- Milyen TV-t vegyek?
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz llaszlo #39250 üzenetére
Mert nem lett volna értelme megválaszolni, helyette kaptál tanácsot, hogy ne. Ezzel lettél beljebb, vagy ha később futsz a pénzed után, de kaptál volna az eredeti kérdésedre választ? Olyan, hogy teljesen megbízható kínai bolt nincs, mindenhol van valami macera néha (sokszor).
Nem kell duzzogni.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
b0bcat
addikt
válasz llaszlo #39250 üzenetére
Azért írta mindenki - kivétel nélkül jóindulatból - csípőből, hogy ne utalj WU-val, mert 99%-os eséllyel átvágás a dolog, még a legmegbízhatóbb webshop részéről is. Sajnos ez a helyzet. Addig megbízható egy webshop, amíg ketyeg a PP védelem. Utána ill. azon kívül elfelejtheted a megbízhatóságukat.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Mokush
tag
A posta uj rendszere nagyon komoly. Ma 18:00-kor frissult a TN - azt irja, hogy ma 20:10-kor celorszagba elkuldve Idogep rulez!
-
Zeki
nagyúr
válasz aytukabozs #39264 üzenetére
Ja... azt hittem a 2 évad után lett végre 3. is.
-
kerekfej
addikt
Ilyen kapcsolós dugaljt hol lehet kapni olcsón?
-
bajaki
őstag
Mi a fenét csinálnak mostanában a vámosok?
2014-07-04 13:26, Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
-
Dominó85
addikt
Nem sajnos... Addig is be kell érnem lemezről, az első és második évaddal. Bár eddig az SG: A tetszett a legjobban.
ON topik: A DX.com oldalán újfent nem lehet az order-eket megnézni, milyen státuszban vannak... Szerencsére nekem csak 1db van érkezőben. Amúgy SE TN alapján 07.08-án este adták fel a csomagomat a reptéren... 06.20-i rendelés.
(#39267) maj-viktor
Tudod mit mernék én abba beledugni...[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
bajaki
őstag
válasz Anonymus23 #39269 üzenetére
Nem lenne rossz.
-
espi38
őstag
válasz Anonymus23 #39269 üzenetére
Szia!Akkor te nagyon szerencsés vagy nekem is 07.03 tól hasonló státuszban van a csomagom és azóta nem frissült semmi.
A vámosok már hétfőn levámolták a csomagot de semmi hír,nagy mázlista
Csak reménykedni tudok hogy péntekig megkapom a telefont.!
Üdv Laci -
azbest
félisten
válasz Anonymus23 #39275 üzenetére
+1, tescoban múltkor láttam többfélét. olyan is van amelyiknél egy földelt és két oldalt 1-1 lapos aljzat van rajta.
-
thomasa
senior tag
válasz Anonymus23 #39275 üzenetére
Ne már, hol marad az izgalom
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni ezt a telot szeretném megrendelni itt a legolcsóbb.
http://www.tmallbox.com/3g-mobile-phone-cell-phone/14987-mtk6589-lenovo-s820.html#/color-white
Olvastam jót is rosszat is erről az oldalról,de jelen pillanatban itt a legolcsóbb ez a típus.
Mi a véleményetek,a szállítási időt is SG postával 10-25napot ír mennyire hihető ill.irogatnak mindenfélét hogy mit írnak rá hogy a vámot elkerüljük.
Mi az esélye annak,hogy az innen küldött csomagot megfogják,állítólag ha minta darab van ráírva a telefonra akkor szó nélkül átmegy a vámon,igaz ez?
Válaszokat előre is köszönöm,szép napot mindenkinek.
sziasztok -
beg
veterán
válasz espi38 #39278 üzenetére
Tmall ingyenes szállítása a pénztárnál kiderül, hogy nem ingyenes+ paypal felárat is fizetsz. Szeretnek kamuzni az árukészletről, van hogy a rendelés után egy-két héttel adja csak fel. Teljesen mindegy mit írnak rá, most már mindent vámolnak. Nincs kibúvó. Ezzel mindenképp számolj.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a DHL-el rendelt csomag kap-e nyomkővetési számot, illetve az ilyen küldeményeket mi alapján vámolják? -
gubabela
senior tag
-
Tomeewap
tag
Ilyen gyors postát és vámot még nem láttam soha:
2014.07.08 14:14
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2014.07.09 08:35
Keszthely 1 posta
Küldemény információ: Postán átvehető -
tonyrulez
őstag
Valószínűleg hülye kérdés, de: ha DHL-el rendelek valamit, akkor ők csak a határig hozzák vagy az ajtómig? Magyarán ha nem vagyok itthon kézbesítéskor, akkor leteszik a postára vagy újra kihozzák?
4 8 15 16 23 42
-
bl4ze
veterán
válasz tonyrulez #39286 üzenetére
Melyik DHL? A futár, vagy a német posta DHL-je. Nem mindegy.
DHL futár: ajtóig hozza, ha nem vagy otthon értesít, majd megint viszi.
DHL posta: szintén ajtóig, de ha nem vagy otthon akkor a helyi postán letétbe teszi, szintén értesítést hagy.
Ha van csomag-nyomkövető számod minden követhető. Honnan jön a cumó?
.:. bl4ze .:.
-
RVR400
veterán
válasz Tomeewap #39285 üzenetére
Akkor jól jegyezd meg, mert nem is nagyon fogsz többet.
Garis teló visszafelé:
2014-07-04 13:24, Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
Ma reggel 6:08-kor kaptam az emailt, hogy adjam meg a beérkezéskori vámkezelési dokumentumokat, ehhez több mint 3 munkanap kellett...
Egy csomag (Coolicool, valószínűleg EU-n belüli feladás):
Magyar Posta nyomkövető:
2014-07-02 22:22, Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryNL Post nyomkövető:
2014-07-02 22:24, The item is being processed by customs
2014-07-02 22:22, The item has been processed in the country of destination
2014-07-02 07:33, The item is on transport to the country of destination
2014-07-02 02:07, The item is at the PostNL sorting centerTegnap délután hívtam a posta üfsz-ot, ő látja, hogy vám elé került a csomag (a posta.hu nyomkövetőjében nyoma sincs), de nem kellenek további információk. A NAV ül a csomagon azóta is.
-
verser233
senior tag
válasz espi38 #39278 üzenetére
Szia, mi is innen rendeltünk telefont, annyiban jártunk velük rosszul, hogy hazudtak a szállítással kapcsolatban. Azt hazudták, hogy átadták a DHL-nek, közben meg nem, és így kb rendelés után 14 nappal kaptuk kézhez a csomagot. Én többet nem rendelek onnan.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
medvetable
újonc
Helló!Már egy ideje én is rendelgetek főleg az ali-ról,és olyan tapasztalatom van,hogy a kisebb értékű cuccok (mondjuk 2-10usd között)sokkal hamarabb nyomonkövethetőek mint a 15usd-től nagyobb összegűek.Ilyenkor az eladó visszatarthatja a csomagot(nem viszi postára)?Több 20-30-40 dolláros rendelésem van,és mind megközelíti(vagy el is érte)a 10.szállítási napot már,de még mindig nem nyomonkövethető (CN,és HK posta).
-
beg
veterán
válasz medvetable #39293 üzenetére
Ali egy piactér. Vannak normális eladók meg nemnormálisak. Ettől függ a küldés sebessége.
-
ferke72
aktív tag
Srácok megtörtént a csoda pont oda és pont akkor sikerült telefonálnom amikor asztalon volt a papírom posta vámügynökségen...el se hiszem. Ma lekezelik gondolom holnap talán felnyomják egy járműre és végre megkapom
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
tonyrulez
őstag
EMS mennyire lassú? Jövő héten ugye még nem hozzák ki? A lassúság most kapóra jönne, mert nem leszek otthon még jún. 21-ig, de jó lenne ha minél hamarabb meglenne. Mert akkor inkább megrendelem EMS-el, és nem várok még 2 hetet hogy DHL-el hozzák.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
RVR400
veterán
válasz fffeco #39297 üzenetére
Mindkettő pakk NL Post, így pláne nem értem akkor.
Azt hittem, hogy a coolicool-nak van annyi esze, hogy ha már vámbiztosítást köt az ember, akkor EU-n belülről adják fel. Ha mégis bekérik az adatokat, akkor viszont elég rossz kör lesz nekik.
(#39300) Laza...: Ez nem a to2c, hanem a coolicool, azzal már van itt pozitív tapasztalat. Szóval remélem, hogy ezzel nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest