- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
flash-
veterán
Üdv
Kérnék egy piros pontot Chatman számára 2 db Samsung 512 MB DDR2 533 MHz SO-DIMM PC2-4200S notebook - laptop memóriákért.
Korrektül,zökkenőmentesen történt a vásárlás.
-
sisi900
tag
Egy piros pontot kérnék bsnss1976 kollégának Kingmax 4GB microSDHC SD-adapterrel class2 1700.-,gyors pontos üzlet volt.Köszi.
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
sisi900
tag
Egy piros pontot kérnék bsnss1976 kollégának 2.5" Agility 3 Series 60GB ,gyors pontos üzlet volt.Köszi.
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Morris
veterán
Roach fórumtársnak szintén jár a piros pötty! Tette a kavicsot a számlára és ment is a csomag!
[ Szerkesztve ]
-
ScrapUnit
aktív tag
kopi120-nak kérek egy pirosat DVD-író tokkal kapcsolatban! Hibátlan termék, csomagolás, előreutalás-posta gond nélkül zajlott!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
törölt tag
Kérnék egy pirosat jacksonfive-nak, ezért az üzletért. Korrekt és segítőkész!
Köszönöm! -
ScrapUnit
aktív tag
Kftt39 részére is pirosat kérek. Noti DVD-író volt az üzlet tárgya. Személyes találkozó volt, pontosan érkezett és hibátlan az író is!
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
zsolti093
tag
3 pirospontot kérnék pn199 felhasználónak ezekért: omnia 2 hátlap iPhone 4 dummy Pierre Cardin bőrtok. Köszönöm!
Apple iFan
-
Bodz
nagyúr
Egy hatalmas pirosat kérek J97-nek, egy Musiland 01-et vásárolt tőlem. Minden rendben zajlott, korrekt vevő.
-
szaszlaci
addikt
Egy újabb pirospont neki, egy Asus O!Play lejátszót vásároltam tőle, minden az ígérteknek megfelelő!
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
pindav
csendes tag
Hatalmas piros pont Norb3rto kollégának a pontos és korrekt üzletért. AMD Athlon64 X2 4200+ s939
A jó barátság titka a pontos elszámolás!
-
lezlye
csendes tag
HaZsolt Kollégának kérekszépen egy hatalmas pirosat. Korrekt eladó!
Ezért:[link]
Regisztrált 2008-07-22 22:42. "Ősujjonc" D
-
szakacs1965
csendes tag
Mert megoldotta a problémát kérnék egy pirospontot.http://hardverapro.hu/tag/repair.html
Küldj privátot,vagy emailt,azt előbb észreveszem.
-
Doris Lune
tag
Kérnék piros pontot soneek felhasználónak [link] ezért.
-
T_boy
tag
Jár a pirospont rebb-nek, habár most nem vásároltam tőle semmit, de a tavaly tőle vásárolt számítógéphez segített alkatrészt szerezni. Segítőkész volt, ezért szeretném jutalmazni a fáradozását!
[ Szerkesztve ]
-=Victoria Concordia Crescit=-
-
choler.
tag
Hell!
kukorizz -nak piros !
Gt Legends amit vettem tőle![ Szerkesztve ]
-
Asassyen1989
csendes tag
Nagy Piros pont D-LAN|FuRioN kollégának ezért a bizniszért.
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat Tromika részére ezt vásároltam tőle.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
soneek
csendes tag
válasz Doris Lune #6929 üzenetére
köszönöm. Piros pontot kérnék Doris Lune-nak
-
Teng
aktív tag
Nagy piros pont hackeeeee-nak az optikai kábelért Minden gyorsan és rendben lezajlott.
-
bugizozi
őstag
Jóestét!
pisti0315 kollégának kérnék egy szép nagy pirospontot.
Tegnap (!!!) érdeklődtem egy
terméke iránt, jelenleg már használatban van pü-kre gyorsan reagál, telefonon mindig el tudtam érni, talákahelyre pontosan érkezett, csak ajánlani tudom mindenkinek
Köszönöm neki a cuccost!VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
vashal
tag
piros pont jár [
Abarth500]-nak az üzletért,egy sata vezérlőt vettem tőle -
bzs73
őstag
Pirosat kérnék Mezso fórumtársnak, ezért az üzletért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Pontos, megbízható ember.If a second or you are the first to lose.
-
vashal
tag
és piros pont jár Attila57 kollégának is.tőle egy processzort vásároltam.
-
min4rt
csendes tag
Nagy piros pont DjVktr a gyors és korrekt üzletért Samsung Galaxy Spica
-
sisi900
tag
Egy piros pontot kérnék Bossi kollégának OCZ Vertex 2 60Gb SSD 2013 ig garis ,gyors pontos üzlet volt.Köszi.
-
Toldo
csendes tag
Egy piros pont jár philips100 kollégának, a teljesen korrektül lebonyolított hálókariért. Köszönet és üdvözlet!
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest