Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • goccer

    aktív tag

    válasz Mauzes #14283 üzenetére

    18.ker "központjában" lakunk, társasházban, bár szinte minden irányból családi házas övezetek vesznek körbe. Pár dolog az fentebb elhangzottakhoz.
    Repülőtér: sokkal fontosabb, hogy ne a légifolyosó alatt lakj mint a távolságod a termináltól. légifolyosót megkapod kb ha Üllőt és Zuglót összekötöd egy vonallal. Egy példa: Szemeretelepen, illetve Ganzkertvárosban nőttem fel ami légvonalban tök közel van a reptérhez, de miután nem felettünk mentek el a gépek, annyira nem volt zavaró, mint például amikor Zuglóban várok a vonatra és 2 percenként megy el egy gép a fejem felett.
    Közlekedés: kocsival szar, BKV-val attól függ honnan indulsz pontosan, de google megmondja. Haza általában vonattal járok, de befelé nagyon nem kiszámítható reggel, hiába lenne jóval gyorsabb mondjuk egy Nyugati ideális esetben.
    Levegő: nagyon meg lennék lepve ha bármivel rosszabb (vagy jobb) lenne mint bármelyik másik külső pesti kerület. Azt a bűzt biztos nem érzem, mint amit a Nyugati aluljáróból feljövet szoktam.
    Infrastruktúra: Miklóstelepen ahol most lakunk, hibátlan (lenne, ha nem kéne bejárni dolgozni :) ) 1-2 megálló távolságon belül van piac, rendelő, kormányablak, szupermarket, kávézó, étterem, általános iskola, középiskolák, bankok, park, sportpálya stb. Általánosságban az Üllői út vonzáskörzete elég jó, attól távolodva pedig változó.

Új hozzászólás Aktív témák