- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsek18
senior tag
Vasas szakszervezet ezt követeli Mr.Mercitől.
Erre szerintük a prémium fizetés 10% emelés 2019ben és megint 10% emelés 2020ban.
Meg is szakadtak a tárgyalások.
Nem tudom mit szívtak, de mikor majd leáll a Montage jövő márciusban mert elmegy bandonként 10 ember majd sírhatnak. Mert elfognak, felviszik prémiumot február elején majd márciusban már itt se lesznek.
December10.én lesz üzemgyűlés ott kiderül minden, de az tuti, ha szarolnak egy autó se fog le menni a szalagról épségben -
313313
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz 313313 #98809 üzenetére
Naja, a vezetésnek a "béremelés" szó olyan mintha k.anyáznád. Talán minden cégnél.
Örök emlékem marad a város Mekijének első franchise tulaja, aki mikor mondtam neki, hogy jó lenne egy kis béremelés, mert kevés a fizetés, azt mondta, "A pénz nem minden".
Aztán később elvitték a zsaruk, mert nem fizetett a beszállítóknak, nem voltunk bejelentve, és a többi...
Ez volt a "Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű" tipikus esete. -
storm3
senior tag
Itt is megy a mantra am, hogy a penz prio3, de amikor rendelek irodaszereket, 3 csomag eves tollkeszletbol reflexbol kettot lehuz, mert 300ft darabja.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Yofej75
aktív tag
Mindenki rosszul csinálja. A kisfőnök/nagyfőnök azért mert szarakodik a fizetéssel a melós meg azért mert még nem verte meg az utcán a szarakodót...
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Remington
őstag
Sziasztok!
Utánfutót hol tudok ma bérelni Kecskeméten?
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
313313
addikt
válasz Remington #98816 üzenetére
Műkerti sétányon is van egy kölcsönző, meg a Küküllő utcán a vasút mellett. Melyik van nyitva vasárnap passz...
Obiba biztos van bérelhető futó, lehet Praktiketbe is...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ekrisztian
őstag
Hali!
Szerintetek, milyen routert vegyek?
Gigás wan gigás lan, dual wifi az igény.
Port forwarding
Dyndns
Esetleg openwrt is ismerje.
Tplink
Dlink
Vagy valami nevesebb.
Esetleg az nagyon klafa lenne, ha 2.4ghz-en tudnék nem legális Channel-t is használni, mert itt 1-11 közt mind fullon van.
Sajnos a mobilok 2.4-t tudnak, lányom iPhone-ja meg nem érdekel -
313313
addikt
válasz ekrisztian #98820 üzenetére
Szolgáltató nem adott valami wifi-s cuccot, vagy az mellé keresel valamit?
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98822 üzenetére
Telekom? Haigen írd a listára az IGMP-t (ez kell az IP tv-hez...)
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
KTU
addikt
Xiaomi Mi Router 3G, itthon főleg a sima 3-ast látom, inkább G-set vegyél,
Kínából épp vámhatár alatt szokott lenni.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
faragojof
őstag
A lányod tud erről?
A hallgatásom 1500 lesz! Dekagrammban és aranyban.
Olcsó János vagyok...
De toleráns!"Formicate Under Command of the King,,
-
daninet
veterán
mikrotik vagy ubiquiti
2-3x annyiba kerül de okkal
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98829 üzenetére
Mert még maradi vagyol a madzagjaiddal... vegyél mellé egy 8 portos gigabites switchet
Ezeröccáz lesz.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Szerdán megyek Kecsóra állásinterjúra, ahol a hármassal keződő bruttó bérigénytől nem mondták vissza az interjút. Egy kis segítségre lenne szükségem tájékozódás szinten albérlet ügyben. Ahogy számolgatom még ki kell küzdeni valami albérlet támogatást, mert 80-120k albérleti díjakkal kereshetnék Pesten is albérletet.
Neumann János Egyetem Műszaki és Infromatikai kar környékén lenne jó albérletet találni, van valami ajánlott környék, ami közel van és nem horror áron található albi?
-
storm3
senior tag
válasz grizlisandor #98831 üzenetére
Ha csak ennyi a kriterium, akkor Bpvel jobban jarsz mert magasabbak a berek. Itt csak az arak pestiesednek el
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Zeki
nagyúr
Ahogy írták, kecsón még mindig szar a bér, de legalább drága az albérlet.
A GAMF környékén az Erzsébet lakópark épült, sokan direkt azért vettek lakást, hogy kiadhassák.
Ismerős fogja majd talán novembertől ott kiadni. Ár passz. -
KTU
addikt
válasz ekrisztian #98829 üzenetére
Ha 4 is kevés, akkor meg nem mindegy.
(#98827) daninet:
A MikroTik meg nem az tipikus next - next és kész."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Chaser
legenda
Neumann János Egyetem Műszaki és Infromatikai kar - gamf?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
313313
addikt
Az egyetem környékén szobát kapsz talán 40-60k+rezsiért...
Ha olcsón kell albérlet, műkertbe nézz szét, ott vannak még emberi árak néha...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
grizlisandor
veterán
válasz storm3 #98832 üzenetére
Na szép, nagy ajánlatnak kell lennie, ha tényleg akarnak, mert éhenhalni nem jövök el.
(#98833) Zeki:
Köszi, hát igen az jó befektetés.
Majd lehet kérek egy elérhetőséget, múltkor a taxis rokonod is bevált!(#98835) Chaser:
Azaz, csak hogy jön ki ez a rövidítés?
Google segített: Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskolai.
Cifrább neve nem lehetne a sulinak?(#98838) 313313:
Köszi, de az már a falu másik vége, jobb lenne valamit közelebb találni, ha arra kerülne a sor. -
Zeki
nagyúr
válasz grizlisandor #98840 üzenetére
Van még a Széchenyi város, ahol talán van olcsóbban kiadó panel. Sajnos a GAMF másik irányába Szelei falu, Petőfi város, ezek kertváros részek. Talán ott van még a Homokbánya az Auchan fele, de az Izsáki út reggel-délután jól be van dugulva.
A GAMF-hoz közel a Széktó lakópark van , Bakócz Tamás utca.Ott az OTP-s társasházban ha van kiadó lakás.. . olcsó aligha lesz. -
313313
addikt
válasz alázógyík #98844 üzenetére
Nyilván, de nem egy ismerős ment ki a Széchenyiből Műkertbe, mert jóval olcsóbban talált magának albérletet...
-
tibibi
őstag
válasz ekrisztian #98847 üzenetére
Na én pont így vagyok a széchényivel az nekem a gettó pedig mindkét helyen laktam
Egyébként 2012-ben 25+rezsiért alig bírtam kiadni a hunyadiban a 6 milláért vett 28m2 lakást.Most 70-ért bármikor és 13-ért eltudnám adni. Vicc....
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz ekrisztian #98847 üzenetére
Valakinek pont az a 20k kell a hó végén kajára...
8 ker feelingje 90-es évekbe volt, aztán elturták a barakot, meg elkezték elköltöztetni az embereket.
Nyilván mindenkinek vannak elképzelései/fentartási lakhatásról, de amikor a pénz az úr...Mondjuk 4 éve belvárosi lette én is, már nem szivesen mennék vissza a Műkertbe, bár a város másik felére se...
-
storm3
senior tag
válasz 313313 #98849 üzenetére
Kecson szerintem a belvaros is olyan, mint a tobbi resze. Tele van rejtett eroforrasokkal, Malom kornyeke hatvanyozottan. Akkor se ulnek le azokra a padokra, ha lava lenne a Fold!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs