- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Received from Customer- ez a kifejezés mit jelent? Még nem találkoztam ezzel.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
rokeon
csendes tag
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Deutsche post-nál feladott csomagot ki fogja kihozni? A sima postás, vagy MPL?
-
janaman01
addikt
válasz Outlander #24710 üzenetére
nekem eddig mindíg bicajos hozta....igaz nem a fővárosban lakok, viszont láttam már a városban puttonyosat is
sőt a legutóbbit telót valamikor d.u.3-4 óra felé hozta, olyan hideg volt...kb 2 óráig csak "izzadt" a teló a szobában mire be mertem kapcsolni :
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz Outlander #24712 üzenetére
nálam is volt egy kivétel....az mondjuk egy téli női magas szárú csizma vagy cipő vagy mi az isten volt , na azt puttonyos hozta....gondolom az már nem fért be a bicajos táskájába.....szerencsétleneket terhelik még lehet , és gyanitom nem az AS miatt, hanem takarékossági okok miat...bár a fene se tudja...
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Riverboy
tag
Van itt olyan aki ebayen kereskedik/eladó?
Aki nagy mágus az kérem írjon ide vagy egyből privátba!
(nem a szimpla áru eladással van bajom)Köszi!
-
szlibud
tag
UK-ból telefon méretű csomag 2,5 munkanap... Nem semmi. Csütörtök du. rendeltem, 1 óra múlva kaptam ailt h feladták és ma de. hozta a postás.
Mo-on belül se sűrűn kapom meg ennyi idő alatt... -
shelbygt
tag
válasz Mr.Csizmás #24620 üzenetére
De meddig??
-
Z-77
tag
Azoknak, akik szeretnek reménykedni, adok némi támaszt. Ha sokat áll vám elé állítva állapotban, még nem biztos, hogy elkapták a csomagot, mert az enyém majdnem 1 hétig így volt, már készítettem a nyilatkozathoz a papírokat. Aztán mégiscsak vámkezelve állapotba került, és várhatom a postást:
RQ**********SG
2014.01.09 19:45
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.01.21 19:49
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2014.01.21 19:51
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2014.01.27 09:26
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
beg
veterán
Ha a január elején rendelt cuccok már most kb 2-3 hét vámkezeléssel rendeződnek, akkor mi lesz a holdújév után? Amikor tonnaszám borítják be hozzájuk a felgyülemlett rendeléseket. 1 hónap? 2? Azért nem lesz senki popsija eldádázva?
http://www.origo.hu/techbazis/geekturiszt/20130418-sajat-utjat-kamerazta-vegig-egy-postai-csomag.html
Ezt szívesen megcsinálnám egy SG csomaggal, de egyrészt nincs az az akksi, ami kibírná a 2 hónapot, másrészt ezt is tuti megvámolnák húszezerre
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Pogika
aktív tag
Jó neked, az én telóm is 21.-én érkezett, és még nem foglalkoztak vele
2014.01.11
18:39Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.21
13:52Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.21
16:08Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsA remény hal meg utoljára
-
Tomek0108
csendes tag
Azt honnan lehet tudni, hogy egy DHL-es nyomkövetési szám hamis?
Az addig rendben van, hogy ha nem találom semmilyen online adatbázisban, akkor az nincs. Ilyen az először kapott szám, amit Geekbuying küldött. Ezután küldtem nekik egy "kedves" levelet, majd kaptam egy másik számot, amit már látok a DHL oldalán, illetve a 17track is mutatja, azonban az első eset után némi bizalmatlanság keletkezett bennem.A dolgok bonyolultsága abban áll, hogy nem bírjuk felfogni egyszerűségét...
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ha Németországba rendelem a telefont, akkor arra miket kell fizetni vagy ott nem is vámolják meg? Mert akkor oda rendelném onnan meg vagy elhoznák vagy elküldenék postán.
Rendelt már valaki oda?Köszönöm
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
SSlyTR
aktív tag
válasz pomphl #24730 üzenetére
nem lenne jel az idő 99%-ban
én inkább egy lemoshatatlan festéket kilövő szerkezetet raknék bele és egy fényképezőt, ami kibontás után csinál képeket. Ezért még fizetni is hajlandó lennék, bár ez +1 nap minden csomagnak, ami ez után jönne.
ezt egy nyáklapon pár fényképező modullal, fényérzékelő szenzorral, és még pár alkatrésszel meg lehetne oldani, nem biztos, hogy megérné.Erről az jutott eszembe, hogy a saját magunk által készített dolgokat, hogyan vámolják? Van ismerősöm, aki erősítőt épített magának. Ha mondjuk amcsiból valaki küldene nekem egy ilyet erre mit mondanának? Minden alkatrészről számla?
-
beg
veterán
válasz SSlyTR #24733 üzenetére
A küldőnek kell nyilatkoznia, hogy mekkora az érték. Ez lehet 0(ajándék, de ilyenkor is kell nyilatkoznia írásban)-csillagos égig. Levelezéseket csatolni, meg minden egyebet, amivel igazolni lehet, hogy egyéni készítés.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Legyenek leterhelve, ők is emberek, kevesen vannak. DE! Ilyen "szolgáltatás" után 1500 ft-ot elkérni csomagonként 2-3 hét után, ami máskor és máshol megvan maximum 3 nap alatt?
[ Szerkesztve ]
-
pomphl
csendes tag
A fényképezőmodulos dolog nem rossz. Írok nekik, hogy gyártsanak le 1millió darabot Vagy egy hangfelvétellel is beérem.. Mit mondhatnak a vámon?
-
Ben.93
tag
eBayen történő bankkártyás vásárlás esetén dispute lehetséges vagy veszett ügy?
-
beg
veterán
válasz Ben.93 #24740 üzenetére
Tégy egy próbát. Ha PayPal lett volna, akkor biztos siker. Nem érte volna meg az a 10 perc PP regisztráció, aktiválás? Amúgy az eBay sem hagy magadra, van resolution center.
[ Szerkesztve ]
-
szoporiz
tag
Nekem mostanra döntötték el hogy megsarcolják a 22.én vám elé állított kacatom.
A postás csaj szerint a héten már nem er ide akár milyen gyorsan küldöm is be a papírokat.Ha írok légy oly kedves és válaszolj! Van egy negatívom igen: A vásárló szerint nem kellően csomagoltam:/ Tanultam belőle! Korrektség mindenek előtt! Ettől különbözik a sikeresség a nyerészkedéstől!
-
beg
veterán
-
Bagira01
veterán
Van még akinek 26-a óta így áll a dhl-es csomagja?
"Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható"
Hétfőn küldtem a papírokat.Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
MeOf
újonc
Sziasztok!
Ilyenkor mi lehet a történet?
Olvastam feljebb, hogy svéd postával 01.24. -én feladott csomag már vígan Budapesten van, az enyém meg még sehol.
Kezdjek aggódni, hogy valaki már hazavitte? -
Killerlaca
senior tag
válasz szoporiz #24742 üzenetére
Nekem 21.én döntötték el, hogy bekérik a papírokat. Szerinted, hogy áll a cucc?.......hát sehogy, hogy rohadnának meg!!!! 13.óta az országban van a csomagom és még nincs nálam! 16nap könyörgöm mi a jó édes életet csinálnak?! Remélem majd őket is így szolgálják ki... rendel egy pizzát aztán majd 20 nap múlva megkapja ja és felárért mert hát mért ne.....
Rettenetesen elegem van belőlük. Ha megkapom mindet elküldöm melegebb éghajlatra.....és szerintem mindenkinek szépen ezt kellene tennie hátha szemet szúr valakinek a sok reklamáció..
Van valaki régebb óta váró?Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.