Hirdetés

Aktív témák

• Dzsimmy

aktív tag

Kis Hibás Iphone 3G 8GB alaplap+kompletten telefon!!!
    Ezért az üzletért szeretnék egy negatívat kérni: Blazsi1985 kollegának!
    A történet:Láttam a hirdetést,felhívtam megbeszéltük a dolgot,10 perc múlva már a számláján volt a pénz (15000Ft) egy csütörtöki napon,ő közölte,hogy már megy is vele a postára.Következő hét kedden a telefon még mindig nem érkezett meg,így ismét felhívtam,akkor kiderült,hogy elkeveredett a címem,megadtam mégegyszer és kértem,hogy küldje el emailben az ajánlott blankettát,ez nem történt meg,de másnap valami számot küldött sms-ben,amire a postán azt mondták,hogy ilyen szám nem létezik.Ismét telefon: ő pedig feladta kedden,küld még egy csomagszámot,az már létezett,ekkor péntek volt.Hétfőre megérkezett a telefon.
    Ekkor jött az igazi meglepetés:
    töltő,amit megbeszéltünk,hogy küld nem volt benne.
    sim kártya tartó nem volt benne,így kipróbálni sem tudtam,hogy egyáltalán fellép-e a hálózatra
    hangja a készüléknek sehol nem volt (beszédhangszóró,hangszóró,de még fülhallgatón keresztül sem)
    Maximális feltöltésről kb 2és fél óra alatt lemerült,úgy,hogy nem nyúlt hozzá senki
    Bekapcsológombja nem működött
    Az oldalsó gombok hiányoztak
    A kamera nem működött
    A digitizer oldala törött volt
    A telefont egy sima levélborítékban postázta.. :Y
    Szétszedtem,mert közben ebayről rendeltem hozzá komplett hátlapot és kijelzőt (jelzem,ez előbb ideért hozzám,mint a telefon).Szétszedés után láttam,hogy az alaplapról a fémlemezek le voltak szedve és valószínűleg kijelző ic is volt benne cserélve,a hang az új készülékházban sem volt.
    Ismét telefonáltam: ennek a telefonnak ennyi hibája nem volt...
    Meghirdettem az ismert hibákkal a telót,mire egy felhasználó írta,hogy ez már nála is járt és a fennt említett hibák miatt tőle visszavásárolta.Ekkor ismét felhívtam,akkor megbeszéltük,hogy 10-et visszautal,majd elpostázom neki és ha megérkezett,akkor a további 5ezret is visszautalja.A 10e Ft nem érkezett meg.A telefont 5ezer bukással tudtam eladni,aminek mondjuk örülnék,ha még valahogy rendeződne,mert ez mellett a nyakamon maradt a hátlap,amit rendeltem valamint a kijelző is.Lehet,hogy neki nem nagy pénz a 15000Ft,de nekem egyetemistaként eléggé nagy összeg.
    Senkinek nem ajánlom!!

Aktív témák