- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
alázógyík
addikt
Micsoda fejlesztés?!? SteamOS
-
DeltaPower
addikt
válasz alázógyík #56503 üzenetére
Ismerve az indexesek szaktudását, ha nekik nem sikerült, akkor a 10 éves Kovács Pistike simán boldogulni fog vele.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
válasz alázógyík #56495 üzenetére
CC-ben 16 webáruháznak küldtem szét, az automatikus címzéshez meg nemértek mert infoanalitikusnak kell lenni hozzá, így lett tisztelt webáruház
Kb 10-en méltattak válaszra. Volt amelyik lebaszást írt vissza, hogy nem az info@-ra hanem az arajanlat@-ra kell küldeni az árajánlatot, mondtam, hogy: "Oh my bad" és kitöröltem a levelüketegyébként nagyon jó árat adtál, a legtöbb magyarországi nagy bolt egy tízessel hosszabbat adott.
Mind közül a legrosszabb a Lingvin, 356ezer forinttal. A tied 329 ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Outlander
addikt
Mekkora egy rakás fosss ez a micrsoft lync, hogy lehet ilyet használni?!
Egy az egyben MSN....
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
ekrisztian
őstag
Most akkor mi van?Kértek bocsánatot vagy kérjek én?
Vagy összedobjátok Gyíknak a kiesett lóvét.
Szerintem vegyetek lottot.Egyszer én egy kolléganőt minősítettem,minősíthetetlen módon a barátjának.
Csak azt addig nem tudam,hogy spanok.Utàna meg bacchattam[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Az milyen már h egy appot, polaris Office, az egy dolog h semmire sem jó, de törölni se lehet, roottal töröltem, tcvel töröltem az apk t is, sehol semmi nyoma, nyomok egy rebootot és ott van, de apk fájl nincs, gplayről sem szedi le, nem is látom h mikor telepíti, há mingyá idegállapot lesz.
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #56526 üzenetére
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #56524 üzenetére
Akkor arra mondjál valamit, hogy a kötsög facbúk app bizonyos időközönként (úgy vettem észre leginkább akkor, ha töltőre teszem a telefont?) fogja magát, és letölt (de inkább csak úgy odagenerál) magának a belső memóriába 14-17 mega adatot. Közben se a wifi, se a mobilnet nem aktív, de akkor honnan szedi?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
ekrisztian
őstag
válasz DeltaPower #56529 üzenetére
Most irtad.220-ból.
-
Outlander
addikt
Indexeli a képeket? Passz...
-
tááo
aktív tag
válasz TeeBee73 #56489 üzenetére
Az pöppet húzós. Kár, hogy nem lehet villámcsapásra fogni akkor esetleg lehetett volna biztosítózni. Ha elkészül így használod tovább vagy pakolsz elé valami védelmet?
Azért is érdekel, mert nekem is van egy samu lcd-m és nem kicsit lelombozna ha elszállna egy ilyen hiba miatt amiről végül nem is tehetek. Legfeljebb az áramszolgáltató de azoktól nehéz bármennyit pénzt kicsikarni. Szerintem."Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
TeeBee73
veterán
Pakolok elé védelmet, az már biztos. Először szünetmentesen gondolkodtam, de az húzós lenne ennyi eszközhöz. Majd veszek a menekült pakisztáni gyrosos Abdul-tól pár túlfeszvédős elosztót, és kötök egy normális lakásbiztosítást.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
daninet
veterán
cacheli a helyi hálózatról az adatokat az NSA-nak
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #56540 üzenetére
Építész
Azt mondják az építész egy olyan mérnök amelyik nem érti a matekot. Igazuk van
-
alázógyík
addikt
Godnak köszönöm az útmutatót. A 22cm-es bicepszeim majd lerohadnak, gépelni is nyelvvel tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest