Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Wizardus86 #12061 üzenetére

    Nekem is ilyen van feketében és kb. több mint 2 éve, enyém, koop-kopp... :)
    Ha kattog és nem ismeri fel a rendszer, akkor azért mert vmi tönkrement benne, jobbik esetben esetben elégtelen usb tápellátás miatt, akár alaplap hibája is lehet, belefutottam már. Tehát meg kéne próbálni másik usb portban (mindig hátlapiba legyen dugva) , esetleg más gépében. De mivel semmi konkrét adat, Sentinel SMART stb. gy hirtelen mást nem tudok monrált usb vandani :N , ráadásul ezeken gyárilag NYÁK-ra integrált usb csati van, így nem lehet átteni másik rackbe, illl hw-es titkosítása miatt sem.
    De mképp próbálkozz nemrég ajánlott topikokban is! :K

    (#12062) Lenry: mi az, h 2 usb aljzatot kér, azt tapasztaltad 1-el nem pörög fel, v Y kábelt adtak hozzá, pontosan milyen vinyó van benne (legtöbb 5400-as elmegy 1 portról is, de ha routerének áramleadási képességei gyatrábbak, akkor...) és rack :F
    Telótöltővel...hát életemben nem próbáltam, de Y esetén + kiegészítő táp vonal talán beledugható is, ki kell próbálni (mennyit tud töltő, mert 5V 500mA kéne neki),ill ezekben DC motor van). Jobb megoldás lenne egy aktív tápos usb hub, v usb switch, de az + kiadás ugye.
    Baja hosszútávon elégtelen táp miatt lehet, v nem megfelelő, nem megfelelő paramétereket tudó való tápra csatlakoztatásor lehet, ezért is kérdeztem. De ezek szerint 1 portról meg sem nyikkan?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák