- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Emberek ma néztem meg DVD-n a MOBIL című alkotást , nekem nagyon bejött...
8/10@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Integra
titán
team ameica
a southpark alkotói újra hatalmasat alkottak!!!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
brownus
veterán
Ezt láttátok: Se Ördög, Se Angyal? nemrég láttam és qrva jó film
-
Vangelis
félisten
válasz T. Almeida #1352 üzenetére
MNIért nagyon jó kis film,,,legalábbis nekm én sem vártam, hogy ennyire le fog kötni.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Lortech
addikt
Tegnap (előtt) megnéztem újra a Csodálatos elmét, még mindig itt a helye, nagyszerű film!
Thank you to god for making me an atheist
-
TAKÍÍ
tag
csak én láttam a Fürészt más nem látta?
irjon már valaki aki látta (vélemény)
szerintem cool király és vége nagyon beüt. rég láttam lyen jó befelyezést
aki teheti nézze meg. Az igazi thriller -
Integra
titán
erre leszek kíváncsi, bár félek, hogy túl hállivúdi mainstreem lesz, de azért még reménykedek. mindenesetre a plakát csillagos ötös!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dilikutya
félisten
IMDB böngészgetése közben az alábbi filmre bukkantam: Bővebben: link. Kevin Smith újra alkot!
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
mayerlaci
senior tag
Nem tudom milyen régi film de ma volt a HBO-n A Robert Wraight-sztori.
Nekem nagyon tetszett elgondolkodtam rajta és át is éreztem szoval csak ajánlani tudom. -
Integra
titán
the mothman prophecies, most néztem meg
nagyon jó kis film, nagy flash-sel a végén.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zabla
aktív tag
most néztem meg a lemony snickets, a balszerencse áradását, szerintem nagyon jó film, rég láttam ilyen jót
Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
-
Integra
titán
rambo is back
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hm
aktív tag
Tartalmas: Csendszimfónia
-
Darla
tag
Egy Spielberggel készített interjút láttam nemrég és abban azt mondta, hogy a Világok harca nem lesz egy tipikus hollywood-i tömegfilm. Tehát nem lesz ellentmondásos, nem lesznek benne a szokásos akciófilm jelenetek. Minél valóságosabbra fogja csinálni. Reméljük.
-
Vangelis
félisten
Nagy kinok között megnéztem a solaris című alkotást, de valki elárulná ez mi is valójában???
Vagy bennem van a hiba...szerintem egy xar az egész 3/10@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
A mennyei királyság miylen film? érdemes megnézi benn a magyar kaszkadőröket legalább???
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
lorcsi
veterán
Az Elit alakulat tegnap alig tudtam elmenni előle...
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Bikerman
aktív tag
Én tegnap néztem meg a Carter edzőt... Ez egy isteni film!!! Imádom! Nagyon jó volt! Nem bírok róla semmit írni, mert ezekre nem lehet szavakat találni!
ragazzi della curva...
-
Drizzt
nagyúr
Helló artzok!
Nah, ma este az HBO2-n lesz az Equilibrium, akinek bejön az HBO2, az nézze meg, mert feltétlenül megéri!!!I am having fun staying poor.
-
Esmein
nagyúr
válasz Dilikutya #1381 üzenetére
Egyszer ezt is meg lehet nézni. De ne a történetet, hanem a megvalósítást nyomjátok le ha lenyomtok valamit, érdemes elolvasni az eredeti könyvet mindenképpen, mert alapmű.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
-
Esmein
nagyúr
válasz Vangelis #1388 üzenetére
Nem az űrjelenetek száma miatt minősítem a starwarst 6/10-re, hanem a mondandó miatt... Olvass el egy bármilyen Łem vagy Asimov regényt és megérted mi a különbség a starwars és a sci fi között.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Esmein
nagyúr
válasz Vangelis #1390 üzenetére
Jó kérdés, ha látok ilyet mindenképpen szólok. Talán a Dűne, de ebben sem vagyok biztos teljesen. A könyv mindenképpen az, a film nem lett annyira scifis, vagyis nem jön át rajta annyira.
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
Dilikutya
félisten
Nekem inkább a látványos sci-fi jön be Ezek a mondanivalós, elgondolkodtatósak nem igazán. Nem mintha nem szeretném a tartalmas filmeket, de a sci-fi az nekem legyen csak szépen űrmese A 2001: Űrodüsszeia sem igazán kötött le. Sőt... nekem már a Majmok bolygója (az eredeti, nem a remake, nem a vacak folytatások, hanem az oridzsi 1968-as) is túl sok kérdést feszeget az emberiséggel kapcsolatban
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Esmein
nagyúr
válasz Dilikutya #1392 üzenetére
Pedig abban nem túl magasívű ám a gondolatmenet
Scifit olvassatok inkább, sokszorozza az élvezeti faktort. Olyan jó filmet még én nem is láttam, mint például bármely ezek közül :
(bocsi az életlen képért)
[Szerkesztve]"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
bdav
őstag
''Olyan jó filmet még én nem is láttam, mint például bármely ezek közül''
filmet én se, de ott a Babylon 5 tévésorozat, ami legalábbis közelíti (és még azt se leeht rá mondani h. ne lenne scifi mert eléggé az )
btw most volt a retek klubon az 5. elem. az is bőven ebbe a topicba való bada-bumm10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Esmein
nagyúr
Ez a fal csak sci fi meg van néhány kazinak is hely szorítva, a másik szobában a másik két fal egyéb irodalom és a nappaliban is van még egy denielsztíles fal. Imádok olvasni Főleg erről a falról.
-
bdav
őstag
szép gyűjtemény tkp én sok scifit, sok írótól még nem olvastam, az Asimov összes is folyamatban van mindössze, de ezzel együtt is, ehhez foghatót még nem láttam / hallottam róla. És szerintem nem is nagyon fogok, nagyon dúrva amit művelt az öreg Nem is annyira egy-egy műve, hanem az egész világ egyben, amit összerakott...
B5-öt meg ha még nem láttad, akkor nézd meg (ha egyszer tudod), igaz kicsit sok; van valami 100 része, mindegyik 40-45 perc, de megéri10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Esmein
nagyúr
Néztem pár epizódját, tényleg emészthető
Ha tetszik asimov, akkor mindenképpen olvass Frank Herberttől is valamit, az ő világa is iszonyat jól össze van rázva, nagyon a helyén van minden és ettől szép, hogy él és mozog az univerzum.
Arthur C. Clarke űrodüsszeiája is jó könyvben, meg amit még nagyon tudok javasolni, hogy átfogó képet kaphass: Menj el egy antikváriumba és vegyél egy metagalaktikát. Kb 3 centi vastag könyvek tele novellákkal, oroszok lengyelek angolok mindenféle íróktól. Egyikmásik felejthető, de van amelyik 4 éve nagyon mély nyomot hagyott bennem."I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
_cirmos_
őstag
most néztem meg az Oldboy-t. Agostino ugyan ajánlotta már, de azért leírnám még egyszer, hátha valaki elsiklott felette! érdemes megnézni!
-
bdav
őstag
Dűnéket olvastam, azok jók voltak, de a Dűne gyermekei már annyira nem jött be.
Clarke megvan, őt is kiadták egybekötve mint Asimovot (megmost Lemet is) de még nem kezdtem bele. Galaktika az van pár itthon, olvasgattam is belőle, de nekiállni úgy igazán nem áltlam még. amúgyis a fantasy is bejön, talán még jboban is mint a scifi, szoval óvatos vagyok amúgy ennyi Asimov után most valami változatosság kéne lassan nem vagyunk nagyon off-ak?10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Drizzt
nagyúr
válasz _cirmos_ #1398 üzenetére
Már láttam, de elég fáradt voltam, amikor néztem, meg zavart, hogy japánul(márha az volt) beszéltek, angolhoz szokott a fülem. Amúgy jó volt.
A Sci-fis témához pedig:
Én sci-fiben a regényeket igazából nem szerettem különösebben, csak a kalandosabbakat, mint amilyen pl.: a Star Wars regények mindegyike. Elgondolkodtató scifiből a kedvenceim egyértelműen a kb. 20 oldalas terjedelmű novellák. Ugye milyen jó is Galaktika magazint olvasgatni,pedig majdnem velem egyidős számokat is olvasgathatok ....I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox