Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Szóval.
    Vettem biciklis cipőt, jön egy biciklis farmer (levi's commuter), van futógatyam, felső aláöltözőm, biciklis kabátom, kesztyű, csősál, sapka.
    Tegyük fel el akarok menni az 5km-re lévő egyetem könyvtárjába biciklivel, szaraz, de igen hideg (változó mennyire) idő van. Nem szeretnék sok cuccot magammal vinni és ott átöltözni, cserebe nem vagyok izzadós (ha melegben edzek, akkor cseppek kepződnek a homlokomon, azon kívül sem izzadok nagyon sokat, még olyankor sem) , kis kényelmetlenséget elviselek, de a könyvtárban nem akarok megfőni, nyugalmi helyzetben izzadni.
    Fontos a térdem védelme, ezért veszek egy térdet széltől védőt és ráveszem a farmerra. Kényelmetlen, de elviselem, mert csak 5 km. Jobb ötlet?
    A farmer alá, ha muszáj, felveszek egy futógatyát. (Ez meglátjuk mennyire fog működni).
    Kapucni kilőve, nade mi a helyzet az usánkával? Felejtős az is? (Ha igen, akkor meg se próbálom)
    Biciklis kabátot vegyek fel és alá 1-2 réteg technikai cuccot vaaagy polót, pulóvert, szélálló utcai kabátot, mert úgysem izzadok bele annyira?
    Orr védelme mennyire fontos 20-30 kmph-nál?
    Bazzeg, kell egy szemüveg a szél ellen. Olyan, ami minél jobban átenged minden fényt. Munkavédelmi boltban vegyem vagy bicikliset nézzek?

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák