Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Brandynew #18464 üzenetére

    Eredeti kerdezo: gyermektelen tanulo vagyok, lakasfelujitasi, lakasvasarlasi tamogatasra gyerek nelkul jogosult vagyok valamilyen formaban?

    Valaszod: vegyel fel diakhitelt de ha nem is kell, akkor is vedd fel es rakd be MAP+ ba.

    Van meg kerdes, vagy ugorjunk vissza arra a pontra ahol valasz elott az eredeti beirast kellett volna ugy unblock ertelmezni?
    Kivulrol nezve a kerdes-valasznak kb annyi koze van egymashoz, mint ennek a rovid parbeszednek:
    -Bela, gyere bakker, Joskat elgazoltak a zebran!
    -Valoban szep idonk van, de delutan lehet esni fog.

    Na de akkor ugorjunk vissza: latvanyosan hianyzik az az elettapasztalat, ami alapjan fejben megszolalna a veszcsengo hogy nem biztos hogy egyetemistanak a tokig eladosodas a legjobb javaslat, vagy hogy ki merd mondani hogy egy prompt tanacshoz nincs eleg info.

    "Kotozkodo"kent (szakmai artalom, folyamattervezo, folyamatelemzo vagyok ezer eve) bennem fejben azert felmerulnek bizonyos inputokra vonatkozo kerdesek mielott outputot adok
    - oszt egyetem az bufeszak-e, vagy hasznalhato? Ertsd lesz e mibol visszafizetni, vagy egyiptologia konyvtaroskepzesrol van szo?
    - csaladi hatterrel minden OK?
    - nem kell e a diakhitel masra? Tandij, ilyesmi
    - van e mar egyaltalan folyositva?
    - ember egyetem mellett dolgozik-e?
    Meg meg fel tucat masik kerdes, kozuluk a legerosebb, hogy biztos hogy a csucson, a legmagasabb aron kell bevasarol(tat) ni a diakot egy kecoba, amikor normalis peco mar megyeszekhelyen is 20M felett megy? S mindezt 750K-s hitel-onerobol?

    A 750K t jobb helyen ugy hivjak, 1 havi fizu. Ha mar diakhitel, inkabb az legyen a tanacs hogy hagyja a picsaba a lakasvasarlast, magaba fektesse, ne MAPba, hogy par ev mulva legyen lehetosege 1 evnyi diakhitelt 1 havi fizuban hazavinni....

Új hozzászólás Aktív témák