Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz fulton #230776 üzenetére

    Voltam tekerni 1 órát városon kívül is...
    6.5 fokban indultam 4 fok volt. Kíváncsi voltam mit bír a mez.
    A dekas training aláöltözettel. Hogyis mondjam, érezni lehetett hogy hideg van kint de nem volt az az érzés hogy"fázok". .. vissza kell forduljak mert megfagyok, vagy kiráz a hideg... mondjuk úgy hogy miután be melegedtem nem is érzékeltem hogy kint milyen hideg van. Úgy van ahogy sejtettem, a mez intenzív tekerésre való nagyon jól szellőzik. Miután hazajöttem még csak nedves sem volt az aláöltözet rajtam. Csősál szintén nem (kabátnál vizes volt)

    Pedig volt minden. Úgy gondolom 8 fok felett teljesen jó több órára is. Es sztem 20 fokban sem lesz zavarban szellozese miatt (de majd kiderül) De ha beesik 4 fokra mire hazaérsz akkor se fogol kétségbe esni. Izzadni nem fogsz. Még a northwave téli aláöltözetével akarom majd kipróbálni azzal milyen lesz a menetkomfort ebben a 4 fokban. (Az vastagabb cucc).
    Nagy szélben sztem 4 fokban már necces . Most nem volt csak átlagos esti széljárás. De 8 fok alatt már inkább a Reload kabát komfortosabb amolyan lightosabb tekerésre. Viszont intenzivebben 8 fokon beizzad az ember a kabátban.

    Hm..érdekes am, mert ilyen 38 as tempónál azért igencsak átjárt a levegő de nem rázott ki a hideg meg nem éreztem h fáznék, fura érzés volt, bele is gondoltam h lehet h már egészségtelen csak nem érzem? :F olyan "ijesztő" a gondolat hogy rajtam van két vékony kis felső és 4 fokban 30 fölötti tempóval repesztek, nyilván nem szeretne az ember megfazni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák