- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
szalmaeger
csendes tag
sziasztok!
nekem egy olyan problémám kérdésem lenne hogy:van egy 32 colos orion lcd tv-m
és van rajta DVI bemenet.van még egy 10 méteres DVI-DVI kábelem... és ha összekötöm akkor
1.probléma kicsit szemcsés a kép+pl ha filmet néznék és alul fölül marad fekete csík akkor azon ilyen piros csíkok és pontok vannak szal a fekete részekbe....
sajnos sztem ez a kábel hibája de azé írok ide hátha nem az, illetve ha az, akkor milyen kábelt vegyek vagy milyen minőségű kábel kéne nekem?kb 10 méterhez
2.probléma hogy ha rádugom a tv-t a gépre onnantól kezdve elkezd akadni(ami abból áll ,hogy olyan 2 másodpercenként beakad egy pillre, akár megy valami fillm vagy vizualizáció akár nem....drivert megpróbáltam frissíteni nem segített.videókártyám 9800 gt ..a gép többi része se lehet gond vinnie kéne....és másik tv vel és kábellel nem is volt gond
és ha már írtam még egy kis apróság az miért lehet hogy az előző tv vel amikor beraktam clone módba és a tv volt az elsődleges akkor ugye a monitor felbontásánál nagyobb volt az alapértelmezett és ezért monitoron úgy láttam a képet hogy nem volt torz hanem,csak a képernyő egy részét láttam és ahogy arrébbhúztam az egeret úgy ment a kép is...nemtom mennyire érthető ez(kb mint egy stratégiai játékba)
na és mostmeg úgy van hogy összetorzítja 1280*786-ra nem szélesvásznú monitorom képét.és én a "stratégiai módszerest
" szeretném...az lehet állítani vagy mitől függ aza kisregényért tényleg bocsés a válaszokat előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- FreeCAD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest