- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- E-book olvasók
- ZIDOO médialejátszók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz Aldorfin #22118 üzenetére
11 éves gyereknek olyan roller, ami 40 km/h sebességre képes?
Nem hinném, hogy ideális választás lenne.
120 kg terhelést bír elvileg a roller, 11 éves gyerek alatt durva gyorsulást produkálhat.Az meg talán csak nekem nem tetszik, hogy a kormányszár felső elemének aljába számzárat építettek. Álmoskönyv szerint nem praktikus kimetszéssel meggyengíteni az anyagot.
Kugooknak sohasem a megbízhatóság volt a fő fegyvere, így RevoneX kérdése: "Ennyiért van jobb választás?" is ennek fényében vizsgálandó. Kicsit szerelősek tudnak lenni azok a rollerek, így aki teljesen elzárkózik ettől, vagy a szervizbe járástól, az inkább más típus felé kacsintgasson. Akit nem zavar, az puszta paraméterei alapján viszont akár pont ideális gép lehet a számára.
-
PociAti
őstag
válasz Aldorfin #22122 üzenetére
Nehéz kérdés, mert semennyire nem ismerjük a gyereket. Ne értsd félre, de a szigorúbb EU-s ajánlás az, hogy 14 éves kor alatt ne is használják a fiatalok az elektromos rollert.
Például a Tier szolgáltatónál a vezetés egyik feltétele: "betöltötte legalább 18. életévét" ...
Ha nem vesszük ennyire szigorúan és akkor is olyan rollert választanék, ami 250W, legfeljebb 300W névleges teljesítményű és a 20 km/h sebességhatáron is érdemes lenne elgondolkozni.
A lapcsaládon belül a hardveraprón néznék 100k körül valamit erre a szezonra, aztán jövőre lecserélitek valami másra. Összejönne annyi tapasztalat, hogy önállóan ki tudjátok magatoknak választani azt, ami illik hozzátok. -
Pano
addikt
válasz Aldorfin #24156 üzenetére
Jelenleg még nincs jogszabály szerinti korhatárhoz kötve az elektromos roller használata (én így tudom.)
Nem akarok túlzottan belevau, de én 11 éves kislánynak nem engedném. Az elektromos roller nagyon nem játékszer. Nem egy bicikli. Ennyire fiatalon különösen balesetveszélyes.
[ Szerkesztve ]
-
PociAti
őstag
válasz Aldorfin #24156 üzenetére
Ahogy előttem is írták, az elektromos roller, mint jármű nem létezik a kreszben. Erőltetettem be lehet skatulyázni valamelyik járműkategóriába, de a gyakorlat nem konzekvens.
Elektromos rollernél az ajánlott minimális életkor talán a 14 év (persze típus függő).
Ha ismerném a gyereket, 11 évesen talán megengedném neki, általánosságban inkább azt írom, hogy ne használja. Az Okai Neon Lite-nál hiába van olyan üzemmód, aminél a max sebesség csak 15 klm/h, a járdán a megengedett sebesség 10 km/h. És ebből az üzemmódból a bekapcsológomb dupla megnyomásával átválthatná a rollert H üzemmódba, ahol a max tempó 25 km/h. Az meg már túl sok. -
dzsidzsas
aktív tag
-
PociAti
őstag
válasz Aldorfin #26807 üzenetére
Először rákerestem a neten, tudjuk miről van szó:
https://okai.co/products/es10-front-or-rear-tire-each
ES10 Front or Rear Tire (Each),
SKU: 2021600114
$29, ami jelenleg 10.503 Ft-nak felel meg (+ szállítási költség).Viszont a legegyszerűbb a hazai forgalmazó oldalán szétnézni:
Tartozékok között csak töltőt árulnak, 10k értékben,
viszont a szerviz menüpont alatt jön a lényeg:
https://okai.hu/szerviz/
Szerviz partnerünk a Tanfield Technika, a rollered javításáról ők fognak gondoskodni.https://tanfield.hu/szolgaltatasok/okai/
Szervizszolgáltatásaink árai:
◦ Gumicsere munkadíj 8,5″ kerékméret felett / kerék 10.000,- ft
◦ Gumicsere munkadíj 8,5″ kerékméretig / kerék: 8.000,- ft
◦ Minden megkezdett mechanikai vagy elektronikai munka óradíj: 12.500,- ft
◦ Bevizsgálás, hibamegállapítás: 6.000,- ft (amennyiben kéred a javítást, ingyenes)
◦ További javítási tételekről árajánlatot e-mailben, telefonon vagy szakszervizünkben tudunk adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs