- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
félisten
BTW nem értem, hogy nálam miért voltak színfolyásosak a betűk. Ugyanazokkal a kábelekkel, ugyanaz a számítógép, ugyanaz az op.rendszer, LF65-ösnél semmi ilyesmi, A656-osnál semmi ilyesmi. Csak a V3000-esnél. Rejtély...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Fuck3r
aktív tag
Kicsit utánnaolvastam problémám forrásának és
nem a Hardwerrel van a baj...
XP alatt egyszerűen képtelen audió jelet közvetíteni HDMI kábelen keresztül
megoldás:
Vista
megpróbálok más megoldást keresni, ha találok beírom, ha nem akkor rakom fel Vistát és leírom tapasztalatot[ Szerkesztve ]
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
lszb19
tag
De akkor a philips honlapján a computer formats-nál mért csak max. 1024x768 szerepel?
-
akimot
csendes tag
A philips honlapon igen ez van írva, de letöltöttem a 5603, 7603 kézikönyvét minden méretű
tv-nél angolul is meg magyarul is és mindegyikben benne volt hogy a számítógépes
felbontásban is tudja a 1920x1080p 60 hz-et. A magyar honlapon elérhető asszem
a 40"-os kézikönyve magyarul nézd meg te is. Én megnéztem több méretű tv esetében
is és mind tudja. -
MrRepa
tag
Nem kell olvasgatni, tudja az 1920x1080-at 60Hz-en. Nekem ment rendesen DVI-os notebook-al.
Megmondom őszintén mindenkinek csak ajánlani tudom a 7603-ast, a "kisebb testvér" 5603-as se lehet sokkal roszabb, ahogy nézegettem majdnem ugyanaz, csak nincs ambilight és natural motion asszem...
-
Larry303
addikt
nem fog menni vistával sem...látnod kéne az eszközkezelőben is xp alatt is...nekem a p5ev-hdmi működik xp alatt is tökéltesen...
Cifu: sztem nem lesz jó a jack-jack kábel a hanganak...az csak abban az esetben működne, ha dsub on keresztül csatlakozna a pc...sztem ő meg hdmin keresztül akarja
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
MrRepa
tag
SD kábeltv-vel nálam király!
Mondjuk elégjó a kábeltv adás minősége. Elégsok LCD TV-t megnéztem már, de ennek volt a legjobb SD adásnál a képe, ezért döntöttem mellette, és nem bántam meg.
Teljesen jó mind TV-nél, mind DVD-nél, mind PC-nél. Még majd valami HD filmmel akarom megnézni hogy milyen az igazi élmény -
Cortez86
csendes tag
sziasztok. 160k ig melyik az a tv amit a legérdemesebb most megvenni: méret minimum 82 centi... ennyi a kikötés. semmi extra kívánság nincs(tv.dvd, ritkán géphez kötni dvi-hdmi-n. ( ui: haverom bízta rám hogy érdeklődjek)
crtz
-
Fuck3r
aktív tag
Probléma megoldva
ha valamit jól akarsz csinálni akkor csináld magad... ne másokra várj...Este Vista feltelepült, alaplapi drivereket feldobtam (chipset, vga, audio, hdmi audio)
újraindítottam és VOILA, tökkkkéletesen működik HDMI kimeneten a hangmegérett az Vista váltás, XP el lett számomra felejtve...
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
gpeti11
csendes tag
Hello szeretnék venni egy LCD TV-t max 200.000 Ft-ból.Filmnézésre, játszani kéne(xBox360)!
Ha lehet legyen HD-ready és legyen rajta HDMI csatlakozó! -
lszb19
tag
Na megnéztem a Budaörsi EW-be, azt mondja hogy 37"-es 5603D csak a webshop-ban lesz. Kiállítva egy 32PFL7603D volt, a képe nem volt meggyőző. Az MM-be volt egy 42PFL5603D, az m1 ment rajta, hát elég gyenge volt a kép. Biztos nem állítottak a TV-n, meg a vétel is gyenge lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
MrRepa
tag
Nem volt meggyőző? hmm.. Mondjuk én a 42-est néztem, de gondolom kisebb-n jobbnak vagy ugyanolyan jónak kéne lennie. Amikor én voltam és nézegettem akkor a mascskafogo2 ment dvd-ről és még a fickó rtl klub-ot mutatott, ahhoz képest hgy 1 jelről hajtottak 100 tv-t a többihez képest a legjobb kép ezen volt.
Te tudod, én továbbra is csak ámulok és bámulok amikor a sajátomat nézem. Lehet ez csak az én véleményem, és másnak nem tetszene, de ebbe kételkedek... -
szugab
csendes tag
Mi a különbség a Sony KDL-40V3000 és a KDL-40V3000AEP között? Azon kívül hogy a 2. drágább valamivel
-
gabesz79
csendes tag
Én most voltam az electroworldben, nagyon szemeztem a philips lcd-ékkel, de az eladó mondta, hogy egy 40 colos lcd-n szoktak dvdt nézni (persze ha nincc sok meló ), és hogy a nagy színváltásokat azért észrevenni, megáll egy pillanatra a kép.
A lényeg, hogy most egy újabb prédát láttam, méghozzá egy sharpot, ami elég meggyőzően nézett ki, és gondolom nem lehet kétséges, hogy jó e a panel, ami nem túl jó hogy van egy ratyi magyar honlap, (meg egy külföldi), nem tudom, hogy pl garanciában milyenek. Esetleg van valakinek tapasztalata sharp lcd-vel?
egyébként az ew-be megérkeztek az új szériás sharpok. -
gabesz79
csendes tag
És persze most látom, hogy az új sony modellek is iszonyat gyönyörűek. én azt hiszem egy kalapból fogk húzni, mert ember legyen a talpán aki tud választani. már kapható valahol az új sony széria, megnézném.
-
MrRepa
tag
válasz gabesz79 #9824 üzenetére
Hát..... Most erre mit mondjak, sajnos nagyon úgy néz ki, hogy inkább hiszel egy eladónak, mint a saját szemednek.
Nekem az EW-ben az eladó szó szerint lebeszélt a sharpokről. Én is azt néztem ki, bár drágább mint a philips-ek, de mégis azt mondta az eladó hogy philips. Én mondtam hogy azért ha nem baj megnézném saját szememmel.
Megmutatta és tényleg nem volt valami szép képe SD adásnál.
A Philips engem meggyőzött, és még nem bántam meg...Szerintem ne hallgass senire se, menj el boltba vigyél magaddal 1 DVD-t és ugyanazt nézd meg a kiválasztott TV-ken. Amelyik a legjobban tetszik azt vedd me, de ne higyj senkinek, én se tettem....
-
gabesz79
csendes tag
igen ebben teljesen egyetértek, de nekem nem fog menni a másik út sem, hogy egy dvd-t elvigyek, mert szerintem ezt ennél alaposabban kéne tesztelni, kicsit úgy vagyok vele, hogy nekem gyakorlatilag minden lcd ugyanolyan, tulajdonképpen ezért is kérem ki a véleményeteket, hogy nagyon rosszat legalább ne vegyek.
-
MrRepa
tag
válasz gabesz79 #9829 üzenetére
Hát jópofa dolog, az elején kicsit fura volt, de mostmár megszoktam, igazából csak sötétben van értelme, ezért nappal kikapcsolom. 4fajta üzemmődja van, elvileg másként világit, illetve vagy szinesen, vagy csak háttérfényként üzemel.
Hogy kellemes-e a szemnek? hát próbáls meg egy lámpát a tvd mögé tenni, és úgy tvzni, sokkal jobb lesz. Igy van ez az ambilight-al, ezt használja ki, csak még olyan szinben világit oldalt amilyen szinű a tvn a kép, ezáltal még nyugtatóbb...Szóval szerintem jópofa és tényeg nyugtató. Hogy van-e értelme? van, de nélküle is lehet TV-zni. De ha megnézed az 5603 és a 7603 közti különbségeket, akkor nem csak ezt fogod találni.
-
félisten
-
-
félisten
Akit érdekel, az új Samuknál hol látható a panel típusa:
Samsung LE-40A457-es AUO panelel ("Model" sor végén A betű)
Samsung LE-40A656-es Samsung panelel ("Model" sor végén S betű)
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
TraceR
tag
Sziasztok,
Tegnap voltam a határ úti fukar áruházban és az új 32" Samsung A451-et 159k-ért ajdák. Vehetne valaki egyet és megírhatná a tapasztalatait
-
kano
nagyúr
Saturnban (Mammut) és az Edigitalban (Mammut) láttam kirakva mindkettőt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
gege71.hu
addikt
116-117cm-es Full HD LCD tévéből mondjatok pár típust ár/érték arányban. Mit/hol érdemes megnézni/venni.
gege[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz gabesz79 #9824 üzenetére
és hogy a nagy színváltásokat azért észrevenni, megáll egy pillanatra a kép.
Mit csinál? Az azért nagyon gáz volna, ha ez tényleg így volna. Tapasztalt még valaki ilyet Philipsnél? Szerintem ez hülyeség.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Ez azthiszem, hogy pont az Edigitalban van, de nem vagyok benne biztos, hogy 37"-os.
A Saturnban 7603D-t láttam 37" vagy 42"-ban.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
félisten
válasz gege71.hu #9841 üzenetére
Ami már most kapható:
~360e Ft-ért is látni: LG 47LF65: Olcsó modell, gyenge fekete, belépőszint a FullHD-be, de ennyi pénzért...
~390e Ft: LG 47LG5000: A fenti utódja, sajnos továbbra sincs valós 24p támogatása, ezt leszámítva ár/értékben úgy tünik a helyén van.
~400e Ft: Samsung LE-46M86 / M87: A tavalyi év egyik legnépszerűbb FullHD TV nem ok nélkül, jó fekete, amúgy középszintű TV jó áron.
~430e Ft: Sony KDL-46V3000: A Sony középre belőtt FullHD modellje, relatíve jó tuner, a Samunál egy fokkal gyengébb fekete.
~430e Ft: Sharp LC-46X20E: Középkategóriás FullHD modell a Sharptól.
~450e Ft: Samsung LE-46A550-es széria (A556, A557): Közép szintű modell, az M86/87 utódja, azzal konkuráló tulajdonságok, de valós 24p támogatás és egy fokkal frissebb elektronika.Ami jön:
~390e Ft: Sony KDL-46V4000: Belépő / közép szintű FullHD modell a Sonytól.
~420e Ft: Sony KDL-46W4000: Közép-felső kategóriás FullHD modell a Sonytól.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
addikt
Sziasztok!
LCD vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket a következő tvkről:
LG 42LY95
LG 42LY99
LG 42LG5000Van valakinek komolyabb tapasztalata a fenti készülékekről?
Esetleg más típus is érdekel, ha tud ennyit vagy többet, max. 350 eFt-ig. Ami kellene: FullHD 42", 10bit, min. 2 HDMI, téglalap keskeny design (semmi elnagyolás mint az új LG6000-nél pl.), játékra (PC, PS2, PS3), másodlagos monitornak PC-hez, UPC Digital HD-hez tvnek.
Illetve még az, hogy hol tudnám élőben megnézni.Köszi előre is
-
lszb19
tag
Na most jöttem meg a mammutból. Egyik helyen se volt 37-es. A Saturn-ba 42PFL7603D-os volt, az E-Digital-ba egy 42PFL5603D. Ez utóbbi 330e-be kerül. Nagyon szép kontrasztos volt a képe, sajnos SD-t nem láttam rajta. Csak a 32-es Samsung A656 volt szebb nála, de az más kategória
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Mondtam, hogy nem biztos a 37"-os méret.
-
rumkola
veterán
LE-32R82BX erről mia véleményetek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest