Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz zoarden #32428 üzenetére

    Most volt időm elolvasni, jó írás volt, köszi! :R

    "A csat minden elemén még a vékony, hajlított síkon is volt pici fólia"
    Jah, az enyémen is így volt. Legutóbb a Tissot PRX-ről szedtem le ennyi fóliát, azon még 2 nap hordás után is találtam a csat eldugott részein, szal a San Martin már nem fogott ki rajtam. :D
    "A microadjust jól működik, 3/4 szemnyi a hossz min-max, ez nagy jóság és egy pillanat alatt állítható."
    Szerintem is tök jó ez a gombos gyorsállítás, csak nekem pont olyan szerencsétlenül jött ki, hogy vagy a csat leghosszabb állásában jó, vagy +1 szemmel a legszűkebb állásban, így számomra sajnos haszontalan a gyorsállítás. :(
    "A középső szem fullpolír"
    "Az új színes számlapos változatnál már változtattak rajta, esetleg veszek majd hozzá olyat."
    Sajnos nem változtattak.
    A koronazár szerintem is felesleges, ki is akadtam nemrég emiatt... koronazár nélkül is lehet egy óra 200m vízállóságú, 100m meg pláne, és egy "nembúvár" órára teljesen felesleges, de Kínában ez valamiért alapfunkció, mint a stiftkiszedő minden óra mellé.
    "A GMT mutató a 24 órás skálát tekintve kb 20 perces közökkel állítható koronáról."
    Na ez fura, mert nekem csak 1 órás lépésekben állítható a GMT mutató. Ezen a videón is látható 06:35-től, hogy "beugrik a helyére" a mutató (bár nem San Martin, hanem Corgeut van a videón, de az most mindegy). Mint amikor a dátumot állítod, az is lassan elindul, aztán egy kis kattanás kíséretével beáll a helyére, csak a GMT mutató nem annyira látványos, és nem is annyira érezhető, és kicsit bizonytalanabb is, mint a dátum, de azért látható, hogy hol kell állnia. :)
    "Az AR réteg nem visz bele sehol sem „hamis színt”, van ezen egyáltalán 😊)) ?"
    Azt én sem tudom megmondani, hogy tényleg van-e rajtuk, jó lenne melléjük rakni bigmasterg Omegáját, azon tuti van. :D De AR és AR között is van különbség: van kék, zöld, lila és színtelen is, és hatásfokban is vannak eltérések (nem tudom, hogy a hatásfok az AR réteg vastagságától függ, vagy más technológiát/anyagot használnak hozzá). :)

Új hozzászólás Aktív témák