Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz jjeahh #142014 üzenetére

    Már nekem is 720-as a kormány ;)
    Nehogymár elférjek a kerékpárúton! :D
    Még a pedál rejt vagy 100g pluszt, és a nyeregben már csak olyan 50g rejtőzik, de a nyeregből akkor tudok faragni, ha vagy kínait veszek, vagy nagyon zsebbenyúlós, a pedál még azért hosszabb távon tervben van, más nagyon már nincs, amin épeszű költekezéssel tudnék könnyíteni. Az volt a cél, hogy nagyjából homogén legyen olyan tekintetben, hogy ár/minőség/súly szempontjából ne lógjon ki semmi, és persze úgy, hogy ne minden egyformán nehéz legyen :).
    A hajtásom annyira nem számít könnyűnek, legalábbis a hajtókar, de a héten apróból lőttem egy hátsó sort, ami eggyel jobb, mint amit egyébként újan megvettem volna (325g 10-42).

    19:28:40 (#142015) bunddog : bőröndmérleg, Aldiban vettem egyszer.

    ja, más: új kihívás, próbálgatom, hogy lehet mosogatás után szárítani az ivószatyrot :U .
    Nem vettem meg hozzá a pucolókészletet, de ezek után lehet, hogy meg fogom. Egy alkalmas fakanállal tartom nyitva a zsák részét, és a szopókáját levettem, hogy legalább egyik irányból nyitott legyen a cső.. a másik végét nem mertem, mert állítólag nem zár utána (szerintem kéne zárnia, de ha mégse, akkor inkább a táskán kívüli rész folyasson, meg onnan még lehet, hogy egyébként is rövidíteni fogok, egész út alatt nem találtam a megfelelő elrendezést, vagy nem értem el, vagy hosszú volt).

    És "edzés" téma: ha 40 km után minden bajom volt, alig bírtam 140 alá bevinni a pulzusom, akkor eléheztem? Remélem, csak ez volt, mert elméletileg nem kellett volna úgy elfáradnom, de teljesen kivoltam, 30km körül megálltam azzal, hogy most már muszáj ennem, az 1 km-re lévő várig sem megyek el, annyira éhes vagyok - aztán kicsit alá is lőttem a kajamennyiséggel, egy banán meg két gyümölcsszelet elég soványnak bizonyult. 50-től már totál kész voltam, és akkor volt még hátra ~12 km, úgy éreztem, semmit nem haladok, csak vonszoltam magam.

    [ Szerkesztve ]

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák