Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    válasz boogie84 #13401 üzenetére

    Szia.
    Én kb 3 hete használok egy 360as változatot 2600X processzorral. Hőmérséklet F1 2020, PubG, alatt 45-47 fok között mozog, feljebb nem nagyon megy. (26 fokos szobahőmérsékleten). 40%-on megy ilyenkor a pumpa, én külön kötöttem a radiátor ventilátorokat arról az egy szálról, egy egyszerű 4 pines elosztó kábellel meg lehet oldani, csak hosszú legyen mert okosan a ventilátor kábeleit megoldották kb 5 cm hosszúra a zsiványok hogy még véletlenül se érjen el egy fan csatlakozóig :D 2ezer ft-ért vettem az arctic 3as elosztós kábelt, az nem tétel és így jobban be tudod lőni a hőmérsékletet és a zajt. (én nekem néma az egész hűtő rendszer pedig érzékeny vagyok a morgó, sípoló és duruzsoló dolgokra).
    Jelenleg Fall guys lázban ég a világ, én is nekikezdtem de a gépigénye alatt, jóformán nem is melegszik 38-39 fok fölé a hőmérséklet. :) Alzában vettem, akkor még 38ezer ft-ért best vásárlásnak tartottam és szerencsére nem csalódtam.
    Nekem felül van a házban (Phanteks P600S) elől 3db 140-es Arctic PWM ventilátor, hátul egy 140mm-es és a radiátoron a 120as arcticok. Előtte vásároltam Corsair 115i hűtőt, iszonyatosan undorítóan nagy hangja volt egy coolermaster vízzel egyetemben, azok mentek is vissza egyből. Ez tökéletesen néma.
    Nem beszélve a vastag radiátorról, ezt sem mindegyik aio mondhatja el magáról. Ezt az arctic nagyon összetette. Ha monitorozni lehetne a pumpát akkor szerintem világverő lehetne :) Tartósságára majd kiderül, reméljük sokáig húzza :)

Új hozzászólás Aktív témák