- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
woodpaul
őstag
Okosan elnéztem a dátumot, a Batman: Begins-t kis hazánkban csak július 14-én mutatják be (valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a 7. hót júniusnak értelmeztem).
Azonban az amerikai premier ma este lesz, kiváncsian várom az IMDB-s szavazások eredményét (no meg a kritikákat). Két napja letölhető bizonyos torrent site-okon az orosz alámondással ellátott TS verzió, amit az SW3-hoz hasonlóan eszem ágában sincs letölteni! Ezt MOZIban kell látni!Androidő
-
Batman
őstag
válasz woodpaul #1455 üzenetére
Már nagyon izgulok remélem izgalmas történet lesz és nem valami csöpögős.
Bár ugy halottam batmobil helyett valami terepjáro lesz?Vagy ez csak kamu?A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
Lortech
addikt
válasz Vangelis #1454 üzenetére
Hogy őszinte legyek, már nem is nagyon emlékszem a történetre, engem inkább az egész film atmoszférája fogott meg. Érdekes, mert általában a tartalmasabb filmeket kedvelem, aminek van mondanivalója, el lehet filózni rajta.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
Dilikutya
félisten
Nem tudom ezt jobb topikba belinkelni, mivel általános filmes topik nincs, ahol a híreknek nagyon helye lenne: Bővebben: link. Kedvenc bérgyilkosunk felmászik a vászonra, csak kár hogy egy sokadik senki alakítja majd
Batman Begins: Bővebben: link. Tudom, hogy index, meg blabla, de amit tényeket leírtak, nekem nagyon nem tetszik. A 600 éves főgonosz például enyhe túlzás.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Batman
őstag
Hátrébb az agarakkal a végén még személyes sértésnek veszem.
Bár nem tudom miért kellet azt a jó kis kocsit lecserélni.A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
-
woodpaul
őstag
A későbbi részekben még visszajöhet a régi, áramvonalas Batmobil. Ne feledjük, Batman ebben a filmben kezdi tevékenységét, nem lehet rögtön minden frankó.
Amúgy nekem bejön ez a Tumbler is; ez legalább valóban működő autó, nem csak díszlet.
Drizzt
Ha Batman vicc, akkor a többi szuperhős micsoda? Batman az egyetlen, akinek nincs semmi extra képessége, csupán testi, szellemi és anyagi erejét használja a bűnözők megfékezéséhez. ''Dark Knight'' - szerintem ez valahol egy nagyon romantikus világ, egy modern lovagregény.
Amúgy ha tényleg vicc, Ebert nagyon jól szórakozott rajta: Bővebben: link. Nézd csak meg, hány filmet értékelt 4 (négy!) csillagra!
[Szerkesztve]Androidő
-
woodpaul
őstag
válasz woodpaul #1462 üzenetére
Jaj, de örülök! Úgy tűnik, nagy siker a Batman Begins: Bővebben: link!
Androidő
-
Darla
tag
Nekem a jelenlegi kedvencem a Sin City.
-
-
Dilikutya
félisten
No comment. A szarabbnál szarabb magyar ''közönségfilmeket'' agyon támogatja mindenki, a valóban jó dolgok pedig pénz híján a süllyesztőbe mennek.
Macskafogó 2: Bővebben: link
Mézga család: Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Obi-1
őstag
Tegnap, moziünnep alkalmából néztük meg öcsémmel, és barátnőinkkel a SIN CITYt. Szerintem is kult lesz belőle.
Meglepett a sok fanyalgás. Na ja, a két barátnő kész volt a filmtől, ez még nem lepett meg annyira.
Igaz, a történet nem kiemelkedő, bár a Tarantinós gondolatszövés, a ciklikus szerkezet mind nagyon bejövős. Levenni viszont a tökéletes képi világával vett le a lábamról. Erre kell használni a CGI-t, nem valószerűtlenül kinéző karakterek és tájak létrehozására (bocs, Lucas ). A színkiemelések következetesek voltak, nem fúltak orgiába és öncélú effektezésbe.
Különben még a film elején jutott eszembe, hogy a Batmant kellene ilyen képi világgal megoldani. Ez, tulajdonképpen, a Batman animált sorozatnak valamennyire sikerült is, ez volt a legjobb mozgóképes Denevérember próbálkozás. A Tim Burton féle Batman sajnos túl immobil volt a 20-30 kilós gumiszerkóban.
Érdekes, hogy Batman időről-időre megújul, majd újra giccsbe fullad (lásd még Batman Forever és Batman & Robin). Most talán megújul a Batman Begins révén.Only a Sith deals in absolutes.
-
woodpaul
őstag
Kijelenthetem, hogy a Batman Begins révén valóban megújult a legenda: Bővebben: link! A jelenlegi 8.6-os átlagosztályzatával 83. az IMDB 250-es listáján. S noha nem szentírás, ami ott van, azért valamelyest mérvadó!
Androidő
-
Majstor
senior tag
-''Man On The Moon''
-''Underground''
-''Leon The Professional ''
-''Enemy At The Gates''
-''Keresd A Nőt''
-''Terminator 2''
-''Brian élete''
-''AustinPowers''
-''Snatch''
-''Matrix''
-''Mad Max''
-''Back To The Future''
-''The Time Machine''(A régi jobb)
Kb. ennyi jutott most az eszembe...de vannak még páran!http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Majstor
senior tag
Na...mivan???
Összes Film kilőve???http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
Freddy TNT
őstag
Sziasztok !
Van egy animációs film. A címe: Cool World. magyar címe: Huncut világ. (M.o-n csak feliratos DVD-n van meg,rendelésre vagy hogy)
Ez egy animációs film és nekem nagyon bejött. Brad Pitt és Kim Basinger játszott benne. 1992-es. (http://www.popmatters.com/film/reviews/c/cool-world.shtml )
A legjobban a zenék tetszettek benne. MA is megvan a film egy VHS-en. ( kb fele, törött antennával felvéve ) Viszont nagyon szeretném a zenéket is khm... beszerezni. Ehez viszont kellenének a számok címei. Ha valakinek esetleg megvan DVD-n vagy bármilyen formában akkor legyen szives egy screen-shot-ot elküldeni nekem E-mailben.(a film végéről ahol a benne lévő számok címei vannak)
Előre is kössz ! Ha valaki esetéeg tudna segíteni a keresésben azt is megköszönném
(mondjuk maga a film is jól jönne,de szerintem nem fér bele a freemail-es póstaládámba
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
robotzsaru
uristen@menny.hu (ez biztos volt már)
meg még jópár... -
bitmad
aktív tag
válasz Freddy TNT #1472 üzenetére
Cool World soundtrack
1.Real Cool World - David Bowie
2.Play With Me - Thompson Twins
3.Disappointed - Electronic
4.Papua New Guinea - Future Sound Of London
5.NWO - Ministry
6.The Witch - The Cult
7.Sex On Wheelz - My Life With The Thrill Kill Kult
8.Ah Ah - Moby
9.Mindless - Mindless
10.Next Is The E - Moby
11.Do That Thang - Da Juice
12.Her Sassy Kiss - My Life With The Thrill Kill Kult
13.Greedy - Pure
14.Under - Brian Eno
15.Industry And Seduction - Tom Bailey
Bővebben: link -
szumoo
senior tag
Nem tom lehet volt már, nekem a kedvenc filmem az Equilibrium elsősorban!
Köv a Robin Hood:A fuszeklik fejedelme!! (csak sehonnan nemtom megszerezni)!
Van még több is ...
SzumooA nyúlon túl?
-
woodpaul
őstag
válasz Freddy TNT #1476 üzenetére
Naná, hogy ezek! Kell ennél (Bővebben: link) több bizonyíték?
Androidő
-
Freddy TNT
őstag
-
Gh0sT
addikt
A gépészre még egy szavazat. Aki szeretne gondolkodni és kibír különösebb akció nélkül jó másfél órát, az nézze meg! Mondjuk kell hozzá egy alaphangulat, ami nálam nem volt meg, de attól függetlenül hatalmas film. Ajánlott!
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Drizzt
nagyúr
Mit nézzek meg 9-től? Adaptáció, vagy Patkányok?
Szerintetek?I am having fun staying poor.
-
kovi
senior tag
Számkivetett - Cast Away
Egyik legnagyobb! Hihetetlen hogy egy színész(Tom Hanks) egy filmért ennyire kockáztassa az egészségét. Fogyott vagy 30 kilót.GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
Sihto_
tag
Sincity bejön valakinek rajtam kivül?
A példa minidg erősebb az utasításnál
-
Motion_Blur
félisten
Most nézem az Utolsó Szamuráj-t, elég jónak néz ki, eddíg nem nagyon érdekeltek az ilyen filmek, de ez most kicsit ''megfogott''.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
woodpaul
őstag
válasz Motion_Blur #1486 üzenetére
The Last Samurai: 9/10, még anno a moziban nagyon megfogott.
Androidő
-
mayerlaci
senior tag
Nagyon jo film volt eddig én sem szerettem az ilyen filmeket de ez nagyon teccett.Áthatott most át kell gondolnom.
-
bdav
őstag
jaja én is most láttam először és eléggé bejött. naon jókis film.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Azazello-
senior tag
tegnap megneztem 0:01 perckor a Vilagok Harca c. filmet, es azthiszem a kedvenc filmjeim kategoriaban meg kell emlitenem. fantasztikus film. vegig borzongtam. Spilberg ismet alkotott.
olyan hangok vannak a filmben, hogy vegig libaboros voltam, a baratnom pedig 2 oran keresztul szoritotta a kezemet
csak ajanlani tudom mindenkinek!!Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Azazello-
senior tag
válasz woodpaul #1494 üzenetére
hangok 10-bol 11 sztem. ez mindenkeppen
eleje es a vege kicsit gaz, viszont vannak benne olyan apro mozzanatok amitol a lelegzet is elall. pl: langolo vonat
ott megfagyott a levego meg a moziban isEgy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
woodpaul
őstag
-
Azazello-
senior tag
válasz woodpaul #1497 üzenetére
szvsz a filmnek az elonye, hogy nem ragozza tul a dolgot, a foszereplo nem menti meg az utolso pillanatban a vilagot, nem vagjak el a bomba vezeteket az utolso masodpecben, nem fejtik meg a pajzs titkat... nem sablon film.
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
woodpaul
őstag
Tegnap láttam a Millió Dolláros Bébit. Másra számítottam, nagyon meghatott. Megérdemli mind a négy Oscar díjat. 8(.5)/10.
Androidő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest