- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
590227
aktív tag
válasz tibcsi0407 #64949 üzenetére
Nem!
-
beg
veterán
válasz 590227 #64947 üzenetére
Itt nincs főnök meg porszem. 2 raktárral (eu,cn) dolgozik a TD, simán lehet valami keveredés. Te nem vásárolsz onnan, az ajánlottak között meg eddig sem szerepelt. Amiket én eddig vásároltam onnan az a fizetésig annyi volt amennyiért kint volt az oldalon.
Szerk. Közben tibcsi kinyitotta neked a lakatot, amit már többen mondtak előtte, csak nem értetted meg.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
loosht
senior tag
Egy csomagom 17-én elhagyta Svédországot, de azóta se híre se hamva. Kezdjek aggódni?
-
590227
aktív tag
válasz tibcsi0407 #64953 üzenetére
Reggel óta a harmadik ár van,és nem KEZDŐ vagyok.A GBesten sem tudtam vásárolni,mert állandóan változtatták az árakat,a kosárban is!Te vak vagy??
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz 590227 #64957 üzenetére
Nem az, cserében próbált segíteni. Látom, hogy lóbálod az eu raktáras 127 eurót (holott az a kínai ár), de mint mondtam ez lehet valami keveredés is. Ne rendelj onnan és tényleg zárjuk rövidre.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tibcsi0407
félisten
-
DB10
csendes tag
Szerintem ezek a cégek alapvetően kis tőkével rendelkező wannabe nagykerek. Ne feledjük el, az összes boltban eleve nagyker áron vásárolhatunk, ezért a nagy különbség a hazai árak és webes árak közt.
Az árak alapja (ami a nagyon magas, áthúzott) az a kínai kisker ár kb. Más kérdés, hogy a kutya se veszi ennyiért... Ebből ad engedményt, de az alapvető célja a tömeges nagyker eladás (mert akkor kapja olcsón a gyártól és soron kívül), az 1-1 darab nekik csak macera. Ez látszik, ha 10 db-ra kérsz árat. Viszont nem dolgoznak hatalmas haszonkulccsal, max 10-20%, a gyári árakhoz képest, ezért kiraknak mindent, aztán vagy sikerül beszerezni vagy sem (mint az Ázsia centerben, kerestem egy parfümöt egy eladónál, közölte nincs, de mindjárt szerez mástól) és észre se veszed, vagy nem sikerül beszerezni, és akkor morcos vagy.
Azt nem hiszem, hogy direkt trükköznénk az árakkal, maximum a beszerzési árak és a technikai frissítés ingadozik. Ugyanez lehet a készlettel, papíron minden van, (ezek drága termékek, nagy tömeget raktáron tartani elég irracionális...) de valójában szinte semmi, vagy csak a hot termékekből pár darab. Aztán megy 3 naponta vagy hetente a gyárba, és hoz amennyit tud vagy kap. Ha éppen akkor rendelsz, amikor másnap megy a gyárba, hozzárakja, és simán belefér az 1-2 nap processing time-ba, ha csak jövő héten megy, akkor azt nem mondja meg, hogy "öcsi, eleve várnod kell egy hetet". Ha meg ott is elfogyott, mert éppen valaki elvitt két konténer telefont, akkor baj van.
Ez fokozottan igaz az európai warehouse-okra, amihez eleve iszonyat tőkeerő kell, és a készlet még igy is korlátozott. Ha meg a nyakán marad, akkor bajban van, elég könnyen bedőlhet egy ilyen, hiszen 3-4-5 eladott cucc hasznából tud kihozni egy darab beszerzési árát.
Ezekkel a kényelmetlenségekkel együtt is ez nekünk jó, mert látható hogy nagy a verseny a különféle webáruházak közt, és látszik azért igyekeznek normálisan kiszolgálni az embereket, mert ha rossz hírük megy, akkor nekik annyi. Viszont nekünk legalább nem kell megfizetnünk minden egyes termékben a budapesti bolt rezsijét és mancika TB-jét, na meg a tulaj terepjáróját. -
590227
aktív tag
US $90-100 / Piece ( FOB Price)ár az alibaba,a többi a 40 rabló!
-
beg
veterán
válasz 590227 #64962 üzenetére
Akkor rendelj az alibabáról. A többi bolt gagyi. Majd írj, hogy milyen klassz a 90 dolláros note 3 ami egy fillérrel sem lesz több, ha csak egyet rendelsz. Dehogy. Főleg egy eredetiért.
[ Szerkesztve ]
-
DB10
csendes tag
Ez nem mond ellent annak, amit írtam, lehet van még egy magasabb szintű nagyker, disztribútor, ahol magánszemély nem tud 1-1 darabot venni. Bár a 3. 40 dolláros árat nem értem, az vagy eljrás vagy vmi kamu SEO cucc lehet, főleg, ha egy darabot is elad. A FOB (a szállítási költség és kockázat a vevőt terheli az átvétel helyétől) jelen esetben annyit is tesz, hogy a postázás vagy a déháel ha nem vagy szerzódött partner, a többszöröse azoknak az áraknak, amennyit a webshopok kínálnak.
DE a forditottja is igaz, amit én 114 USD-ért vettem a Geek-en, az itt 200 USD és 10 Pcs MOQ.
No meg a fizetési mód se mindegy.. aki nem fogad el PayPal-t, az eleve menjen az anyjában, WU-nak akkor se adok pénzt, ga egy forintért adnak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
Sziasztok
Kezdhetek aggódni ha még most se jött meg a csomag Zavvitól (angliából) amit november 28 körül rendeltem?
tracking number nincsen.
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
beg
veterán
válasz varadigabor #64969 üzenetére
Kérdezz rá náluk emailben. Ünnepek ide vagy oda, meg kellett volna jönnie ha tényleg angliából érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Kerüljük a provokációt és a hangulatkeltést a továbbiakban ha kérhettem.
[ Szerkesztve ]
-
varadigabor
senior tag
Írtam nekik, remélem meglesz a csomag
Gearbest rendelésem egyik:
Gondolom ez valami fél kamu tracking number: SGKEN1570504581
le is fényképezték hogy feladták ,csak az a fura hogy követésben meg DHL is szerepel. nem tudom mi köze van hozzá a DHL-nek?2015-12-20 11:46:00En route to DHL eCommerce Distribution Center
2015-12-20 11:29:00Electronic Notification Received: Your order has been processed and tracking will be updated soon
2015-12-18 11:44:42In Transit AT 深圳站 深圳站
2015-12-09 10:36:23Arrived AT 深圳站 深圳站Másik rendelésem meg telefon az eu raktárukból, amit 24-én rendeltem DHL-el, remélem 5-én nálam lesz már a csomag.
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
daver88
aktív tag
ÓoÓo..mi lesz ebből?? még a végén ÁFA....
Destination Country - Cache Time: 2015-12-28 17:36
2015-12-28 09:36 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015-12-24 10:05 NLAMSA(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-12-24 02:26 NLAMSA(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroadOrigin Country - Tracking Consuming: 310 ms
2015-12-28 15:51 The item is being processed by customs
2015-12-28 09:36 The item has been processed in the country of destination
2015-12-25 11:23 The item has arrived in the country of destination
2015-12-24 07:55 The item is on transport to the country of destination
2015-12-24 02:26 The item is at the PostNL sorting center
2015-12-16 12:15 The item is pre-advised -
beg
veterán
válasz daver88 #64984 üzenetére
Attól még átfut a vámon akárhonnan is jön.
Amúgy most olvastam a gearbest topikban, hogy a 12 dolláros kacatról is kellett vámáru nyilatkozatot tenni, azután persze átengedték. Vámosok túlvezéreltek lettek[ Szerkesztve ]
-
DB10
csendes tag
Elvileg mindig is kellett volna. Tényleg így van, ha bejön egy gyüjtőszállítmány, akár egy postai kamion, akár egy DHL repcsi, először a vámos megnézi a doksikat, csomagszám, súly, egyebek rendben van-e, minden papír meg van-e? Már ilyenkor átnézi a feladókat és címzetteket, van-e rajta a gyanús vagy aki valamilyen listán szerepel... Ez lehet "adminisztrativ" vámvizsgálat, azaz fizikailag nem is látja a csomagokat. De lehet szúrópróbaszerű amikor 1-1 csomagot kibont, megnéz, vagy tételes, ami gyakorlatilag egy teljes leltár.
CineDogi: nem feltétlen. Tudják ők mit kell nézni...
[ Szerkesztve ]
-
drmotto
őstag
Sziasztok!
Amazonról rendeltem egy autós tartót 12.21-én. Egész ma reggelig az volt ott, hogy shipping soon, arrived 01.05-12. Ma reggel átállt shipped-re, és a dátum 01.12-re. Ez azt jelenti hogy valóban csak 01.12*-én fog ideérni, vagy azért van remény hogy előbb megkapom? -
-
sbe561
tag
Üdv! Olyan webshoppot keresek az eustock-on kívül ahol eu-s közösségi adószámmal lehet vásárolni, lehetőleg telefont! Köszönet!
-
beg
veterán
válasz Rainman05 #64998 üzenetére
Úgy, hogy sajnos nem vagyunk jósok és nem lehet még csak hétre sem megjósolni, nem hogy napra, órára. Erre próbált rávilágítani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest