Hirdetés

Aktív témák

  • CSorBA

    őstag

    Sziasztok!
    Többé kevésbbé rendszeresen szoktam itt adni venni, de még pontokat nem osztottam.. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel még nem vert át senki, és csak korrekt eladókkal találkoztam.. (mondjuk körültekintőnek is tartom magam) Szóval lássuk a pirospontokat:

    1# Chalez:
    Egy Creative X-fi platinumot vettem tőle, alku után utaltam előre, majd másnap (kis késéssel tudta csak feladni, de jelezte azonnal privátban), feladta a csomagot, atombiztosan becsomagolva, törékenyként megjelölve. Ide is ért rendben, minden oké, tökéletes. Korrekt és szimpatikus eladó, ajánlani tudom.. :)

    2# boba6:
    Vele rendszeresen szoktam üzletelni, személyesen, mivel egy városban lakunk, és közel is van a boltja.. Korrekt, pontos, beszámít. Vettem nála monitort, ramot, cpu-t, teljes gépet, ezt-azt, mikor mi kell. Garanciát is korrektül intézi. Ajánlani tudom szintén..

    3# Dj Sügi:
    Neki én adtam el egy Revoltec billt, megérkezés után utalt (mondjuk én mindig előre szoktam, de semmi baj nem volt) Teljesen korrekt, azonnal jött a pénz a számlára, aznap. Ajánlom..

    4# Haart :
    Zalman VGA hűtőt vettem tőle, személyes találkozás, teljesen korrekt volt.

    5# finest:
    VGA-t vettem tőle, személyes találkozó, korrekt, rendes eladó. Még kávézni is meghívott, mert a buszom csak 20perc múlva indult vissza. Szimpatikus korrekt. Ajánlani tudom..

    6# Szemi82:
    VGA-t vettem tőle, személyes átvétel, korrekt volt, mindent megkaptam.

    7# donattilacsk:
    Hangkártyát vettem tőle, újonc volt, de teljesen korrektül ment minden.. :)

    Többiekkel is minden rendben volt, kisebb dolgokat adtunk vettünk. Csak felsorás szintjén, mindenkinek adnék pontot, íme ők:
    Rhino666
    pschio
    DarkManus
    Tyto
    ShadowX
    jepeto
    tucsok.
    k0k0g
    csiszy
    kefete

    Remélem nem sok mindenkit hagytam ki :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák