Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steady74

    Topikgazda

    válasz ati012 #13781 üzenetére

    Hát nem, én már túl vagyok azon, hogy így érezzek. Az elmúlt 4-5 évben rengeteget kellett dolgoznom, a családom, két kislánnyal szintén sok időd követel magának. Ha halat akarok fogni, kimegyek egy olyan vízra, ahol pár óra alatt is foghatok halat, és nem kell üljek 2 napot.

    Persze ha van időm, szívesen megyek vadvizekre, de a szükség nagy úr. Fejet hajtottam, kipróbáltam, élvezem.

    Amúgy meg, ha nem lenne rá igény, kb nem is léteznének, és azt kell mondjam, hogy sok ilyen vizen a horgászkultúra egészen más szinten van, mint a természetes vizeken. Szigetköz, Körösök vidéke... sokat tudnék mesélni mit művelnek ott az emberek.

    Lehet szapulni azokat akik eljárnak pl a Kána tóra, Prérire meg az Ordas tóra, de, hogy őszinte legyek, értékelni kell tudni mindent a helyén és kész. Az ott fogott halakat nem eszem meg, de a pesti Dunából fogottat sem... innentől kezdve krvára mindegy hol fogott halat nem eszem meg...

    Lehet kicsit hosszúra sikeredett, de ez legalább olyan felesleges vita, ami évek óta megy. Hasonlít a plazma/LCD tv, a BMW/Mercedes témákhoz. Aki megtalálja benne az örömét, azt nem kell lebecsülni, ez a véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák