- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Idegállapot!
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
Frissült a viber, ahogy látom lett benne egy kis csavar... amivel kijátszható a voip tiltás...
Tesztelte már valaki?! Nekem alapból engedve van, de az újabb csomagoknál tiltva van.
-
poffsoft
veterán
válasz Outlander #56602 üzenetére
Ez most komoly???
Pont ezt nem értem, a "levetett" teló, amin még rajta a fólia, és a minusz 30% tréfa mínusz 25%-ról beszélek.
Vagy nem vágom az iróniát a smiley-dban
Szóval továbbra sem értem a csávót...
szerk:
(#56603) Outlander: frissült, de nem találom benne a csavart...
Mi az a VoIP???[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz poffsoft #56604 üzenetére
Tehát ha újonnan, 20k az x teló csájnából... mondjuk h átment "hiba" nélkül...
Valaki nem akar ezzel szórakozni, mert izé-meg hozé, így itthon keres ilyet, mert halotta h jó meg izé meg hozé.... meg most kell neki, nem 1,5 hónap múlva.
Valaki fél véig használta, de megunta, lecseréli stb stb.. akkor miért törvényszerű az h 25-30k -ért kell eladni/hirdetni?!
Ez ugyan az mint mikor én vettem Asszonypajtinak telót... itthon legolcsóbban is 30k-ért volt, az x ideig használt, kint meg 17k az új, megvámolták, de még így is 22k-ra jött ki...
De nem hiszem h majd én is 30k körül fogom árulni, ha eladnám.. egyébként most is ennyiért árulják.
Szóval miért baj az ha valaki reális áron akar venni itthon, csájnafonet?!
Avagy miért ez az elfogadott h ha már itthon van akkor új +50% (vagy több) hasznot kell rajta hozni?!
"Mi az a VoIP???"
Akkor ez a kérdés nem neked szólt..
Amúgy beállítások / general / Enhance Connectivity[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Én azt nem értem, hogy Outlander mit nem ért azon, hogy ti nem értitek a hirdetést?!?!
-
chipi-85
senior tag
Jelenteném, hogy Stadler-Falvára megérkezett a havazás....
Nem tudom Kecskeméten mi a helyzet....de mindmeghalunk!!! -
daninet
veterán
válasz chipi-85 #56608 üzenetére
nálunk már mindmeghaltak, fennakadások, hótorlasz, katasztrófavédelmi sms meg ilyenek.
Megyek a teszkóba pánik vásárolni mert az ajtót se tudjuk majd kinyitni (szerencsére befele nyílik de akkor se)Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
gabe_
őstag
Hali!
Kávéfőzőt kell vásárolnom, mert sajnos a régi a halálán van. A Tesco-Auchan-Mediamarkt szentháromságon kívül van esetleg, ahol érdemes nézelődni? Szarvasi, vagy valami hasonló, presszó kávéfőzőre gondolok.Sovány szakácsban sose bízz!
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #56615 üzenetére
-
Outlander
addikt
Nem, csak ez 3 van kecsón.
Itt soha semmi nincs, vagy drágán, vagy nem az. Ellenben elég sok mindent elhoznak már nálunk is ingyen postával, csak a gari kérdéses mindig. Mert ha nincs helyben szerviz vagy nincs háztól házig, akkor az nem túl szerencsés.
Én most az emag. Hu-t favorizálom, nagyon elégedett vagyok velük.
-
Chaser
legenda
válasz God Vazzeg #56615 üzenetére
nyaljásót menni is alig tudok...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
gabe_
őstag
mobilon rakeresve az emagon 12ért csak filteres szart listazott ki, a fagor árban is jó lenne, ha lehetne kapni.
amúgy miért divat fikázni a 'nagy 3-ast?Sovány szakácsban sose bízz!
-
Outlander
addikt
Értem...
De Anyuék pl Nyíregyházáról vásároltak hűtőládát decemberben, mert a konkrét típus, kiszállítással együtt, olcsóbb volt 30k-val, mint a helyben a kisebbik testvére...
Ezt a típust amit konkrétan kinéztek, ezt még csak rendelni sem tudott egyik helyi bolt sem... mindenki teljesen más tudásút vagy árban jóval drágábbat akart ránk sózni.A legjobban az tetszett ami a régi Baumaxnál van, extreme digital vagy mi?
5 év gyártó gari helyett, ők adni akartak 1 évet, és azt is egy drágább és másik típusra...
Nem is értettem, h akkor ők most vicceltek, vagy komoly ajánlatot adtak?!Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
gabe_
őstag
válasz Outlander #56631 üzenetére
Jó, egy több százezres tételnél (hűtőláda, tv, ilyesmi) már simán megéri neten rendelni, kolegám is a 600ezres tévéjét netről házhoz szállítva 520ért rendelte, de egy 10ezer forintos tételnél nehéz olyat találni, ahol még a szállítással együtt is olcsóbb, mint a helyi boltokban. Ezért is írtam ide, hogy aki tudna ilyet, ne tartsa magában.
Na, az expertben vannak egész jók, mondjuk a szarvasi 11ért...
[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
WunderKinder
aktív tag
-
Outlander
addikt
válasz WunderKinder #56635 üzenetére
De mondtam.
-
Ramius
őstag
Erről jut eszembe, power bank nekem is van, ha érdekel valakit
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
bsh
addikt
első!
-
Kloss
őstag
Ha valakinek van AT-s tápja, akkor arra vevő lennék!
(ATX nem kell ) -
TeeBee73
veterán
Akkó', mennyé' havat lapátolni akkó'. (Francért kell nekem kertes ház, ráadásul a garázs a porta végén van. Puska kellett volna ehhez a melóhoz.)
MOD: Kloss: Nekem nincs, de poénból én is szívesen összepakolnék egy 286-ost, oszt' végigtolnám mégegyszer az X-Wing-et.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
Esett a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs