg72:

    A fórumvéleményeket azért nem árt némi fenntartással fogadni. Én is nézegetem a külföldi oldalakat, és néha olyan csudás dolgokat hoznak össze egyesek, hogy a fal beleremeg. A kedvencem az AVForums.com, egy angol oldal, talán a legkomolyabb európai fórum a témában. Namost az amúgy roppant népszerű Samu M86/87 sorozatról itt annyi rosszat lehetett olvasni, hogy aki az alapján akarja megítélni, azt fogja hinni, hogy az a világ legrosszabb LCD TV-je, ami valaha is a piacra került... pedig azért mégsenemse. :)

    Itt a kérdés az, hogy mik az igényeid. A W4000-es egy nagyságrendel jobb panellel bír, mint a V3000, és szolgáltatások terén is egy fokkal többet tud. A 24p támogatásában én nem láttam hibát. Viszont 230e Ft-ért egy V3000-es nagyon jó kis vétel, ár/értékben nagyon a helyén van. Ha nem akarsz rá sokat költeni, jó kis opció. De nem kérdéses, hogy a W4000-es azért egy klasszissal jobb TV.

    Geitenbeffer

    Grat a TV-dhez. ^^

    modflow:

    16:10-es képarány a monitoroknál van. TV-knél 16:9 akad. Jelenleg csak néha van egy-két adás, aminél a 16:9-et ki lehet használni. A HD adásoknál lesz igazán értelme.

    Gézengúz:

    Neked is inkább azt javaslom, hogy az újabb S80-as vagy inkább az R80-as széria környékén nézz szét.

    Enton:

    Sajnos nem tudom hogy működik, de a neve alapján a frimware frissítésre szolgálhat.

    Satan_Claus:

    Ha otthon vagy a mikroelektronikai DIY-ben, tessék. Amúgy viszont egyszerűbb egy TV kimenetes olcsó PCI-os videókártyát berakni. :)

    A PAL TV-k felbontása 720x576 interlaced, 576i röviden.

    csontkukacz:

    A W4000-es a legújabb, tehát a kérdés elég egyértelmű, viszont ennyi pénzért egy kissé rablás érzés. A D3500 és V3000 majdnem ugyanaz, a D3500-as egy kissé butított V3000-es. Viszont ennyi pénzért csak TV és DVD nézésre szvsz pazarlás ennyi pénzt kiadni FullHD TV-kre. A hivatalos Sony kereskedőknél lévő W4000-es árárért már 50" sima HD plazmaTV-t is kapni (pl. LG 50PG6000), ami nagyobb képátló, és a célra tökéletesen megfelel.

    Ha mindenképpen Sony, akkor ár/értékben a V3000-es a három közül. Ha a minőség a fontos, akkor a W4000-es. Az 1080 ft-ért kínált TV-vel az a baj, hogy tényleg csak azért van, mert majdnem ingyen adják. Viszont ennyi pénzért meg vétek otthagyni. Az más kérdés, hogy az árát beépítették a "rendes" TV árába...

    adudi:

    Igen, az olcsóbb modelleknél sztereo RCA-n, a jobb TV-ken optikai hangkimenet van.

    LaLe20:

    Akkor vedd meg az LE-40R80-as szériát. Szó mi szó, annyiért már jó vétel.

    AYEL:

    Szerintem azt válaszd, ami neked szimpatikusabb. Alant éppen értekeztünk a panel lottóról, nem feltétlen gyengébb az AUO panel, ami a panel lottóban gáz, hogy azonos típusjelzéssel eltérő panelel szerelt TV-ket kapni. :S

    A Samu bőrszín dolgára azt tudom mondani, hogy be kell állítani rendesen, megoldható a TV menüjében (szó mi szó, én is véres közelharcot vívtam a menüvel, amíre rendesen belőttem).

    A Philips szvsz egy fokkal jobb tunerrel bír, és a távja is egy fokkal szebb és kényelmesebb. Ezt leszámítva a két TV pariban van, ezért javasoltam azt, hogy azt válaszd, ami neked jobban tetszik.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Aktív témák