Hirdetés

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz zack #78765 üzenetére

    Ahogy érzed. :)

    6030D: Jó is lehetett volna, mert komoly a cég, szépek a bringák, jól felszereltek a műhelyek, gyönyörű mind a két kerékpárboltjuk, hegyekben állnak az alkatrészek. Látszik, hogy van pénz rendesen. Csak a munkamorállal van a baj, meg azzal ahogy tekintenek a munkavállalóra. Én bringát szerelni mentem ki, nem megdögleni egy poros gumis műhelyben a parasztokkal. És a pénz, azt hagyjuk, Svédországban egy vicc. Pláne miután már látom mennyibe kerül itt az élet.
    De bringát szerelni, összerakni sem sok értelme van úgy, hogy megdöglesz a munkamennyiségtől, mert az sem kecsegtet sok jóval. Utána meg még tisztességes pénzt sem kapsz. Elmegy az embernek a kedve az egésztől.

    TayRol: Köszi!

    Hasaggymeg: Az arabok nagyon durván betelepedtek ide, vannak városok ahol szinte csak arab van. Úgy képzeld el, hogy ezek itt annyi pénzt kapnak az államtól, hogy élnek mint a király és nem is dolgoznak. Lakásokat kapnak, autót vesznek, bulizgatnak, vannak sörözők ahova be sem mertem menni mert csak az arab hablatyolást hallottam. Akik meg esetleg dolgoznak, azokat is csak azért veszik fel, mert különben az állam megbünteti a vezetőt, hogy diszkriminál. Aztán alig járnak be dolgozni és ot sem csinálnak különösebben semmit, ezt a főnök feleségétől tudom. Vannak svédek akik még az otthonukba is befogadtak arabokat, teljes álomvilágban élnek, de csúnya vége lesz ennek. Nem igazán volt itt háború, megszokták a jólétet, nincsenek tisztában azzal, hogy épp az öngyilkosság felé haladnak. Ez valóban nyugtalanító, és még inkább úgy gondolom, hogy semmi kedvem ebben az országban élni. Egyedüli pozitívum talán az, hogy sok kedves svéd ember van, alapvetően barátságosak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák