Hirdetés

Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz Manitou #12451 üzenetére

    :K Igen, ilyen, csak ez 2007 előtti lehet, más betűkkel van rajta a felirat. Meg az enyém fehér alapon piros betűs. :DDD

    Jó bringa, nekem alapfelszereltséggel, ami nem nagy szám, ehhez hasonló (Deore szintű cuccok, pár fontosabb dolog felette) és egy kőnehéz rugós Reconnal emlékeim szerint 14 kiló körül van, szóval simán lehet 13 alattit csinálni belőle, ha a vázon múlik.

    XC-maraton bicó valóban, egy egész kicsit az AM felé hajló geóval, egyenes kormánnyal használom. Felfele is jó, de talán lefelé inkább elemében van.

    Az X-Fusion tag egész jó, propredalja persze nincs, de megvagyok vele, amíg egyszer lesz zsé egy foximaxira. :) Ezen a bicón a Sole fékek azért elég gyengék, és a képen úgy látszik, Mavic 117-es felnije van, ami nekem is, és ami igen nyolcasosodik, pedig nem is durvulok. Röviden ennyi. :)

    mod: Ami viszont kényelmetlen rajta, az a hülye csőhajlítás, ami miatt az első váltót állat nehéz beállítani (már ott tartunk, hogy szervizbe kell vinnem...), mert nem lehet hozzáférni a csavarhoz... Viszont szép. :D

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Aktív témák