- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Egérpad topik
Aktív témák
-
deak_ricsi
csendes tag
Piros lecsokolbi-nak, alaplap+processzor+RAM-ot vettem tőle, ezúton is köszönöm!
-
RoYaL8
csendes tag
Piros pontot kérnék ro_bert17 számára.
Minden a megbeszéltek szerint történt.512Mb Kingmax Ram Ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Rocky90
csendes tag
Pirosat kérnék jtaylor74 -nek ezt a remek Logitech G15 -ös billentyűzetet vettem tőle. Jó üzlet volt.
-
powergoku
tag
kenny123-nak kérnék egy nagy piros pontot ezért az üzletért.
[ Szerkesztve ]
Egy hazug eladót akartam negatívval értékelni és én is azt kaptam mint vevő.Ez jár 13 év reg és több száz pozitív értékelés után.Köszönöm.
-
adamy90
csendes tag
do-Sequence-nek jár a piros, ezt és ezt vette tőlem. Megbízható, pontos, korrekt.
-
zolszi
tag
Piros pont alfa156-nak a remek Lenovo T-61 miatt Korrekt eladó! Köszi
Xiaomi MI A1, Lenovo T400
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat gpking kollégának ezért a vételért korrekt megbízható csak ajánlani tudom.
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Endless
aktív tag
Piros pont jár LeC kollégénak is KINGSTON HyperX 8GB [2x4GB] 1600MHz DDR3 vettem tőle!
Korrekt pontos megbizható eladó!!!On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
tornadóó
tag
kérnék egy pirosat WolfiMusic nak ,megvette tőlem ezt előreutalással, korrekt üzlet volt!
[ Szerkesztve ]
█▓▒░░ Szømbªthely ░░▒▓█ 06707034585
-
ro_bert17
őstag
laci010777 részére szeretnék egy nagy nagy pirosat, ezért az üzletért. Jó terméket adott el, jó áron, rugalmas keretek közt.
-
gardener83
csendes tag
Pirospont Cole86-nak egy problémásabb üzlet korrekt és gyors lezongorázásáért.. Ez volt az:
Legyél korrekt, ahogy én is..
-
runner 125
nagyúr
Pirosat kérnék szépen Találtgyerek számára, a monitorért.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
gardener83
csendes tag
Pirosat kérnék [petisubaru] - nak is, aki "házhoz" hozta a procit
-
mindbreaker
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék kérni steven84 fórumtársnak X-Men: Az ellenállás Vége Blu-ray-ért.
Dobjátok a padlóla le! De dulván!
-
feco985
csendes tag
Ad-m kollégának egy pirosat kérnék Intel e 7200
[ Módosította: KrAt ]
Ha írok tisztelj meg azzal hogy vissza írsz
-
Skynet258
veterán
Klikodesh számára is mehet a piros, ezért az üzletért, korrekt vevő.
-
Tomy Yayo
senior tag
Kérnék egy pirospontot ozat kollégának a kiváló dokkolóért
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
krupitomi
tag
Nagy piros pont dilajoska1nek a ZTEmiatt. minden a megbeszéltek szerint ment. csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
-
Cole86
senior tag
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
T@nk
tag
Nagy piros pont szottyer fórumtársnak aki a Magyarországon más forrásból beszerezhetetlen Thermalright Socket 1156 Bolt-Thru-Kit Rev.B átalakítót nagyon jó áron eladott nekem.
-
zoral1043
csendes tag
Pirosat kérnék andras87 kollégának mert megvett tölem egy vga-t és tökáletes volt az adas vétel. ajanlani tudom Öt
üdv
[ Szerkesztve ]
Privátot írj, hamarabb észreveszem!
-
gardener83
csendes tag
ugyanazért az üzletért vissza is Cole86 - nak egy pirosat.
-
ooszi
senior tag
Sziasztok szeretnék pirosat kérni a következő fórum társaknak, a megbízhatóságuk, pontosságuk, és a jó üzletekért.
1., "grrpowa" tárgy:[link]
2., "corvincomp" tárgy: [link]
3., "gordonfreemN" tárgy: [link]
4., " Midway" tárgy:[link]Még egyszer köszike srácok, egy nagy UP mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
BY ooszi
-
k3nny90
csendes tag
danih Pirospontot érdemel ezért az üzletért Gyors korrekt eladó Előreutaltam és ő már adta is a kódot
[ Szerkesztve ]
-
moex1
tag
Szeretnék kérni egy pirosat arfer kollégának. Pontos, megbízható vevő. SD kártya olvasókat vásárolt tőlem.
Az Alone in the Darkban van multiplayer? :)
-
janika1337
tag
Szeretnék adni mero1980 nevű kollégánknak egy hatalmas pirosat ezért a vízhűtésért.
Csere volt, én előre elküldtem a cuccokat meg a pénzt... ő korrekten elküldte amit megbeszéltünk olyan állapotban ahogy azt megbeszéltük... 100% KORREKT ARC címet megérdemli! csak ajánlani tudom!
"Szerinted nagy dolog? Nem nagy dolog."
-
-
HUNPSP
aktív tag
Kérnék egy piros pontot ezért az üzletért matykooo kollágnak. Előreutaltam, megbízható, 1000% biztos csomagolásban jött!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
janika1337
tag
TaaT mesternek egy pirosat ezért a Scythe Himuro hűtésért. Zsír új állapotban adta a kezembe. Pontosan megjelent a megbeszélt helyen. Ajánlom mindenkinek
"Szerinted nagy dolog? Nem nagy dolog."
-
lajtika
aktív tag
Szeretnék egy pirosat Idevele007 részére.Mert korrekt üzletet kötöttünk és megbízott bennem.Ez [link] volt az üzlet tárgya.
-
matykooo
aktív tag
ezért az üzletért HUNPSP-nek jár a piros! köszönöm a vásárlást!
''a walesi srác aki legenda lett''
-
arfer
senior tag
Piros pont moex1 kollégának az SD kártya olvasókért.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest