Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz justmemory #113251 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    Most kicsit utána olvastam, szinte mindenki azt írja hogyha telekkel szemben állsz akkor a jobb oldala a sajátod. Ez az ominózus kerítés ez pont a bal oldala. Kicsit kacifántos a dolog ahogy írtam is, nekem utólag esett le az a mondat hogy "nálatok se legyen csúnya, olyant rendelünk aminek mindkét fele mintás", ebből gondolom hogy a zártszelvény része felém nézne, sajnos akkor erre nem is gondoltam, mert ahogy írtam is jelenleg is felőlem van a drót.

    Azért azt nem tudom hova tenni hogy a ház papírjaiban szerepel az hogy a házzal épült a kerítés és akkor most már ez mit sem jelent. Viszont más részről elméletileg mondhatom azt is hogy nem az én feladatom a kerítés rendbetétele ezen az oldalon, pont ez a jobb oldal.
    Számomra ez a "keserű" hogy kifizetem a felét és tulajdonképpen akkor ehhez nekem semmi közöm. Szerintem jófejségből nem érdemes kifizetni, fejenként 80k-ra jönne ki, nem mondom hogy drága de feleslegesen nem fizetek bele.

    Természetesen utána fogok kérdezni nehogy az legyen hogy a levegőbe beszélek hülyeségeket! Kíváncsi leszek hogy mit fognak mondani erre hogy a ház papírján szerepel hogy 100 méter kerítéssel épült a ház és akkor most ezt 2021-ban hogy is kellene értelmezni helyesen.

Új hozzászólás Aktív témák