Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz DeFranco #4863 üzenetére

    1. irta, hogy betet (bocs, nekem ez trivialis az osszegbol, eleg ritka aki 9e-es vagy alacsonyabb szamlat nyit/fizet, akkor lehetne SZO, mig a 1.5M az a majdnem 5 eves maxosnak a beteti resze)
    2. irta, hogy 20 evre veszi fel, es szurke kombival fogja a maradekot belerakni, es AKKOR fogy el 5-7 ev alatt, tehat a havi terheltseg (amire hitelbiralnak meg ami a kotelezo) az alacsony marad -- a multkoraban ennek propagalasaert kaptam itt nagyokat a fejemre egy eletre eladositas cimszoval...
    3. amire te gondolsz, hogy ha var, akkor lesz plusz penz a foglalora: egyreszt az ltp minel tovabb var, annal tobbet bukik (akar befizet - de akkor meg mit tenne felre -, akar nem); masreszt meg ha ez nem szuloi hazbol elkoltozes hanem alberletbol, akkor gyakorlatilag eddig albira fizettek kvazi a kamatterhet, most meg a hitelre fizetnek... de kiszedni a rendszerbol foglalora, ha nincs ingyen lakhatasra lehetoseguk, nemigen lehet.
    Illetve azt tehettek volna meg az ltp kotesekor, hogy maxos helyett 15e hogy a maradek meg foglalora gyuljon... ami szerintem sokkal rosszabb megoldas lett volna.
    Itt igazan ott a tartalek, csak benne az ltp-ben, es (egyszeruen) csak mar szerzodest lobogtatva lehet hozzajutni.

    Szerk. me'g egy dolog. Amennyiben ez egy 10-12M-s lakas lenne, mondhatnad, hogy egy 8M-shoz mennyivel jobb lenne a finanszirozottsag. De 5-6M ala eleg nehez bemenni, nem azert mintha nem lehetnenek olyan elado ingatlanok, csak nemigen lehet hitelezni (4M alatt szinte egyaltalan nem, mert 0-nak veszik a menekulesi erteket (HBE'), de 4-5 kozott is csak feltetelekkel mukodik).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák