Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Amazon Fire TV stick/box
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
marked one94
őstag
Szeretnék kérne egy piros pontot fagyalllo-nak a gyors telefonjavításért. Nagyon korrekt csak ajánlani tudom
You'll Never Walk Alone
-
Bahama
aktív tag
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
bruti01
őstag
nagyon nagy pirospont Ikasza-nak a galaxy note eladásért! rugalmas jó fej eladó tisztességes üzletember! ajánlani tudom! ugyhogy ott a pirospont
(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
Sanchez638
addikt
Pirosat kérnék macko20 kolegának, korrekt gyors átvételért ...
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
fednick
csendes tag
Kérnék egy nagy pirospontot soulraider kollégának egy inverter miatt. Maximálisan korrekt és megbízható partner! Köszi még egyszer
i need money, he's a mute.
-
drlovi
aktív tag
egy piros marcusa forumtársnak.
ramot vett tőlem. -
fi:zi'k
nagyúr
Pirosat kérnék zooleeb fórumtársnak a korrekt üzletért.
Egy ThinkPad csuklótámaszt vettem tőle, minden rendben volt.
(hirdetés nincs, pü-ben zajlott)96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
petrelli86
aktív tag
crus90 fórumtársunknak kérnék egy pirosat ezért az üzletért..
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=petrelli86 Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!
-
wolfman
veterán
Pirospont jár SHiZUOKA kollégának!
Egy iRiver E-300-at vettem tőle, ami tökéletesen működik!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
cer
tag
Nagy pirosat kérnék Cav-nak, ezért az üzletért.
Minden pikk-pakk ment úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva... szóval csakis ajánlott! -
Bodz
nagyúr
Piros pont jár Noisegate-nek, nagyon korrekt vevő. Ezt a proci hűtőt vásárolta tőlem.
-
ken26
tag
Szép pirosat kérnék Tl_forum társnak,,korrekt vevő,,teljesmértékben megbizható,,ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
A normális üzletem után,kérem a piros pontom!
-
Freemil
csendes tag
Pirospont et485 kollegának a villanjkörte üzletért.
freemil
-
dedy19
tag
Kérnék egy piros pontot sssz fórum társnak ezért az üzletért Megbízható és pontos eladó! +++
dedy19 felhasználónak 42 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! <-- ezt se a szél fújta oda
-
pmheros
őstag
Piros pontot kérek Piero89 -nek ezért az üzletért. Megbízható eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom üzletelésre őt.
nem vagyok tökéletes
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Pocok77 -nek kérek egy PIROS pontot ezért a VGA üzletért.
Minden rendben, gyorsan ment. -
Yutani
nagyúr
Kérnék egy pirosat robick5 fórumtársnak egy Sapphire 3850 512MB kártya reflow/rework műveletes megjavításáért!
#tarcsad
-
raziel01
veterán
Piros pontot olimaster300-nak
Ezért
Személyes átvétel, percre pontosan érkezett. -
ASUS MAXIMUS
csendes tag
kérnék egy pirosat neki [fricz19] ezt vette meg tőlem kompletten:[Gamer gép bontás]
minden a megbeszéltek alapján zajlott le -
SharpSA
veterán
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.!
Szeretnék piros pontot kérni attamero81 kolléga részére.! Mert vett tőlem egy Noctua NH-U12P hűtést..
Személyesen ment az adás-vétel, segítettem neki felszerelni és megbizonyosodott hogy megfelel az alaplap és a ram miatt.!(magas ram miatt) csak ajánlani tudom mindenkinek.!!Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
csendes tag
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=bercii&submit= EMAIL: headset1000@hotmail.com TELEFONSZÁM: 06-20-543-1969
-
Atipapa
csendes tag
dezsike1részére kérnék 1 piros pontot ezért az üzletért
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre akkor is válaszolj , ha nemet mondasz valamire , mert így illik , különben bunkónak tartanak , és ezen ne is csodálkozz .
-
szigeti0509
csendes tag
Szia Mero1980 fórumtársnak kérek eg Pirosat 8600gt+amd konfig+9500gt vásárolta meg tőlem , nem első hogy vásárol tőlem megbízható mindenkinek csak ajánlani tudom !
Élj úgy hogy , ha lepereg előtted életed filmje , érdemes legyen végignézned !!!
-
szigeti0509
csendes tag
Hali bkri fórumtársnak kérek egy pirosat Xperia Ray-t vásárolta meg tőlem minden rendben volt úgy ahogy megbeszéltük ! köszönöm
Élj úgy hogy , ha lepereg előtted életed filmje , érdemes legyen végignézned !!!
-
jtankers
csendes tag
Kérnék egy pirosat dedy19 fórumtársnak ezért az üzletért, egy hátlapot vett tőlem.
Megbízható, korrekt. jtankers
-
tomi4506
csendes tag
Pirospont christprhrdv-nek a korrekt üzletért.
A termék működik, minden rendben vele.Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
- LG 77" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest