- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
DeltaPower
addikt
válasz Router #52734 üzenetére
Ezzel most adtál egy ötletet... NAS-nak megtenné egy akár kijelző nélküli netbook is, az legalább értelmes sebességgel dolgozik usb vinyóról, oprendszer mehet rá bármi, a fogyasztása meg a nullához konvergál.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #52755 üzenetére
Neki ez nem ismeretlen, évekig használt egy monitor nélküli notit PC-nek, váltig állította, hogy neki az elég, de még a CS1.6 is szaggatott rajta, szerencsére idővel kibaszta
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Jeti1
tag
Eladóvá vált 4 darab már nem használt merevlemezem:
1 db Samsung - 200 GB (SP2004C) - 4000 Ft/db
2 db Samsung - 160 GB (HD160JJ) - 3000 Ft/db
1 db Western Digital - 160 GB (WD1600JS) - 3000 Ft/dbHa valakit valamelyik érdekelne, privát üzenetben jelezze!
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
poffsoft
veterán
-
daninet
veterán
Aztaqrva.. Én nem tudom elhinni, hogy ezek komolyan gondolják valaki átrakná a pöcsét miközben sz*rok tuti hogy átszúrnám késsel, hogy ne tudja visszahúzni Vagy paprikaspré..
ezek után dunaplázába k*rvaélet h nem megyek
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz daninet #52764 üzenetére
Átfutottam pár hszt. a linkelt fórumtémában, de csak egy valami fogalmazódott meg bennem : tejóisten....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Agyasima
őstag
-
Router
őstag
válasz DeltaPower #52755 üzenetére
Perszehogy. Én ezen pörgök már egy ideje, egy normálisabb noti lapon van két sata táppal ahogy kell de a külső tápot sem para megoldani, akkor mehet rá asztali vinyó. Lehetséges ESATA, HDMI, VGA, WiFi, sok RAM, szinte akármilyen proci, elégséges usb csatlakozó. A hűtést kell megoldani halkra aztán mehet cipősdobozba, fiókba, ágyalá
www.reballing.hu/forum
-
TeeBee73
veterán
Ma van december ELSŐ napja.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz Agyasima #52767 üzenetére
Engem még PG-s szakközepes koromban próbált volna be a kiskunfélegyházi vasútállomás WC-jében egy öreg cigány fószer. Szerencsétlen nem tudhatta, hogy akkor már kick-box segédedzőként is aktívan tevékenykedek. Csúnya volt, ahogy arccal leszakította az egyik piszoárt.
Valamiért nem tett feljelentést a rendőrségen.[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz TeeBee73 #52775 üzenetére
Ennyire "aktívan üzemelted" be a hátsó bejáratot rajta?
Te kis huncut!
Hát oszt mír oda raktya a fejit???4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
ekrisztian
őstag
válasz TeeBee73 #52775 üzenetére
Belgában egy parkoloban dolgozott egy sutyerák hominger gyökér.Naná ő adta a fürdőkabin kulcsot.Kérdezte hideg vagy meleg fürdő lesz?Mondom neki (mert tudok angolul,vagy is azt hittem)vegyesen lesz.Elfordultam a pulttól és akkor esett le,hogy ez mire gondolhatott.Még jó hogy bezártam a kabin,mert rámtépte az ajtót,azt kiabálta nincs meg a kulcs a zárjába...addig rázta az ajtót még felöltöztem kinyitottam az ajtót és elmagyaráztam neki nálam kibaszott nagy kulcs van és csak a lányok zárjába való
Nem voltam ilyen drasztikus mint te. -
TeeBee73
veterán
válasz ekrisztian #52780 üzenetére
Hülye belgák! Belga hülyék!
-
Router
őstag
válasz God Vazzeg #52778 üzenetére
Akkor tudjál róla, hogy BGA-t is cserélek, reballozok, reflowolok, tápot javítok, biost írok... Nem obis hőléggel, ilyennel: De bontok is ha van mit mert jól jön a lom.
www.reballing.hu/forum
-
bsh
addikt
-
God Vazzeg
veterán
2db pénztárgépet szeretnénk bérelni pár napon belül, nincs keretünk megvenni egyelőre, 2-3 hónap múlva vásárolnánk meg. Tudtok olyan lehetőséget hogy kméten hol lehet bérelni ilyet? Wunder-en kívül, bérlés náluk nem játszik csak vásárlás egyelőre..
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #52788 üzenetére
Mert ezeket lehet egyáltalán bérelni?!
Amúgy annyi időre simán lehet kézzel számlázni-nyugtázni is, ha nem túlzottan nagy a forgalom
Szerk: télleg lehet bérelni, ellenben az egyeri díjak amiket nem adnak vissza, meg már az első havídíj és üzembehelyezés díja együttes, kicsivel több mint egy rendes megvásárolt példány ára... LOOL.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
daninet
veterán
válasz God Vazzeg #52788 üzenetére
Márc 15.-ön van egy bolt ott adnak el meg javítanak, azokat kellene megkérdezni hátha..
-
SPF
senior tag
Kávéfőzőhöz kiöntő kannát hol lehet venni külön?
-
SPF
senior tag
válasz God Vazzeg #52796 üzenetére
Köszi, később kinézek akkor...
-
titko
tag
válasz God Vazzeg #52791 üzenetére
Nézd meg a P.O.G. -nál a körút és a Vágó utca sarkán.
-
daninet
veterán
Ő pedig a főnök:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest