- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
ez az lesz, pláne ilyen szereplőkkel
Bővebben: link
Jeremy Irons meg már szerepelt egy fantasy filmben, az is jó volt -
Harrylles
aktív tag
Kedvenc filmjeim?
Garfield
Vissza a jövőbe I. II. III.
Forrest Gump
Számkivetett
Fekete lovag (az a vígjáték, amelyikben beleesik a vízbe és visszamegy a múltba)
Reszkessetek betörők! I. II.
Pofa be!
Most más nem jut az eszembe.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Szabad ilyet?: Bővebben: link Félek, hogy el fogják rontani. Kultfilmet nem szabad folytatni.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Type-R
őstag
A Doom film trailerje: Bővebben: link
Ennek sok köze nincs a játékhoz, az már most biztos. -
Dilikutya
félisten
-
I_Am
veterán
válasz Dilikutya #1562 üzenetére
De ugy néz ki ez az eladható.
Viszont a Holtak földjét már nagyon várom, láttam a trailert hónapokkal ezelőtt és nagyon megfogott. Végre egy zúzós zombis film, mint anno a Down Of The Dead. (nem a gagyi remake)Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Versus82
aktív tag
én a tudihasis filmeket szeretem. pl. Azonosság, Bújócska, Titkos ablak,titkos kert.
Meg becigizve a régi kung-fu-s filmeket Na meg az újabb készítésűeket, pl. Stephen Chow filmek: Kung Fu Hustle, Shaolin Soccers. Európába nem jutnak sajna el ezek a filmek pedig valami iszonyat durvák-a régi jó kis kung fu vagdalkozás mátrix-szintű technikával megcsinálva...egyszerűen beszarás.''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Dilikutya
félisten
Ez a Holtak földje nem Romero újabb alkotása? Mintha olvastam volna ilyesmit, hogy új zombi-filmet készít. De lehet, hogy csak álmodtam valahol
Versus82: A Titkos ablak jó film, a végére nem is számítottam, pedig ha jobban belegondolok, tiszta Harcosok klubja az a film
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
I_Am
veterán
válasz Dilikutya #1565 üzenetére
De az és aug 11-től moziban van.
Bővebben: link
Bővebben: linkHa teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Versus82
aktív tag
válasz Versus82 #1564 üzenetére
jó ezt kapásból buktam, most nézem hogy az új Stephen Chow már itt is van A Kung Fu Hustle, Pofonok földje néven fut a mozikban.Bővebben: link
AZONNAL NYOMÁS A MOZIBA MEGNÉZNI !''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
Versus82
aktív tag
esetleg más Stephen Chow filmről tudsz ami fellelhető valahol? Dc vagy akármi.Bővebben: link itt vannak a filmjei.
''In stand up position I think I'll kill You...''-CroCop ........ Üt, rúg, hazabattyog....
-
doc
nagyúr
csak gyorsan átfutottam a topicot, de nem láttam hogy vki említette volna a Hazudós Jakabot, szerintem Robin Williams egyik legjobb filmje (a legjobb az Ébredések...)
-
Kindgrind
aktív tag
Az én kedvenc Filmjeim:
Ace Ventura 1-2
Jay & Néma Bob Visszavág
Ne Légy Barom
Menekülö Ember
Játssz a Túlélésért
Cujo
Christine
AZ
Carrie
Terminator 2
Diszkópatkányok
Fünyiró Ember 1-2
Kukorica gyermekei
New Jack City
Ítélet Éjszakája
Most nem juttot eszembe több
Aki nem látta öket nézze meg naon jó filmekPSN: TheKindgrind
-
Drizzt
nagyúr
Tegnap néztem a mystic river-t, az se rossz. De azért nem kedvenc...
I am having fun staying poor.
-
bdav
őstag
válasz Kindgrind #1582 üzenetére
a könyvnek a címén kívül kb. semmi köze a filmhez szóval sztem olvasd el
hogy on is legyek kicsit: tegnapelőtt láttam a Batman Begins-t, és elég jó volt.
[Szerkesztve]10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
törölt tag
Bíbor folyók 1-2
Mindhunters
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Szexmisszió!! Az imént néztem meg újra ezt a remek lengyel vígjátékot. Eszméletlenül jó film, igazi kultmozi Nem tudom, említette-e már valaki, én most megteszem. Annyira ökörség az alapötlet, hogy csak jó lehet Vicces és furcsa jövőkép a 80-as évekből, én némi szatirikus, gúnyos politikai értelmezést is adnék neki.
monstre: A Bíbor folyók 2. része szerintem nem annyira sikerült jól, főleg a vége nem tetszett. Az első rész ellenben hibátlan, jó kis thriller.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Seksmisja: Bővebben: link
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Pá
addikt
Olyan jobbféle trükkös-lopós filmeket keresek, soroljátok a címeket hátha van amit még nem láttam.
Olyanokra gondolok mint pl az Ocean's eleven, Brilliáns Csapda, Olasz meló stb.
Vagy alternatív megoldásképp jöhetnek ilyen, füstölgő puskacső és blöff utánzatok is.
Köszi előre is, elfogyott a néznivalóm''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Kindgrind
aktív tag
ez a legesleg nagyobb Film:
Mindenhéten HáborúPSN: TheKindgrind
-
Pá
addikt
Ezek közül mindegyiket láttam már(kivéve Argo, de azt nem is szándékozom), szal jöhet még.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
gyuri00
aktív tag
Tegnap láttam a XXX2 szeritem nagyon király fil midenki nek kötelező megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Satisfactory - Epikus bolygóiparszimulátor FPS
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest