Hirdetés

Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz DemonDani #5642 üzenetére

    Jó helyen van, fizetőképes környéken, nem kisméretű garázsbolt. Gondolom a rezsi költségek sem alacsonyak, azért van a bolt mellett egy hatalmas tornaterem, ahol falat lehet mászni. (ismerős volt, és egy perce mondta, hogy tényleg ingyenes a Body Scanning, szóval sorry)

    Van aki meg tudja magának engedni, hogy oda járjon. (ez megint olyan, mint a PC + oprendszer téma. Ha valakinek van pénze 200E ft-os gépre, akkor van pénze oprendszerre is, csak azt inkább a vasra költené. Ha valakinek van pénze 200E ft-os kerékpárra, annak van pénze annak a profi beállítására, karbantartására is, csak inkább költi másra. Ez nem vita tárgya, mindenki addig nyújtózkodjon míg a takaró ér)

    Van a tipikus hármas szabály: Gyorsan - olcsón - jól. Tetszőleges kettő mindig kizárja a harmadikat. Ahol olcsó, és jól dolgoznak, oda sokan viszik a szamarat, ergo nagy lesz a sor előtted, és nem lesz meg gyorsan, várhatsz rá napokat.
    Valahol érthető, de nem én vagyok az ő leendő kuncsaftjuk, max akkor, ha az a bolt van a legközelebb, mikor épp defektem van, és nincs nálam se pót belső, de folt. Általában előbb csinálom meg a bringát ha valami baja van, minthogy eltoljam egy boltba, mert minden kellő szerszám megvan, legózni szeretek, ha meg tönkre vágom, az a tanulópénz. Kb ugyan annyira élvezem a szerelést, mint a tekerést.

    [ Szerkesztve ]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Aktív témák