Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz LógaGéza #53244 üzenetére

    nem úgy sikerült, hogy a szálak pontosan egymás mellett érjenek véget - legalább van dilatációs hézag, ahogyan azt a lerakási útmutató is megköveteli.

    Ezeknél a burkolatváltó profiloknál ez a probléma adott, ezért egy színtiszta műanyag tiplit szoktak adnik, aminek a fehét belehúzod a burkolatváltó alján lévő sínbe, vonalba állítod és a betonba fúrt lyukba beleszúrod. Bontható ez, a burokatváltód kuka lesz, esetleg sérül a két oldalán lévő burkolat felülete is, és a betonból is kiszakadhat egy-egy kis darab a tiplik körül.
    Kicsit értelmesebb megoldás az öntapadós burkolatváltó profil, vagy az átmenő csavarral lefúrós, bár ez utóbbinál kénytelen van elviselni a csavarfej látványát.
    Kicsit még komolyabb a 2-3 részes profil, ahol a fogadó elemet a betonra csavarozod le és erre rápattintod a burkolatváltót.

    dugynok: gumiám pasztából van olyan, ami kimondottan meleg vizet is bírja, 90°C-ig garantált.
    Ha jól értem, egy réz csőre kellene rádugni egy gumi csövet, kvázi mint egy csapra egy slagot. Ilyen esetekben a rézcsövet szokták perforálni (amolyan hernyó mintás), amire ráfeszül a cső és egy csőbilinccsel fixálják. Csőbilincsre mindenképp szükséged lesz.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák