Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz Janusz001 #20437 üzenetére

    Vannak ilyen orsóim, 40 és 60-as méretben. Költséghatékonyságból vettem, egy Nevis Pantera áráért a Silstar fémdobos, 3+1 csapágyas orsót ad. A sporttársak nagy része sikítófrászt kap a silstar szó hallatán. Egy éve használom a negyvenest gond nem volt vele. Persze ha alaposan megnézi az ember, kissé lötyög a hajtókar, a nyeletőfék egy teljes fordulatnál vált vissza, de működik. Ha vékonyabb zsinórral használnád, ajánlanám a Tierra Feeder családot, nagyobb, de sekélyebb dobbal rendelkezik, és egy kicsit jobbnak tűnik (erősebb felkapókar, több csapágy, finomabban jár), kb. 500-1000 ft-al kerül többe. Egyébként nem látok-érzek nagy különbséget egy hasonló árú Nevis (Winner Freeway, Promo) orsó és a Silstarok közt....Mindegyik teszi a dolgát. Hogy meddig azt nem tudom, az intenzíven használt Pantera is szépen működik, a krómozott fémdob pereméről pattog le a króm, ezért feltettem a tartalék grafit dobot, más baja nincs, és gyakorlatilag két szezont ment.
    Fenekező botra mindenképpen nyeletős orsót javaslok, nézd meg az orsókat, én úgy gondolom Nevis is teljesen hasonló minőség ebben a kategóriába, nekem a Tierra Feeder tűnik a legjobb vételnek 6-7 ezres árban.
    Körül kell nézni, én egy Spro Freeliner XR LCS 550-est találtam utóljára a polcon 7850 ft-ért, mint utólsó darab, és kifutó. Magamévá tettem.....:)

Új hozzászólás Aktív témák