Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • meroly

    veterán

    válasz axioma #7148 üzenetére

    Értelek, de miért is keressük a pozitív szaldót az irányomba? Ez egy hitel, egyértelmű hogy én sehogy se járok vele jobban, hiába befektetek mellette vagy bele van építve a megtakarítás. Ebből a különbözetből él a funda meg a kerbankok is. Vagy félreértelek? :F

    A többi dolog mind feltételezés, aminek nagy része persze jogos, lehet 5 év múlva már nem is ott fogunk lakni, ki tudja, mit hoz a jövő ilyen szempontból, ez teljességgel egyén függő, egyetértek.

    A funda rugalmatlansága nekem sem tetszik, nem véletlenül vacillálok ennyit az egészen. Ha elő akarok törleszteni (ami tervben van) elég rugalmatlanok sajnos, de eddig ezt az egy hátrányt találtam a viszonylag magas induló ktg-ek mellett.

    Összehasonlításképp, ha akkor tényleg a törlesztő részletek vs havi bevételt nézzük gyorsan bankrációztam egyet mondjuk OTP-vel, mert máshol nem szívesen venném fel és mondjuk 5 évre fixálva. 50.500 / hó jött ki, utána meg évente változik a referencia kamat, a felár nem. Nyernék vele havi 1500 Ft-ot 5 évig, de ki tudja mi lenne utána? Jó induló ktg-ek 80-90 vs 180ezer, tehát ott is egy 100-as.

    Nekem is volt szabfelhasználású fundám, be is törlesztettem a mostani kecóba, ami ki lesz adva és fizeti a hitelt, szóval szerencsémre azért annyira nem állunk rosszul, utalva a több lábon állásos felvetésedre.

    Impossible is nothing

Új hozzászólás Aktív témák