Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    Sziasztok!

    (Igen, bankos kérdés, igen, beszéltem velük, igen, annyira el vannak havazva a CSOK témában, hogy egyetlen kérdésre sem tudnak jelenleg válaszolni, kaptam 3(!) nap múlvára időpontot)

    Szóval felreppent a hír a napokban (nem hiszem el hogy 3 éve senkinek nem tűnt fel :D) hogy nem úgy megy ám az, hogy CSOK-kal terhelt ingatlanban vállalkozás üzemel.

    Na, én amikor bejelentkeztem otthonra, se az ügyvéd, se a NAV, se a könyvelőm, se a cégbíróság nem kérdezte meg, hogy nem-e van-e CSOK a lakáson, hanem szó nélkül mindenki elfogadta a dolgot.

    A szerződésben a következő szerepel: "A Támogatott tudomásul veszi [...] ha lakáscéltól eltérően hasznosítják [...] akkor ezen körülményeket köteles a Kormányhivatalnak 30 napon belül bejelenteni [...] Ha ennek késve vagy nem tesz eleget [...]visszafizetési kötelezettsége [...] terheli."

    Tehát jól értem, hogy amúgy ha időben feltűnik bárkinek (tudom, akár nekem is....), és bejelentettem volna, akkor simán megúszom, viszont mivel ez tavaly történt, nagy valószínűséggel bukó van? :(((

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák